Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    02. Siječanj 2016. 20:38

Cestitam svaka ti cast!!! Brzi ste!! Kud ste prije uspjeli hehhe mi se jos ni nismo pohvatali :))  ja koristim pampers zelene, pc,baby love i probala sam id mullera i sve su mi ok jedino pc kad se po noci napunr jako procure a babylove imaju neki miris al meni je fini hehhe al su mi za sada super i koristimo vec mj dana i duze 3 a ja jos moram te pelene ispod remencica provlacit tak da ...

Lela29
    02. Siječanj 2016. 21:04

Ian, mozda si već rekla, al promaklo mi...koliko ti ima prva bebica?

Jos jedno pitanje...ignoriraj me ako zabadam, jeste planirali drugu trudnoću?

Meni muz stalno govori da tribamo odma i drugo rijesit, al nisam bas za to 😄

Fluffy2
    02. Siječanj 2016. 22:24

Ian to i ja stalno govorim da cu na dogovoreni carski sljedece  ili nikako! :)

Fluffy

Oliva4
    02. Siječanj 2016. 23:12

Fluffy nisi jedina..ja fakat nisam volila bit trudna 😝nisam nešto ni povraćala niti imala neke specifične tegobe, ali jednostavno mi to nije baš zabavno..trbuh mi je predkraj bio velik, jedva sam disala 😄 jednostavno trudnoća nije moja furka 😄
    Ja budem čekala nekih 5 godina..jedino ako nas prije ne iznenadi..i ova buhtlica je došla pomalo neočekivano 😁😁 i rekla sam, ako ne bude carski sljedeći put, bude barem epiduralna 😄

Plavojka napisala sam ranije, mislim sanjarici, da za violetu pogleda u bipi..ja sam od tamo dobila tortu od pelena (br. 3)..pa pretpostavljam da ih ima i ovako..

nenana
    03. Siječanj 2016. 00:12

Ian čestitke, to je stvarno ludoo! I meni cesto fali trudnoća, bas mi je bilo predivno, ali ja bi ipak veći razmak..i moram se vratiti na posao jer u protivnom bi mogla izgubiti poziciju koju sam stekla..ovak se vratim bar na 2-3 godine pa opet beba ako Bog da :) Sad cu trideset za par dana tako da stignem sve, samo se pitam hoću li imati živaca! Ali htjela bi jos jednom to sve proći i da bude curica 

Od Pelena samo koristim Pampers premium care 3 i zelene pa kombiniram! Probala Babylove i one mi previše smrde..malo piskice i kroz odjeću se urin osjeti 

I nosic nam je bolje! Usisavanje i puno fiziološke je riješilo stvar!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.