Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    03. Siječanj 2016. 01:23

Oliva vec sam se bojala da cete me proglasit ludom :)

Ian ja ne znam koliko sam imala savova, sivanje je trajalo pola sata i kad sam pitala koliko ih imam izderala se na mene da ih nije brojala! Kravetina! Uglavnom nisam mogla hodat 15 dana.
    I ja cu bit pametnija drugi put ;)

I meni baby love smrde toliko da sam mislila da mali ima neku bakteriju u mjehuru. Sad smo na pampersu 3 i dobre su! One bijele su propustale a zelene su dobre.

Mame jeste produzile vremenski trajanje kupanja bebama? Moj toliko uziva i smije se da mi ga zao izvadit iz kade. Bude nekih 5 minuta.

Fluffy

Branchi
    03. Siječanj 2016. 02:37

Mene uvijek strah kod kupanja da mu nije hladno...mi zagrijemo, meni uvijek bude vruce, ali nikad ne znam kak je njemu...a i voda se vjerojatno brzo ohladi.

Ali bilo bo zgodno produzit jer moj isto bas gusta 😊
    Kad ste skuzile da bebici vise ne treba pazit na glavicu?? Jan kad je na trbuhu vise na jamra i drzi je lijepo visoko. Jedino je jucer malo nes prigovarao kratko...

Branchi
    03. Siječanj 2016. 08:36

...danas je opet jamrao na trbuhu i nije bas dizao glavicu ko inace....ne kuzim zasto je par dana to bilo super, a sad mu opet to nije zanimljivo...kakvi su vasi bebaci s time?

Dali smo mu da primi snijeg, faca koju je slozio je preslatka, onak sretan, a zbunjen 💕

kris555
    03. Siječanj 2016. 08:47

Moj ne voli bit na busi i ne forsam ga, stavim ga malo i obicno pocne ruku zvakat onda i za 5 min mu dopizdi i pocne plakat. 
    Prehlada jos nije prosla :( taman mu je bilo bolje i evo opet hropce u nosu jedva dise, odvratno kako me to zivcira kaj mu ne mogu to izvuc, kapali smo i kapi i fiziolosku i usisali nesto al ocito tog ima jos..vec mu 8 dana traje, ne znam kolko je normalno da traje prehlada kod beba..

Bumbo0809
    03. Siječanj 2016. 09:54

Moze jedno glupo pitanje? :P
    Kako ste namjestile ovo Lilypie? 
    Ja namjestim na stranici,ali mi se nece nikako da pojavi na klokanici.

Moj mis voli biti na stomacicu, ali naravno ne predugo pa ga ja okrenem i kasnije opet probamo i takoo..al uglavnom bas visoko drzi glavu i ne spusta je uopce na podlogu nego se jos podigne i na rucice i gleda u igracke kad mu zveckam :)

jahanara
    03. Siječanj 2016. 10:02

Moja nekad voli biti na tibici nekad ne. Sinoc je bas uzivala i bas je visoko glavu dizala, iznenadila sam se.
    A sto se kupanja tice, vadimo je van prije nego je stavimo. Ne voli se kupati...smrc...

Branchi
    03. Siječanj 2016. 10:19

Kris kod nas je prehlada trajala 5 dana, a sad mu se jos svaki dan po noci napuni nosic pa jednom dnevno (ujutro) imamo detaljno ciscenje.....
    Ma tak i jan, nekad voli nit i dize glavu full, a nekad evo ne...isto ga ne forsam, necu ga mucit.
    Bas lijepo pada vani 😀

Lela29
    03. Siječanj 2016. 11:09

Ian, sretno ti sa trudnoćom, neka bude sve ok! 😊
    Da mogu, ne bi nikad kupala svoju, njoj je to takva tortura, mrzi i gotovo. Doslovno kupanac traje minut, poplavi od placa, a lipo zagrijemo prostoriju, pjevamo joj...nista ne pali.
    Vise se ne bunie kad je stavljam na stomacic, nekad lipo drzi glavicu, gleda okolo, nekad sise ruku, pedica joj je rekla da je lijena 😅
    I najbitnije...nakon 2 dana sode bikarbone, povlace mi se simptomi soora, stvarno djeluje.
    Bumbo, ja sam zaboravila koji je pravi kod za ticker, kopirala sam sve po redu dok se nije pojavio.

jahanara
    03. Siječanj 2016. 11:19

Bumbo kad napraviš na lilypie moraš kopirati link u potpis na klokanici. Znači na tickeru klikneš get ticker code i onda odabereš forum i pseudo html. Ako se dobro sjećam, probaj...

Sad imam i ja glupo pitanje, kako ste znale da su vam bebe prehlađene? moja se ponaša kao i prije tog hrkanja, znači nema nekih promjena u ponašanju, ne curi joj nos, al kao da hrče dok diše, kapali smo fiziološkom i usisavali al skroz nešto malo iziđe.

Zara6
    03. Siječanj 2016. 11:21

Jutro cure, evo i mi smo se naspavali nalon doceka pa da vam svima zazelimo sretnu i uspjesnu Novu Godinu! Zelim vam najvise zdravlja, pa onda srece i ljubavi 😊 Zivile i najzdravije bile nase bebe i mi s njima!!! 

Mom.misu je isto zastopan nosic ovih dana, uzela sam korijen bijelog sljeza pa ga taman idem pripremit, zena u apoteci kaze da za nosic treba odstajati 2 sata i onda se strca u nosic, a za grlo kad spremam da ostavim 20 min u vodi, valjda je tako ok.

Prekjucer je po tijelutj po prsima inap neke crvene pugvice (2  vece i vise manjih) i cila sam se uspanicila sto je, prolazi lagano- mislim da je to od toga kad se malo uznoji, isto cu to spomenuto pedijatrici, sto vi mislite? 

Ian cestitke od ❤!! Zelim ti lagodnu i lijepu trudnocu i zdravu bebicu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.