Posto smo na temi uljepšavanja tijela da vam preporučim za lice. U mulleru ima ona njihova marka cw kupila sam četku za lice elektroničnu (oko 200 kn) i dvije kreme za lice jednu za noć jednu za dan (jedna oko 15 kn) i prezadovoljna sam. Meni se ten dosta pokvario nakon poroda pa sam si to kupila. A gledala sam od philipsa je oko 1000 kn skuplja a razlika je minimalna. Pa ako ima koja mama sa sličnim problemom neka pogleda u mulleru.
Jahanara ne može joj ništa biti od sode nama je to patronazna rekla da možemo tako skidati gljivice a nismo imali ni mjesec dana. Pa mislim ako ne škodi tako maloj bebi da im ne može ništa ni kad su veći.
Branchi kod mene je valjda genetika, babice su komentirale cim je mali izasa da kako mi stomak izgleda kao da i nije dijete tu bilo, a nisam ni dobila puno kila (11). Ali nakon poroda sam brzo izgubila apetit, ja pretpostavljam zato sto sam na sve pazila zbog njega od straha da ne dobije grceve. Pa sam jela sve bez zacina, lagano.. I sad uopce ne mogu jest. Mislila sam kupit vitamin b za otvaranje apetita. Inace ima par dana mi je mucnina i glava mi puca, muz se kune da nisam opet trudna! Tako da cu pokusat s vitaminom pa mozda pocnem opet jest.
Ja ne mogu ni zamislit te vase kakilice, moj kaki jednom dnevno i nikad mu ne probije :)
Fluffy
Ima koja od vas info da su cjepiva koja bebe dobivaju sa navršenih 2 mjeseca lose kvalitete? Svekrva je negdje to cula i sad me uvjerava da sami moramo kupiti cjepivo. . Da ovo kod doktorice izaziva downov sindrom ( ja se . nasmijala u sebi, mislila sam da je sindrom priroden a ne da se dobiva na takav način)
Mary i ja sam se sad nasmijala. Nisam znala da kromosomi mogu nastat od cjepiva :)
Ugl nisam cula da itko kupuje sam cjepivo.
Fluffy
Imam jedno pitanje, možda je glupo ali eto. Malom mi se lijevo oko zakrmeljilo onako kao gnoj smeckasto, suzi mu i malo je crveno. Čula sam da je dobro ukapati malo majcinog mlijeka. E sad ja ga ne dojim ali mlijeka još imam. Pa mogu li mu ukapati u oko bez obzira na to što ne dojim?
Ian naravno da mozes. Ni ja ne dojim ali imam malo mlijeka i iskoristim ga koliko god mogu. Makar za pola jednog obroka dnevno. To ja zovem dragocjene kapljice haha.
Fluffy
Mery, ja koliko znam cjepiva koje roditelji samu kupuju su dodatna cjepiva koja se kasnije daju i ako roditelji zele (bar je tako nama pedijatrica rekla). A obavezna cjepiva imaju oni. A ovo za Downov sindrom- nemam komentara :)
Sortiraj odgovore
Najstariji