Ian cestitaaaam!!!
Mi smo nakon babylove 3(s kojima sam prezadovoljna!) kupili pufies da probamo.. i od svih 78 komada-tek jutros je 1 svee propustila! Pa sam kupila jucer violetu 3 (s 1 i 2 sam bila takodjer prezadovoljna.. A i izgled ovih 3 je ljepsi od 1 i 2 😊)
Bas me zanima kako ce mu but violeta 3 nakon sto potrosim pufies..
Mi smo se upravo vratili u kuci s 1.pahulja snijega :)) zabundala sam ga dobro i pokrila i kratko smo bili..ali eto, cisto radi ugodjaja.. Nadam se da ce se snijeg zadrzati!! 😍😍
Ian, cestitam.
Bome bih i ja jos jednu bebicu. Makar su prosla tek 4 mj, ali fali mi biti trudna. I strasno zalim sto nisam vise uzivala u trudnoci.
Nadam se samo da ce biti slijedece... mozda vec potkraj ove godine. Kad moja princeza navrsi godinu dana, odmah pocinjem.
Ryanne ja isto ko i ti - bilo mi je super biti trudna i veselim se biti jos jednom, isto ne bi dugo cekala hehheh.
Mi bili kod mame na rucku pa se vracali sad po snijegu, 15min pjeske 😀
Jan je corio ali eto, bio je 1 put na snijegu. Ma ubundaju se bebice, stavi se ona navlaka i milina. Kotaci dobro drze na kolicima, cini se da su zimski hheeh
Ian cestitaaam!!! Divne su to vijesti, vjerujem da ste uzbudjeni!!
Ja sam stvarno uzivala u trudnici, i sjajno mi je bilo imati taj trbuscic i jedva cekam ponoviti! Plan je iduce godibe ponovno pokusati, moram se vratit na posao barem tri mjeseca (zbog iznosa bolovanja i kadnije porodiljnog).. Glupo je to, ali sta, moramo i to uzeti u obzir ;)
A pelene, ma danas mu i puffies tako propustile ko babylove.. Sad mi je vec dosta eksperimentiranja :((
E, a di kupite Violetu?
I da, mi smo presli na trojku jer ga je dvojka pocela stiskati, i znalo nam je procuriti.. A i vagala sam ga sa sobom na digitalnoj vagi, vaga kaze 7100!! Pa jeni po tome prevelik za dvojku ;)
Doduse, ne vjerujem ja bas toj vagi, ne znam koliko je ona precizna..
Jedino meni nije bilo super biti trudna
Mucnine i povracanje od 0-24 prva 4 mjeseca i zadnjih mjesec ipo. Uf nisam jos ni priblizno spremna! Al mlada sam imam tek 29 hahaha
Fluffy
Hvala svima na čestitkama nadam se da ću uskoro otvoriti temu jesenske bebe 2016 😊. Po meni je vise muž uzbuđen nego ja. Načitao se gluposti po netu pa sad ludi 😆 normalno da sam i ja sva u iščekivanju tog prvog ultrazvuka, baš me zanima reakcija mog ginekologa 😂
Ian čestitam. Biti će to super izazov, dvoje male dječice.
I meni fali biti trudna, ali sve se bojim da sam ja sa time završila, ali tko zna.
Pelene koristimo zeleni pampers, 3 već mjesec dana i niti jedna nije propustila.
Sortiraj odgovore
Najstariji