Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ineska3
    02. Siječanj 2016. 12:58

Cure koje se muče sa stenjanjem i prdcima po noći, jeste probale staviti bebe na trbuh spavati? Mi smo s tim imali velikih problema, jako je slabo spavao i preporodili se od kada spava na trbuhu. Znam da to u novije vrijeme nije preporučljivo, ali možete probati preko dana dok možete pratiti i gledati bebu. Ja sam prvo tako neko vrijeme dok se nisam uvjerila da može bez problema prebacivati glavu na jednu i drugu stranu (s nešto manje od 3 mjeseca). Naravno uvijek pazim da je posteljina zategnuta i nema nikakvih predmeta sa strane.
    Ako vas je strah, možete probati barem preko dana, meni sada spava tako i do 2,3 sata u komadu preko dana, a do tada je većinom spavao samo na meni zbog toga što ga je mučila buša

Oliva4
    02. Siječanj 2016. 13:09

Ian čestitam ti ☺ i što fluffy kaže, stvarno si hrabra ☺ stiže još jedna super kul jesenska beba 😄

Ja sad koristim pampers premium care, broj 3 i stvarno su super..baš lijepo upijaju i mekane su..jedino što nekako smrde, još nikad nisam služila da neke pelene smrde tako 😝😝 prije sam imala neke žute pampersice il tako nešto i te su bile živi užas propuštale su kroz njih, ne sa strane..lidlove su mi bile ok, samo su nekako tanašne i nekako bi se lošije namjestile od ovih premium...
    sanjarice probaj pogledat u bipi za violetu..meni su tamo prijatelji uzeli onu kao tortu od pelena i u njoj su bile violeta br. 3..bile su mi isto super!

Ja mislim da ću ić po snijegu van, samo da bude sunce 😊😊 i veselim mu se jako! Onom friškom dok još nema bljuzge 😃

Sanjarica
    02. Siječanj 2016. 13:11

O Ian pa svaka ti cast! I cestitam!!! Bas lijepo... 

Kako si skuzila? Mislim imala si vec menstruaciju pa ti nije dosla pa si skuzila ili nisi jos ni imala menstruaciju?

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy2
    02. Siječanj 2016. 13:29

Potpisujem ovo za spavanje na trbuhu. Moj mis nije imao velikih problema s grcevima ali oduvijek krene stenjat oko 6 7 ujutro. Stavim ga malo sebi na prsa da mi je okrenut prsima i samo ga njeznjo spustim na krevet u istom polozaju i odspava jos 3 sata. Bas mislim da mu pase kad ga muci stomacic.

Fluffy

Naanaa2
    02. Siječanj 2016. 13:31

Ian, cestitam!! Svaka cast... ja jos ne razmisljam o drugom, tek sad kad su grcici prosli sam pocela posteno u mom N uzivat...  pricekat cemo malo da zaboravimo ovaj tezak pocetak pa cemo na drugo :)) a i nekako se bojim da necu toliko paznje posvecivati N, da cu dosta toga propustiti i sve ce biti u prolazu s njim da idemo sad na drugo... ako razumijete sto zelim reci

Mi smo koristili pampersice, bijele i zelene- propustila bi svaka druga. Onda Babylove- nisu nam odgovarale, al se sad ne sjecam vise zasto. Sad smo na Lidlovim vec mjesec dana i zadovoljni smo. Ni jedna nije propustila, cak ni po noci.

Branchi
    02. Siječanj 2016. 13:42

Ian cestitam!!!! Jesenske bebe su zakon 😎

Mi se jako veselimo snijegu, evo u zg lagano leprsa ❄️

jahanara
    02. Siječanj 2016. 13:53

Ian cestitam! I svaka cast sta ste se odlucili tako brzo na pojacanje 

renata6
    02. Siječanj 2016. 14:36

Ian čestitke!

Samo idite van na snijeg, bebicama ništa neće biti a i čudne će im biti pahulje, fotke su tad naprosto divne, samo ih dobro zabundate i van. Evo moja S je pravo zimsko dijete, obožava snijeg, sanjkanje, grudanje, po cijele dane je vani i nikad bolesna!

kris555
    02. Siječanj 2016. 15:37

Ian cestitke!!!  Kao sto cure kazu hrabra si i slazem se da sad kad si uhodana ce ti bit mozda i lakse! 

Mi smo presli na 3 al imam osjecaj ko da su mu velike jos. Ali imam puno 3 pa te koristimo, ne propustaju mu tak da su ok. Probali smo i Muller i Dm i Lidl, lidl je ok, dm i muller su mi skoro iste samo drukciji uzorak, a sad koristimo pampers premium care i fakat su odlicne, mekane su i udobne mi se cine. 
    Ja se bas veselim snijegu, sigurno cemo van ic, imamo skafic tak da cemo na dvoristu bit ak ne u setnju :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.