Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mincy
    08. Siječanj 2016. 13:45

I mi se često budimo :)

Cvarak
    08. Siječanj 2016. 13:46

Curke drz te se!!! A branchi ma tebi svaka cast sto izdrzavas bez sna !!! 

Lidac, sovica... Samo hrabro!!

Oliva4
    08. Siječanj 2016. 14:31

Branchi ma ti si kraljica..uvijek optimistična, a drugi bi već lagano popi... (i ja naravno) da im se bebači tako bude 😝😄 moja se u zadnje vrijeme isto budi svaka 2, 3 sata navečer jest pa te se znam sjetit u jutarnjim satima 😂a ni ne znam te 😂

Bumbo0809
    08. Siječanj 2016. 15:15

Oliva, slazem se s tobom i ja sam se cesto prisjetila nase Branchi kad je i moj mis jedno dobrih mjesec ipo dana imao epizode budjenja svaku vecer svako 1,30-2! 
    Branchi drzi se, vidjet ces da ce to brzo doc na svoje i smijat ce se danima bez sna!

P.s. cure nemate pojma kako mi sve do jedne sluzite bas kao neka utjeha i razonoda kad imam vremena od Bumbice procitat poruke i javit se! Ne znamo se, a stalno o vama pricam muzu, svojim prijateljicama i mami i svekrvi! Ne znam sto bi bez vas u nekim "kriznim" situacijama... Hvala svima,bas ste mi prirasle srcu!

Lela29
    08. Siječanj 2016. 15:25

Renata, noć nam je odlicna vec neko vrijeme (kuc, kuc od drvo 😅), ali zato po danu nema spavanja, nikako je uspavat, stalno neko drijemanje, pravog sna mozda pola sata dnevno,
    koma!

Branchi, ja sam prvi mjesec bila dezurna po noći 😅

Bumbo, da... mame klokanice su bas super! 💖

Branchi
    08. Siječanj 2016. 15:40

Kad cete se budit svakih sat vremena, onda me se sjetite hehhhe
    Slazem se sa svima, bas mi je super ova nasa grupa i bas smo si dobra podrska 💕
    Svako malo nes pricam - e a cure s klokanice kazu.... 😀

Sad ga umaram s igrom i pricom, malo jamra pa se prepusti, pa se nadam boljoj noci

kris555
    08. Siječanj 2016. 15:41

Branchi moram ti se pridruzit kaj se nocnog spavanja tj nespavanja tice.. Budjenje sat, sat i pol eventualno dva zadnjih nekoliko dana.. Stalno se nesto vrpolji tak da dosta slabo spavamo, drzim fige da cim prije to dodje na svoje i da odvali par sati u komadu :)

Oliva4
    08. Siječanj 2016. 15:57

Slažem se cure..super ste i puno stvari ne bi znala ni saznala da nema vas i ovog foruma 😊😊

Nego, je li imate vi, koje ste imale, lineu negru još uvijek? Moja nikako nestat..imam je preko cijelog trbuha, od do😄 i lagano me počela nervirat 😝 i strije..jesu vam izblijedile koje ste imale? Ja mažem nekom mustelinom kremom za strije i dobra je i manje mi se vide (dobila sam ih onako u skupini dosta na lijevoj strani trbuha)..ali ne znam je li ona pomaže il bi same od sebe tako nestajale..mažem nekih mjesec i pol, 2 sad..kao treba 2, 3 mjeseca mazat..

Lela29
    08. Siječanj 2016. 16:08

Oliva, meni isto linea jos nije otisla, a strije nisam ni dobila u t.
    Cure, kakvi su vasi bebaci za igru, jel se zabave sami ili ih morate animirati?
    Moja većinu dana provede u baby gymu, zabavi se sama 10 ak min, pa joj postane dosadno i onda ja moram suskat, pjevat, skaakutat oko nje...trazi paznju i to mi je super, igramo se, reagira na mene, ali volila bi da mogu nesto po kuci napravit, vec kad mi nije na rukama. A kad je pustim samu, tuli li ga, tuli...place na silu sto je presmijesno 😅

Sanjarica
    08. Siječanj 2016. 16:26

Moja linea negra se povukla ali zato strijeee...uf,katastrofa...i dalje su jako crvene... 

A sta se tice male tj njenog zabavljanja...uglavnom se sama moze zabavit na babygymu ili u njihaljci...ne trazi neku paznju...osim kad nam je takav neki dan kad je njurgasta pa onda nit nece nista nego bit na rukama...ali evo vec dugo nismo imali takav dan... (Da pokucam...heheh...)
    Ali onda ja legnem kraj nje na pod i igramo se...radimo vjezbice,mazimo se i tak... Ali kao sta sam rekla i da ne dodem ona se sama zabavi hvatajuci igrackice...i nova fora nam je okretat se na bok pa to sad stalno radi...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.