Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    04. Siječanj 2016. 10:38

Ma sto se tice kukica dijagnoza Ia ili I b je ok!! Mi nosimoremencice vec 2 mj mis moj mali bemoze ni mlatarat nogicama kad ju muce prdci il kad se veseli! Nadam se da ih sad skidamo ako ne bit cu malo tuzna jer nemozemo uzivat kako treba!!   A krstitke cemo vj na proljece kad nam prodju sve muke i kad malo zatopli!!

Lela29
    04. Siječanj 2016. 11:05

Hej mamice, mene lagana prehlada drzi, valjda se nece pogorsat.
    Mi cemo nasu krstit krajem ovog mjeseca, u nasoj zupi se moze obavit obred van mise, tako cemo i napravit, bas ovih dana planiramo otić na dogovor.
    Branchi, ako je Sevka mogla krstit Aleksandra, valljda necete ni vi imat problema 😅

plavojka
    04. Siječanj 2016. 11:19

Dakle, kako je nama sinoc procurila dm-ova pelena, to je cudo jedno! Muz mi rekao da slikam pa da posaljem i pitam za kvalitetu ;)
    Ali dobro, nakon tog spektakla smo malenog okupali (to je jedino slaufom islo dolje ;)) i misko je odsoavao 8 sati u komadu, malo pojeo i odvalio jos dva! 
    To nam je novi rekord, ja sam ga zadnjih sat i pol u soku gledala jel dise :))

Al ono sto me malo brine (mi mame smo lude) je to sto je nakon tih 8 sati pelena bila skroooz suha, ni kapljice! Jel vam se to ikad dogodilo? 
    Nakon jos ta dva sata je piskio, ali ne znam jel ovo prefugo bilo.. Il je jednostavno tak cvrsto spavao.. 

Mi smo isto velicina 62/68, ajme tako brzo rastu...

A krstitke, mi cemo vjerojatno sad pocetkom veljace, iako bi i ja najradije cekala proljece.. Frend nam je svecenik, pa cemo isto s njim pokusat dogovorit krstenje izvan mise, samo ne znam hocemo li ga moci krstiti u kapelici u kojoj bi htjeli jer su krstenja navodno samo u zupnim crkvama..  
    Uglavnom branchi ak ces trebat vezu za svecenika, vici ;)

Ahaha sad sam se sjetila kak sam, kad me tatin sestricna pitala jel smije doc u posjete buduci jos nismo krstili malog, njoj rekla: "nije krsten al je cijepljen" :))))

Branchi
    04. Siječanj 2016. 11:49

Haha, nije krsten al je cijepljen  😂😂😂😂
    Ja imam sou doma, jan cendra jer se nije naspavao, pas cvili i treae se her ima jadba proljev, a dragi nikak da stigne i vodi je van

Javim ako zatreba veza za crkvu hehe. Dobro smo se umrezile jesenske mame, trebamo si pomagat na svim poljima 😎

Sanjarica
    04. Siječanj 2016. 11:49

I mi jos nismo krstili malu...planiramo na proljece ali imamo malo zeznutog zupnika...naime decko nije samo Krizman i kaze zupnik da ne dozvoljava da se djeca krste ako roditelji nemaju sve sakramente...a decko nije bas zainteresiran da se sad ide krizmat i to pogotovo sad kad ga netko "tjera"... Tak da...neznam sta ce bit... Mozda svecenik popusti...al o tom cu razmisljam za kojih mjesec-dva... 
    Kod nas jutros poceo malo padat snijeg...sva se poveselila i sad poceo pljusak padat tak da od snijega nista... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sanjarica
    04. Siječanj 2016. 12:44

Sad imam ja jedno mozda smjesno pitanje ali stvarno neznam pa... Naime kuma za malu bi htijeli da nam bude moja najbolja prijateljica...koja mi je kao sestra ,znamo se cijeli zivot...e stvar je u tome sta ona nije katolkinja...dakle normalno nema ni jedan nas sakrament...moze ona bit kuma ili? Posto znam da za vjencanje u crkvi kumovi moraju imat sve sakramente al neznam jel to vrijedi i za kumstvo kod djece...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Oliva4
    04. Siječanj 2016. 12:45

Lidija držim fige da sad sve bude ok s kukićima..
    Mi ćemo s krštenjem do proljeća pričekat, tamo iza uskrsa negdje..zaključila da mi je sad prehladno 😝 a mislim da se za vrijeme korizme ne može..

Ma meni je glupo da imaju ta neka pravila da se dijete ne može krstiti ako ovo ili ono..pa roditelji to žele, valjda bi u duhu vjere trebalo biti da radosno prime nove članove 😊

Mmama ja sam baš nedavno dobila marame i nosila bi maloj u njima kad napokon prestane baš padat..pa me zanima dovoljno je recimo da ispod ima robicu i preko skafander i čizmice na noge? malo me strah da joj nije zima kad je tako..jer je u kolicima kad je u skafanderu još dekicom pokrivami ispod ima jastuk i svašta 😄😄(luda!)..e i znaš li možda što mi je praktičnije ona s prstenom marama ili obična? Imam obje pa ne znam s kojom krenuti..obje mi sad k'o špansko selo izgledaju 😄😂

Branchi
    04. Siječanj 2016. 12:51

Sanjarica, kod kumstva za svadbu nisu bitni sakramenti, ali kod kumstva djece su obavezni...osim ako naletite da negdje nisu, ali mislim da to nije slucaj 😐

plavojka
    04. Siječanj 2016. 12:51

Sanjarice, na zalost je upravo suprotno! Na vjencanju su kumovi u crkvenim ocima samo svjedoci, i ne moraju imati ni jedan sakrament. Kod krstenja kum/kuma mora imati sve sakramente i kao sto je netko napisao ne smije biti rastavljen..

I da, niti jedan svecenik ne smije odbiti krstiti dijete, bez obzira na sakramente roditelja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.