Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    02. Siječanj 2016. 12:51

Ian jako si hrabra, cestitam od srca!! 

Mi smo u krevetu bili od 7 sinoc do 11.30 jutros 🙈

Fluffy

• Ineska3
    02. Siječanj 2016. 12:58

Cure koje se muče sa stenjanjem i prdcima po noći, jeste probale staviti bebe na trbuh spavati? Mi smo s tim imali velikih problema, jako je slabo spavao i preporodili se od kada spava na trbuhu. Znam da to u novije vrijeme nije preporučljivo, ali možete probati preko dana dok možete pratiti i gledati bebu. Ja sam prvo tako neko vrijeme dok se nisam uvjerila da može bez problema prebacivati glavu na jednu i drugu stranu (s nešto manje od 3 mjeseca). Naravno uvijek pazim da je posteljina zategnuta i nema nikakvih predmeta sa strane.
    Ako vas je strah, možete probati barem preko dana, meni sada spava tako i do 2,3 sata u komadu preko dana, a do tada je većinom spavao samo na meni zbog toga što ga je mučila buša

Oliva4
    02. Siječanj 2016. 13:09

Ian čestitam ti ☺ i što fluffy kaže, stvarno si hrabra ☺ stiže još jedna super kul jesenska beba 😄

Ja sad koristim pampers premium care, broj 3 i stvarno su super..baš lijepo upijaju i mekane su..jedino što nekako smrde, još nikad nisam služila da neke pelene smrde tako 😝😝 prije sam imala neke žute pampersice il tako nešto i te su bile živi užas propuštale su kroz njih, ne sa strane..lidlove su mi bile ok, samo su nekako tanašne i nekako bi se lošije namjestile od ovih premium...
    sanjarice probaj pogledat u bipi za violetu..meni su tamo prijatelji uzeli onu kao tortu od pelena i u njoj su bile violeta br. 3..bile su mi isto super!

Ja mislim da ću ić po snijegu van, samo da bude sunce 😊😊 i veselim mu se jako! Onom friškom dok još nema bljuzge 😃

Sanjarica
    02. Siječanj 2016. 13:11

O Ian pa svaka ti cast! I cestitam!!! Bas lijepo... 

Kako si skuzila? Mislim imala si vec menstruaciju pa ti nije dosla pa si skuzila ili nisi jos ni imala menstruaciju?

Ail
    02. Siječanj 2016. 13:40

Sanjarica

O Ian pa svaka ti cast! I cestitam!!! Bas lijepo… 

Kako si skuzila? Mislim imala si vec menstruaciju pa ti nije dosla pa si skuzila ili nisi jos ni imala menstruaciju?

Dobila sam. Ali nisam ni gledala je li mi kasnila kad mi ni prije trudnoće nije bila redovita (operirala sam ciste). Skužila sam po znakovima. Jedem više ( inače ako tokom dana pojedem jedna mali tanjur nečega ) , glava me boli stalno (tako je bilo i sa 1 bebom) i piskim svako malo 😁 
    Mene nije strah da ću jedno zanemariti. I znam da će biti teško ali sad dok sam u ritmu 😊 a i draže mi je da nas dečko od početka ima nekoga neće biti ljubomoran kasnije naučit će sve dijeliti od malena. Jedva čekam ultrazvuk da se to 100 posto potvrdi 😆

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy2
    02. Siječanj 2016. 13:29

Potpisujem ovo za spavanje na trbuhu. Moj mis nije imao velikih problema s grcevima ali oduvijek krene stenjat oko 6 7 ujutro. Stavim ga malo sebi na prsa da mi je okrenut prsima i samo ga njeznjo spustim na krevet u istom polozaju i odspava jos 3 sata. Bas mislim da mu pase kad ga muci stomacic.

Fluffy

Naanaa2
    02. Siječanj 2016. 13:31

Ian, cestitam!! Svaka cast... ja jos ne razmisljam o drugom, tek sad kad su grcici prosli sam pocela posteno u mom N uzivat...  pricekat cemo malo da zaboravimo ovaj tezak pocetak pa cemo na drugo :)) a i nekako se bojim da necu toliko paznje posvecivati N, da cu dosta toga propustiti i sve ce biti u prolazu s njim da idemo sad na drugo... ako razumijete sto zelim reci

Mi smo koristili pampersice, bijele i zelene- propustila bi svaka druga. Onda Babylove- nisu nam odgovarale, al se sad ne sjecam vise zasto. Sad smo na Lidlovim vec mjesec dana i zadovoljni smo. Ni jedna nije propustila, cak ni po noci.

Branchi
    02. Siječanj 2016. 13:42

Ian cestitam!!!! Jesenske bebe su zakon 😎

Mi se jako veselimo snijegu, evo u zg lagano leprsa ❄️

jahanara
    02. Siječanj 2016. 13:53

Ian cestitam! I svaka cast sta ste se odlucili tako brzo na pojacanje 

renata6
    02. Siječanj 2016. 14:36

Ian čestitke!

Samo idite van na snijeg, bebicama ništa neće biti a i čudne će im biti pahulje, fotke su tad naprosto divne, samo ih dobro zabundate i van. Evo moja S je pravo zimsko dijete, obožava snijeg, sanjkanje, grudanje, po cijele dane je vani i nikad bolesna!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI