Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    03. Siječanj 2016. 17:37

Plavojka i Oliva/hvala!     evo i meni "upalilo" kad sam preko laptopa to namjestala...

Oliva4
    03. Siječanj 2016. 17:38

Moja nosi 68 već koja 2 tjedna..62 samo ako je kroj baaaš velik..

Eto ga bumbo uspjela si ☺

Branchi
    03. Siječanj 2016. 18:07

Mi smo 62/68, neki dan sam mjerila pa ima skoro 62cm hehe. Kolko su vase bebule??
    Sad nemamo kontrolu sa 3mj, tek sa 4 pa ne znam kolko kila, ali mislim da smo na oko 6.5...

Danas smo setali po snijegu, ubundala sam ga i pokrila i dekom, corio je cijelo vrijeme, valjda mu pase drndanje 😀

mmama2
    03. Siječanj 2016. 18:56

bebe se ne smiju stavljati sjediti prije nego to same naprave ;) iz položaja četveronoznog puzanja hop u sjedeci

Cvarak
    03. Siječanj 2016. 19:08

mmama2

bebe se ne smiju stavljati sjediti prije nego to same naprave ;) iz položaja četveronoznog puzanja hop u sjedeci

Slazem se!!! Niti ih silit na puzanje,sjedenje ,hodanje sve dok sami to ne naprave!!

url=https://lilypie.com]

Fluffy2
    03. Siječanj 2016. 20:59

Evo i moj se ima par dana poceo dizat u sjedeci. Legnem ga na gym i dize se sam od poda. Neko je spominjao da nebi smio to radit. Al veceras sam umrla od . Drzim ga na sebi i on se tako dize na trbusne i ja govorim ne to radit a on se podigao skroz i podrignuo hahah. Bit ce na mamu sportas 
    P.s. njemu je 68 malo vec.

Fluffy

Naanaa2
    03. Siječanj 2016. 21:08

Moj N nosi 62/68.... ima ravnih 6 kg i 60 cm

Naanaa2
    03. Siječanj 2016. 21:11

Fluffy, i moj se poceo dizat ima neko vrijeme. Mamma, sto da radim kad to radi?

Bumbo0809
    03. Siječanj 2016. 21:37

Moj mis to vec dosta dugo radi :/ 
    I dok na ledjima sam il na babygym-u il u kreveticu il na krevetu..i dok ga drzimo okrenutim ledjima do nas (bez obzira sjedili mi ili stajali)
    Podize nogice do 90° i istovremenu glavicu prema nogama..
    Ja mu stalno govorim: ne to radit, ti si mala beba, legi itd..ali bezuspjesno mi je :S

Ne znam ko je spominjao da je imao problema s hipertonusom.. Kako to prepoznati?? Bas me strah da nije to kad se tako pretjerano sam "dize". 😕

Oliva4
    03. Siječanj 2016. 21:46

Ja ne mogu svoju nikako izmjerit.. ☺sljedeća kontrola je krajem 1. mjeseca..ali prije nešto više od mjesec dana je imala 60,5 cm i 6 kila..sad je vjerojatno barem 3,4 cm narasla 
    I ona se stalno diže kad je na meni okrenuta leđima ili kad je u viperu..diže glavu, gornji dio leđa i nogice..vježba trbušnjake 😄kad leži baš na ravnom onda ne može glavu..
    Pa čini mi se da svima tako bebice..ne mislim onda da je to nešto što u ovom stupnju razvoja ne bi smjele raditi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI