Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    09. Siječanj 2016. 15:58

Ma i ja svojoj cujem crijeva cesto dok je dojim...to je valjda normalno... 
    A sta se tice vrtica vjerovatno necemo upast...u nasem mjestu ima samo 2 vrtica,jedan privatni i gradski...privatni jr uvijek full a gradski jos i vise...i posto je ona rodjena 06.10 sanse su nam jos i manje...vidjet cemo... Opciju cuvanja kod none nemamo jer nam jedna radi u italiji a druga radi u lidlu i smjene su joj svakakve...tak da nemam pojma kako cemo to iskombinirat!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

jahanara
    09. Siječanj 2016. 16:10

I ja se vracam na posao kad T napuni 6 mj i bas mi je panika zbog tog i ne da mi se. Tako bi ostala cijelu godinu... ali prisiljena sam zbog financija...

ivek 30
    09. Siječanj 2016. 17:22

jahanara

I ja se vracam na posao kad T napuni 6 mj i bas mi je panika zbog tog i ne da mi se. Tako bi ostala cijelu godinu… ali prisiljena sam zbog financija…

I ja isto radi financija, uzas! Kako ces se ti organizirati? Imas nekoga da ti pricamuva malenu?

Branchi
    09. Siječanj 2016. 16:38

J***** financije 😓 ja cu nekak ostat godinu dana, stavljala sam na stranu za drugih 6 mjeseci i dio cemo se iskombinirat, ali najradije bi jos godinu dana, a to nema nikakve sanse naravno...bit na neplacenom...a i ne da mi se vracat na posao, uf

jahanara
    09. Siječanj 2016. 18:14

Muz je kod kuce pa ce je on cuvati. Tako da mi je to prednost u tom svemu....

Zara6
    09. Siječanj 2016. 18:14

Meni je istekao ugovor na porodiljnom i kad D napuni 6 mj se trebam prijaviti na biro kao nezaposlena, mislom da cu barem godinu ipo biti kuci dok nadjem opet posao. Za bebu je to super jer muz je na brodu i sad ce mu ugovor biti 4 mj kuci, a 4 na brodu i da nas oboje nema kuci po cijele dane mislim da ne bi bilo dobro za bebaca. 

Branchi zahvaljujem na mailu s vjezbama, poceli smo ali moj deckic je takva ljencina- kad ga stavin na drob on se spusti, shbati gdje mu je ruka i pocne je cuclati bez obzira je li ga animiram. Desni ga vec ceskaju i slini stalno.

Cure je li vase bebe zvirkaju okolo dok doje? Moj stalno gleda po sobi i onda se makne s cice i ljuti se kad mu opet idem dati i onda var 15 min mora sve razgledavati i onda tek opet jesti, a nekad i duze. Preko dana stalno oce cocati, a navecer zna zaspati oko 9 i sljedece budjenje bude oko 8 ipo ujutro sto je super i molim Boga da tako i ostane, samo  da nas zubico ne pocnu puno muciti.

plavojka
    09. Siječanj 2016. 18:36

Ajme, ja se vec sad nekad probudim u sred noci u uhvati me muka od povratka na posao ;(
    Isto cemo se nekako iskombinirat drugih 6 mj, ali ja se stvarno ne zelim vratit, od kad me nema su mi totalno izmijenili radno mjesto i muka mi je od toga da to radim..

I stvarno mi je zao cure jer se morate vratit nakon 6mj, to je fakat sranje.. Nadam se da cete to najbezbolnije organizirat!

A vrtic, ja se nadam da cemo ga dobiti, alu bojim se najgore.. Trazit cemo u centru, to je blizu posla meni i muzu i mojima doma..

Ail
    09. Siječanj 2016. 19:45

Plavojka

A vrtic, ja se nadam da cemo ga dobiti, alu bojim se najgore.. Trazit cemo u centru, to je blizu posla meni i muzu i mojima doma..

Meni svekrva radi u Krajiskoj u vrticu 😂

• Mincy
    09. Siječanj 2016. 18:57

Mom bebaču se isto jako čuju crijeva, i isto sam svašta čitala, ali nadam se da je to ok, vidim da se i vašima čuju :) A što se tiče posla, muka mi je kada se sjetim samo, čak sam već i počela sanjati posao :(

Branchi
    09. Siječanj 2016. 19:33

Nama se isto cuje probavica i isto je nesto rijedje, ali nije proljev :)
    Vidim da nam je svima muka od posla, bas zalosno da su takve situacije da nam nema druge opcije 😓

Zara moj isto nekad ne voli to na trbuhu, a nekad gusta. I samo je jedan dan poceo dizat glavu ko merkat hehe. Al i od onda se nekad desi da mu nije po volji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI