Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    02. Siječanj 2016. 15:44

Ian cestitaaaam!!! 

Mi smo nakon babylove 3(s kojima sam prezadovoljna!) kupili pufies da probamo.. i od svih 78 komada-tek jutros je 1 svee propustila! Pa sam kupila jucer violetu 3 (s 1 i 2 sam bila takodjer prezadovoljna.. A i izgled ovih 3 je ljepsi od 1 i 2 😊)
    Bas me zanima kako ce mu but violeta 3 nakon sto potrosim pufies.. 
    Mi smo se upravo vratili u kuci s 1.pahulja snijega :)) zabundala sam ga dobro i pokrila i kratko smo bili..ali eto, cisto radi ugodjaja.. Nadam se da ce se snijeg zadrzati!! 😍😍

Ryanne
    02. Siječanj 2016. 17:18

Ian, cestitam. 

Bome bih i ja jos jednu bebicu. Makar su prosla tek 4 mj, ali fali mi biti trudna. I strasno zalim sto nisam vise uzivala u trudnoci. 

Nadam se samo da ce biti slijedece... mozda vec potkraj ove godine. Kad moja princeza navrsi godinu dana, odmah pocinjem. 

Branchi
    02. Siječanj 2016. 18:15

Ryanne ja isto ko i ti - bilo mi je super biti trudna i veselim se biti jos jednom, isto ne bi dugo cekala hehheh.
    Mi bili kod mame na rucku pa se vracali sad po snijegu, 15min pjeske 😀
    Jan je corio ali eto, bio je 1 put na snijegu. Ma ubundaju se bebice, stavi se ona navlaka i milina. Kotaci dobro drze na kolicima, cini se da su zimski hheeh

plavojka
    02. Siječanj 2016. 18:38

Ian cestitaaam!!! Divne su to vijesti, vjerujem da ste uzbudjeni!!

Ja sam stvarno uzivala u trudnici, i sjajno mi je bilo imati taj trbuscic i jedva cekam ponoviti! Plan je iduce godibe ponovno pokusati, moram se vratit na posao barem tri mjeseca (zbog iznosa bolovanja i kadnije porodiljnog).. Glupo je to, ali sta, moramo i to uzeti u obzir ;)

A pelene, ma danas mu i puffies tako propustile ko babylove.. Sad mi je vec dosta eksperimentiranja :((
    E, a di kupite Violetu?

I da, mi smo presli na trojku jer ga je dvojka pocela stiskati, i znalo nam je procuriti.. A i vagala sam ga sa sobom na digitalnoj vagi, vaga kaze 7100!! Pa jeni po tome prevelik za dvojku ;)
    Doduse, ne vjerujem ja bas toj vagi, ne znam koliko je ona precizna..

Fluffy2
    02. Siječanj 2016. 18:49

Jedino meni nije bilo super biti trudna 
    Mucnine i povracanje od 0-24 prva 4 mjeseca i zadnjih mjesec ipo. Uf nisam jos ni priblizno spremna! Al mlada sam imam tek 29 hahaha

Fluffy

Ail
    02. Siječanj 2016. 18:49

Hvala svima na čestitkama nadam se da ću uskoro otvoriti temu jesenske bebe 2016 😊. Po meni je vise muž uzbuđen nego ja. Načitao se gluposti po netu pa sad ludi 😆 normalno da sam i ja sva u iščekivanju tog prvog ultrazvuka, baš me zanima reakcija mog ginekologa 😂

Lela29
    02. Siječanj 2016. 19:04

Ian, cestitam!! U dvi godine, dvi bebice 💕😊

Ashley
    02. Siječanj 2016. 20:29

Ian čestitam. Biti će to super izazov, dvoje male dječice. 
    I meni fali biti trudna, ali sve se bojim da sam ja sa time završila, ali tko zna.

Pelene koristimo zeleni pampers, 3 već mjesec dana i niti jedna nije propustila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.