Lela, ja u kadicu dolje stavim tetru i onda njega uronim u vodu i tetrom mu prekrijem rukice i nogice. To mu daje osjecaj sigurnosti i totalno uživa u kupanju. Isto place kad ga vadimo van
Jahanara, meni je patronažna rekla da je taj zvuk u nosicu od suhog zraka. Kao da oni jos nemaju nosnu kost, to je samo hrskavica. I onda kad je zrak suh tako se zna cuti. Ja sam kupila ovlaživač zraka i moram priznati kao da to manje radi, zapravo uzasno rijetko.
Hvala cure na savjetima za kupanac, danas je dan D pa cemo pokusat nesto od toga. 😚
Bumbo sad sam baš išla isprobat malo da promjenim pozadinu na lilypie pa sam se podsjetila..ako ne upali ovo što ti je plavojka rekla..moraš kopirat onaj link koji je za forum i onda još pod tim izabrat onaj neki bb code..tako nešto piše..to bi tako trebalo radit..
Moja se obozava kupat...ali isto nam je kadica postala premala pa neznam sta cemo smislit... Inace kupanje nam traje 5 min otp...
Joj blago se vama...snijeg vam pada...nama kisa lije cijelo jutro...
Inace i moja je jos prehladena...nocas se i jednom probudila i pocela kemcat jer nije mogla disat kako treba od punog nosica...i bome kad smo isli usisat bilo je toga jako puno... Nadam se da ce proc sta prije...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Moj se kupa u velikoj kadi otkad je napunio 2 mjeseca otprilike jer nije vise mogao stat u malu kadicu, isto se nogama odgurivao i lupao glavom o rub
Cim uđemo u wc zna da se ide kupat i ne prestaje se smijat i mahat rukama i nogama. Jednu ruku mu stavim ispod vrata i uhvatim ga ispod ruke a drugom rukom ga perem i nema nikakve opasnosti da klizne. I ne place kad ga vadim van jedino je nemiran kad krene oblacenje jer voli biti gol
Koju velicinu robice vam bebe nose? Moj je danas napunio 3 mjeseca i sve mu je malo tog broja..a sljedeca velicina je za 6 mjeseci??
Fluffy
Moja nosi 62/68... 56 smo odavno prerasli...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Vidjet cu jel cemo kupiti taj nastavak jer nesto moramo smisliti dok ne pocne sam sjediti. Btw s koliko mj smiju bebice sjediti?
Ja bi van s njim al ne mogu nam kolica od tolikog snijega pa ne znam kak cemo. A sutra je dan D, idemo u Karkovac recnut resicu ispod jezika, nadam se da mrva nece jako plakat i da ga nece bolit..
Mi nosimo 62, ali ovisi od kud je robica. Oshkosh za 3 mj nam je mala robica, lidlova 62 je jos malo velika, h&m nam je taman..
Moja isto 62/68 nosi. Nedavno sam joj kupila neki kombinezon na kojem je pisalo od 3-6mj, a na knap joj je. Tako da ni brojevi nisu isti...
Plavojka probala sam, al ne ide :S (ocito jedinoj meni aah! 😕) probat cu kad upalim laptop.
Moj mis se obozavaaa kupat, umire od smijeha i uziva bas i u cijelom tretmanu kozmetike iza kupanja... Kupamo se svako 2.vecer
Kadica mu je takodjer premala..a vec sam si kupila kadicu cam 6-12mj kao ima i za polulezeci polozaj smjestaj i kad pocne sjedit na suprotnoj strani..ali mi je za sad nezgodna jer ga ne stavljam u taj polulezeci/polusjedeci polozaj pa ga je nezgodno drzati uz te izbocine.
On nosi 62/68/74 br.. Al 62 jedinoo ako je veci kroj, inace ni to vise ne moze..tako da 62 mu obucem 2 majice i 1 body i to je to...
Plavojka i Oliva/hvala! evo i meni "upalilo" kad sam preko laptopa to namjestala...
Sortiraj odgovore
Najstariji