Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    04. Siječanj 2016. 14:40

Sova stani ispred njega kad je na trbuhu i pricaj mu. Tak ja sa janom i onda me gleda, sad gleda i snijeg vani. I kad ga vratim na ledja mu pricam - bravoooo, super si bio. I onda se on smije i tak, pa to valjda povezuje s necim ok.
    Tak je bilo s kihanjem i usisavanjem nosica- prvo ga je smetalo a onda smo poceli ga tak hrabrit i hvalit i sad se svaki put smije kad kihne ili nakon sto usisam nesto

Ail
    04. Siječanj 2016. 14:59

Ima li koja mama iskustava sa crkvom sv.Ante tu kod sv.Duha? Meni muž isto nema sakramente (ni jedan) a ja ih imam sve 😂
    Ma bude li zezao ja ću malog na Spanskom krstiti tamo ima jedan presuper svećenik koji je mene i krizmao i pričestio. Mi ćemo se krstiti krajem 4 početkom 5 mjeseca. Mi tek idemo 7.1 na kontrolu kukova. Je li istina da se sve bebe u početku moraju široko povijati?  Ja svog nisam pa me sad to brine kad sam to čula?

Branchi
    04. Siječanj 2016. 15:13

Ian mi se nismo siroko povijali. Ako ti nisu rekli to u bolnici, nema brige

mmama2
    04. Siječanj 2016. 15:42

Oliva nemoj u skafander kada stavljaš u nosiljku, niej sigurno, dosta je obući bebonju normalno kao po doma + još jedan sloj ali ne debeli pa zagrnut obje jaknom, pončom i sl, imaš i raznih umetaka za jakne i kapute.. jedino onda ako vire nogice obuci čizmice još ili nekaj.. a ring sling je meni bio super dok je mali bio mrvek a tkanu maramu nisam imala nikada makar su mi dezeni ljepši i načini motanja.. to ću sa trećim sigurno probat :D

url=https://lilypie.com]

Oliva4
    04. Siječanj 2016. 16:18

mmama hvala..☺ da, probat ću nekako al baš mi bed jer nemam ništa tako široko za zagrnut obje..imam jedan kardigan zimski, al je i meni u tome hladno..nije baš za ovakvo brrr vrijeme 😳😝

Ian ja isto svoju nisam široko povijala..ni ne treba se, jedino ako pedijatrica kasnije savjetuje ili ortoped na kontroli kukova..mislim da je prije tako bilo da se sve bebe moraju od početka široko povijati..ali valjda se sad u novije vrijeme to očito pokazalo nepotrebnim 😝☺

kris555
    04. Siječanj 2016. 17:25

Nama su rekli u bolnici da ga siroko povijam, ali nisam i na uzv kukova je bilo sve okej. 
    Evo gotovo je rezanje resice, plakao je kao kisna godina, meni je doslo slabo malo al izdrzali smo, sad ljubav spava.. I odmah nam je nos ocistila, gurnula mu neku mekanu cijevcicu u nos i bilo je jako puno sekreta i rekla je da mu je jedna nosnica imala bas puno gustog. 
    Za krstenje u pravilu bi kum/a trebali imat sakramente i ne bi rastavljeni, ne zivjet u vanbracnoj zajednici i sl. Al mislim da nece svecenik provjeravat :D

Cvarak
    04. Siječanj 2016. 18:32

Ko nosi u nosiljci probajte izet jaknu neku od muza pa se zakopcaajte ;))

Oliva4
    04. Siječanj 2016. 18:47

Kris baš mi je žao malenog 😞😞a zašto se to mora rezati? Ne znam ništa o tome..

Cvarak da, piše tako i u članku ovom što je plavojka stavila, ali muž trenutno ima jednu zimsku pa to ne mogu izvest, a i ružna mi je ta ful 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.