Cestitam svaka ti cast!!! Brzi ste!! Kud ste prije uspjeli hehhe mi se jos ni nismo pohvatali :)) ja koristim pampers zelene, pc,baby love i probala sam id mullera i sve su mi ok jedino pc kad se po noci napunr jako procure a babylove imaju neki miris al meni je fini hehhe al su mi za sada super i koristimo vec mj dana i duze 3 a ja jos moram te pelene ispod remencica provlacit tak da ...
Ian, mozda si već rekla, al promaklo mi...koliko ti ima prva bebica?
Jos jedno pitanje...ignoriraj me ako zabadam, jeste planirali drugu trudnoću?
Meni muz stalno govori da tribamo odma i drugo rijesit, al nisam bas za to 😄
Ian to i ja stalno govorim da cu na dogovoreni carski sljedece ili nikako! :)
Fluffy
Fluffy nisi jedina..ja fakat nisam volila bit trudna 😝nisam nešto ni povraćala niti imala neke specifične tegobe, ali jednostavno mi to nije baš zabavno..trbuh mi je predkraj bio velik, jedva sam disala 😄 jednostavno trudnoća nije moja furka 😄
Ja budem čekala nekih 5 godina..jedino ako nas prije ne iznenadi..i ova buhtlica je došla pomalo neočekivano 😁😁 i rekla sam, ako ne bude carski sljedeći put, bude barem epiduralna 😄
Plavojka napisala sam ranije, mislim sanjarici, da za violetu pogleda u bipi..ja sam od tamo dobila tortu od pelena (br. 3)..pa pretpostavljam da ih ima i ovako..
Ian čestitke, to je stvarno ludoo! I meni cesto fali trudnoća, bas mi je bilo predivno, ali ja bi ipak veći razmak..i moram se vratiti na posao jer u protivnom bi mogla izgubiti poziciju koju sam stekla..ovak se vratim bar na 2-3 godine pa opet beba ako Bog da :) Sad cu trideset za par dana tako da stignem sve, samo se pitam hoću li imati živaca! Ali htjela bi jos jednom to sve proći i da bude curica
Od Pelena samo koristim Pampers premium care 3 i zelene pa kombiniram! Probala Babylove i one mi previše smrde..malo piskice i kroz odjeću se urin osjeti
I nosic nam je bolje! Usisavanje i puno fiziološke je riješilo stvar!
Sortiraj odgovore
Najstariji