Ian znaci ti imas vrtic hehe
Renata thnx na info, znaci pratit oglasne ploce 😊
A ako bi krenuli od recimo 15.10 onda imamo sanse ili se gleda da do sluzbenog pocetka mora napunit godinu dana (cca 1.9)??
Meni je receno da dijete mora imat godinu dana do 31.08.... Sta je po meni totalno bez veze...ali ajd...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Da, u Zg vrticim je pravilo za natjecaj da mozes prijaviti dijete koje do 1.9. puni godinu dana.. A ostali klinci (kao nasi) mogu tek ako ostane mjesta.. Tak je bilo do sada, kazu mi mame frendice
Hej mamice...danas sam malo zabrinuta. Vec dva jutra za redom pronalazim suhu pelenu, znaci nakon cijele noći bez mijenjanja. Danas preko dana ista stvar, suha potpuno, a razmak cca 4 h između presvlacenja (spavala je). Posteno je razmaknula obroke, zadnja dva dana jede svako 2 h, cak i svako 3 h. Kakica joj je jucer bila zuta sa zelenim grudicama i iz to jos joj je fontanela blago udubljena. Nakon cestih podoja, naglo je prestala sisat tako cesto, mozda je do toga?!
Sto se tice posla, u jednu ruku se veselim, jako volim svoj posao, a u drugu ruku, mrzim sto cu je tako malu ostavit na pola dana i vise. Srecom mama mi zivi portun do mene, ona ce je cuvati godinu dana, nakon toga vrtić.
Lela, i ja sam kod malenog nasla da jutra suhu pelenu.. Ali preko dana nisam tak nes primijetila..
A i on je produzio razmake izmedju dojenja, valjda to sad tak treba biti.. Ja si tumacim to kao da je mozda i mlijeko sad kaloricnije, a i krace jede al si vise povuce, sad kad nam se dojenje vec uspostavilo..
Vjerojatno njje to bas tak, al tak sam ja to sebi zabrijala i dobro mi je tak ;)
Meni ne otpada kosa ali zadnjih dana imam neki obilan iscjedak, nikad nisam tako nesto imala. Ne znam da li se trebam brinuti.
Lela i ja sam kao Plavojka znala ujutro naci suhu pelenu al je preko dana bilo normalno kao i inace.
Ivek meni bas dostaaaa opada i tokom cesljanja, a pogotovo tokom pranja!
Ali kao i kod Ian sreca imam gustu kosu...
Ja do sad nisam pronasla ujutro (nakon ne presvlacenja po noci) suhu pelenu. Mom bebacu bude uvijek pretopljena... Tako da ne znam zasto se to dogadja sa suhom pelenom
Sortiraj odgovore
Najstariji