Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    04. Siječanj 2016. 12:58

Oliva na ovom linku ima dobrih savjeta za nosenje po zimi pa skicni: http://anavie.net/nosenje-djece-zimi-savjeti-i-trikovi/

Naanaa2
    04. Siječanj 2016. 13:14

Cure, a moze li kuna biti zena koja je prvi brak sklopila gradjanski, a drugi crkveno? I ima sve sakramente.

Naanaa2
    04. Siječanj 2016. 13:14

*kuma

Sanjarica
    04. Siječanj 2016. 13:23

Eto vraga...bezveze... Sad mi nije jasno... Jer kad je decko trebao bit kum jednom prijatelju bila je prica da ce se morat bermat tj krizmat ako mu zeli biti kum... U meduvremenu od tog pira nije bilo nista...al to je neka druga prica. Pa sam ja po tom shvatila da za vjencanje potrebno da kum ima sve sakramente...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Naanaa2
    04. Siječanj 2016. 13:38

Sanjarica, nas vjencani kum nema sakramente, a kuma vjencana ima sve. Oboje se vode kao svjedoci, jer tako ide na vjencanju. A kod krstenja, ako sam ja dobro shvatila kad su mi objasnjavali, dijete moze imati kumove (ne mora biti jedan), od kojih jedan ima sakramente i on se biljezi kao kum, a ova druga osoba, drugi kum/a ne mora imati sakramente, ali se biljezi kao svjedok na krstenju.

plavojka
    04. Siječanj 2016. 13:42

Naanaa mislim da moze, jer u ocima crkve se prvi brak nije ni dogodio!
    Ali kaj, donesite samo potvrdu za ovaj drugi brak i dobro ;)

Sova5
    04. Siječanj 2016. 13:43

Curke, imate kakav savjet kako da malom olakšam ili kako da napravim zabavnim stavljanje na trbuh? On toliko place da mislim da ce dobiti fras. Evo sad sam ga stavila na svega nekoliko sekundi, a smirivala ga dobrih 10minuta. I plakao je bas sa suzama. A to zaista rijetko tako place. 

Naanaa2
    04. Siječanj 2016. 13:55

Plavojka, mislila sam sveceniku odgovarat samo na pitanja koja postavi u vezi kume, nista ne objasnjavat. Pa ako prodje prodje. Ruzno za rec, ali tako je. I ja mislim da se za njih prvi brak nije dogodio, a sada je u crkvenom braku, ima dijete, super funkcioniraju. Drzi do vjere i kumstva, a to mi je bitno. Da nije kuma samo na papiru, vec da to cijeni. A prvi brak je sklopljen u nekim drugim okolnostima za razliku od ovog sada. 

Sova, stavi ispred njega igracke ili nesto sto do sada nije vidio, da mu bude zanimljivo i da gleda. Pa ce i zaboraviti da je na trbuhu. Moj N je bas sinoc dobio novu igracku, stavili ga maloprije na trbuh, nije mu bilo do toga, ja mu pokazala novu igracku pa ju je gledao par minuta i bio na trbuhu bez placa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.