Jooj vani je baš napadalo 😊😊al i puše..neću s njom do daljnjeg van 😝
Mi smo ju počeli tuširat u velikoj kadi 😄 toliko je duga i stalno lamaće da je nikako nismo uspjeli normalno okupati u maloj kadici za bebe jer se ona stalno nogama odgurivala i uvijek bi skoro glavom u gornji dio kadice udarila..a to je najveća koji smo mogli naći 😃 sad je nasapunamo vani na dekici i ručniku na veš mašini i ja je čuvam iznad kade, a muž je tušem ispere 😄😄 živa komedija, a ona uživa i smije se😄čekam da počne sjedit pa da ju u normalnoj kadici ili možda kupim ono kao gdje su u nekom polusjedećem položaju pa se to stavi u kadicu..ima li netko možda to i gdje bi mogla nabavit?
Jahanara moja često tako hropče..pogotovo kad je još manja bila..mislim da to nema veze s prehladom..kao da sam negdje bila pročitala da to nekako od mlijeka ostane negdje pa kad dišu se tako čuje..nema veze sa šmrkljicima..
Zara mi tako imamo kod uha pa prema vratu, kazu da je to od znojenja tj vrucine, ono kad se zalezi pa usvica na toj strani....da je po cijelom tijelu to bi bila reakcija na neku hranu. Tak da ne brini
Lela,odlicno za soor! 😀
I kod nas je snjesko napadao jupiii.. Jos malo i izvest cu ga vani jer ne puse... Bas me zanima njegova reakcija! 😊
Probat cu to za lilypie kad budem na laptopu..iako sumnjam da cu ja to uspit sklepat 😂😂 (laptop je na njemacki,a ja ga ne znam haha)
Lela, znas kako smo mi svoga kupali na pocetku? Isto nije volio kupanje, kad ga stavimo u kadicu to je bilo urlikanje da je bez daha ostajao. Onda smo mu poceli, prije nego ja maloga stavim u vodu muz mu pocne suskat vrecicom iznad glave. I tako mu cijelo vrijeme suska, malac gleda u nju i slusa i ne skuzi da se kupa. Al cim bi na sekundu prestalo suskanje eto placa. Imali smo neku jarko zutu, bas je glasno suskala. Jadna vrecica se i istrosila, dala je sve od sebe. A sad nam vise ni ne treba jer je zavolio kupanje, sve mic po mic. Sad je dreka kad ga izvadimo iz vode.
Oliva, mi imamo taj nastavak za kadicu i super nam je. Ona na njemu lezi na povisenom, oko nje voda, ja je polijevam posudicom, a ona uziva, smije se i guguce.
To je najbolja stvar ikad a platila je 50 kn u trgovini djecjom opremom.
Kupamo se 10 ak minuta jer ful uziva. Koristimo Topfer kupku u prahu (Bipa) i koza joj uopce nije suha.
Ja prijavljujem skok. Svako malo bi jeo i nervozan je nikako da zaspe. Ovo nam je prvi skok da ga tako jako osjetimo. Inače je na bočici od 150 ml a sad mu moramo raditi onu od 210 i to pojede ne odmah ali prvo malo pa se odmori 15-20 min i onda ostatak bočice. Kaže muž da je poludio sinoć svako malo raditi bočicu , a ja se bas lijepo odmorila 😆
Jahanara tako i moj, nije prehladen ali mu je nosić pun. Pretpostavljam od suhog zraka, ja mu kapam Sterimar i usisam svaki put kad čujem da mu je teško disati ili vidim da ima blaga u nosiću
Bumbo probaj si u potpis kopirat samo ovaj dio svog linka: https://lb1m.lilypie.com/0IYdp1.png
Trebalo bi upaliti..
Moj malisa obicno vristi kad ga pocnemo kupati, ali za pol minute se smiri i gusta.. Isto nam je sad vec mali za kadicu, odgurne se nogama i strah me da ce zveknut glavom.. Al imamo tus kadu, tako d uopce ne znam kaj cemo smuslit..
M se voli kupat, ali nekak se voda isto brzo ohladi. Sad mi je zao kaj nemamo kadu nego tus jer se isto odguruje s nogicama i lupi se glavom od kadicu a ne znam kak bi ga drzali da se ne udara..
Mi smo mu ispirali s fizioloskom i kapali i hropti a nis izvadit van, nadam se da je progutao to i da ce pokakat, jer sam vidjela kak ima smrkljica u kakici..
Plavojka i kris možda da i vi uzmete taj nastavak za kadicu pa ih stavite u to? Tu su kao u nekom polusjedećem položaju i ne mogu se odgurivat..hvala ryanne, baš ću sljedeći tjedan do baby centra otić vidjet imaju li ga..htjela bi da duže gušta dok se kupa, a ne samo da je istuširamo 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji