I ja se vracam na posao kad T napuni 6 mj i bas mi je panika zbog tog i ne da mi se. Tako bi ostala cijelu godinu... ali prisiljena sam zbog financija...
J***** financije 😓 ja cu nekak ostat godinu dana, stavljala sam na stranu za drugih 6 mjeseci i dio cemo se iskombinirat, ali najradije bi jos godinu dana, a to nema nikakve sanse naravno...bit na neplacenom...a i ne da mi se vracat na posao, uf
Muz je kod kuce pa ce je on cuvati. Tako da mi je to prednost u tom svemu....
Meni je istekao ugovor na porodiljnom i kad D napuni 6 mj se trebam prijaviti na biro kao nezaposlena, mislom da cu barem godinu ipo biti kuci dok nadjem opet posao. Za bebu je to super jer muz je na brodu i sad ce mu ugovor biti 4 mj kuci, a 4 na brodu i da nas oboje nema kuci po cijele dane mislim da ne bi bilo dobro za bebaca.
Branchi zahvaljujem na mailu s vjezbama, poceli smo ali moj deckic je takva ljencina- kad ga stavin na drob on se spusti, shbati gdje mu je ruka i pocne je cuclati bez obzira je li ga animiram. Desni ga vec ceskaju i slini stalno.
Cure je li vase bebe zvirkaju okolo dok doje? Moj stalno gleda po sobi i onda se makne s cice i ljuti se kad mu opet idem dati i onda var 15 min mora sve razgledavati i onda tek opet jesti, a nekad i duze. Preko dana stalno oce cocati, a navecer zna zaspati oko 9 i sljedece budjenje bude oko 8 ipo ujutro sto je super i molim Boga da tako i ostane, samo da nas zubico ne pocnu puno muciti.
Ajme, ja se vec sad nekad probudim u sred noci u uhvati me muka od povratka na posao ;(
Isto cemo se nekako iskombinirat drugih 6 mj, ali ja se stvarno ne zelim vratit, od kad me nema su mi totalno izmijenili radno mjesto i muka mi je od toga da to radim..
I stvarno mi je zao cure jer se morate vratit nakon 6mj, to je fakat sranje.. Nadam se da cete to najbezbolnije organizirat!
A vrtic, ja se nadam da cemo ga dobiti, alu bojim se najgore.. Trazit cemo u centru, to je blizu posla meni i muzu i mojima doma..
Mom bebaču se isto jako čuju crijeva, i isto sam svašta čitala, ali nadam se da je to ok, vidim da se i vašima čuju :) A što se tiče posla, muka mi je kada se sjetim samo, čak sam već i počela sanjati posao :(
Nama se isto cuje probavica i isto je nesto rijedje, ali nije proljev :)
Vidim da nam je svima muka od posla, bas zalosno da su takve situacije da nam nema druge opcije 😓
Zara moj isto nekad ne voli to na trbuhu, a nekad gusta. I samo je jedan dan poceo dizat glavu ko merkat hehe. Al i od onda se nekad desi da mu nije po volji
Osvrnuti ću se na temu vrtića, moja S ide već četvrtu godinu i super smo zadovoljni, ok su tete, nije baš krenula klasično u jasličkoj dobi jer je kasnije prohodala. Skup je, 720 kn, ali nekako hendlamo...i to još plus oblekica,papučice, kojekakve predstave, osiguranje, potrošne materijale, uhu nakupi se, ali ono što se tamo djeca nauče vrijedno je svake kune...i socijaliziraju se, postanu samostalni, uče se lijepom ponašanju a i jednostavno u igri su i svojim vršnjacima, tako da ja sam za, jedino eto novčići odlaze pa tko može možda bolje da ovo početno ostanu sa bakama i djedovima.
Na oglasnoj ploči vrtića i na njihovim stranicama izvjese kad primaju prijave, možete u dva ili tri vrtića predati, za dva sam sigurna, većinom oba roditelja moraju raditi, tu su stvarno grrr...i dijete bi do početka godine u koju kreće trebalo imati godinu dana, trebalo bi hodati ili barem puzati jer inače će vrijeme provesti u kindaću( na svoje oči sam vidjela) što nije nikako lijepo...prilagodba traje nekih dva-tri tjedna pa računajte i da to vrijeme budete doma ili ako počinjete raditi da vam bar ide godišnji u tom periodu. Eto raspisala sam se ponovo, vama je još to sve daleko ali eto čisto da znate.
Sortiraj odgovore
Najstariji