Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jahanara
    02. Siječanj 2016. 10:54

Jel vi mislite kad snijeg padne bebe voditi van?

plavojka
    02. Siječanj 2016. 10:56

Pilates lopta je i nama spas od prvog dana kad smo dosli doma! Sjajna stvar!!

Moj misko je ok spavao, prvu turu pet sati, pa onda 3 i jos sat od 8 do 9.. Naravno sa cicanjem u medjuvremenu :))

Ajme i mi u zadnje vriheme imamo problema s pelenama, od kad smo presli na vel 3! Prvi put sam kupila dm-ove babylove, inne kuzim jel ih ja dobro ne namjestim, ali evo u 5  dana nam je vec 3 puta procurila na nacin da se bodi cak ne smoci, nego nam iscuru bas u nogavicu! Ja ga drzala ba rukama i skuzim kak mu je nogavica mokra :)
    Nije mi jasno kak se to dogodi! 
    Danas sam otvorila i paket puffiesa pa cu ih isprobati, ali do sad mi se najboljim pokazao pampers premium care..
    Kakva su vasa iskustva? Jel netko probao milerove pelene?

Branchi
    02. Siječanj 2016. 11:02

Meni su od velicine 3 super pampers zelene, ali vise kupujemo dm-ove koje su nam dobre i probali smo mullerove koje su isto dobre, ali imaju malo neki miris, pa su mi draze dm-ove....
    Tu i tamo neka pusti, ali to je eventualno po noci kad vise puta piski....
    Kakica je do sad jednom izasla po ledjima i obleki, a svakih par dana dodatno kaka tikekom presvlacenja pa i ja cesto perem svoje pidzame hehe

jahanara
    02. Siječanj 2016. 11:02

Mi koristimo babylove br 2 jos uvijek, i stvarno nam nisu nikad procurile, dok pampers je. Imamo jos 3 paketa br2 i kad to potrosimo prelazimo na br.3. Druge nismo isprobavali jer smo s ovima jako zadovoljne. S koliko kila ste presli na br 3?

Sova5
    02. Siječanj 2016. 11:15

Jahanara, drago mi je da je pilates lopta pomogla. Ja ju isto obozavam, ali se nadam da cemo ju svi moci uskoro prestati koristiti.

Mery, moj je isto ove noci imao tešku noc. Nije puno plakao, ali se često budio i cvilio i prdio. Ja mu onda obavezno nogice na stomak zgrčim. Bude mu lakse i bas se isprdi jako. Boze, ponekad ko neki stari djed 

Lela29
    02. Siječanj 2016. 12:10

Pozz zenice...kako sam se ja nocas naspavala, ajme! Miskica spavala od 23 do 6 i od 6:30 do 9! Znala je da mami triba sna nakon doceka 😃
    Meni su babylove super sto se tice upijanja, al mi smrduckaju malo cudno, unatoc tome koristimo ih. Na br 3 smo presli prije nego je napunila 2 mj, dvojka joj je bila premala, jedva bi ih obukla i svaka je pocela propustat.

Sanjarica
    02. Siječanj 2016. 12:22

Jutro cure...neznam jel ste probale kad vam bebice imaju problema sa stolicom i prdcima stavit im mokru toplu pelenu na trbuscic? Mojoj bi to bilo pomoglo...i sad neku vecer kad sam ja naravno nazderala se sarme je imala problema s kakanjem i onda sam je dignula i nagnula na sebe ledima okrenutu znaci da gleda prema okolinii digla joj nogice skroz skoro do glavice...e kako se onda pokakala...hahaha..ko velika... 
    E i ja isto nikako da pogodim neke pelene koje joj nece propustit...najprve su bile od violete...one su mi bile odlicne ali ih vise nigdje nemoogu nac 3 vec samo newborn, probala sam puffies i neznam nekako mi smrde, babylove mi skoro svaka procuri, pampers zelene katastrofa, bebe iz konzuma najgore od svih,sad sam na pampers premium care i jedine su mi se pokazale ok...iako ih tek 2 dana koristimo... Netko kaze da su lidlove bas ok pa cu i njih jos probat pa da bas vidimo... 
    Inace ja sam pocela forsirat odlazak na spavanje u 22... I zaspi cura fino..pola sats i op.. Eto nje budne ko da je podne... I ne place...smjeska se u kreveticu i gleda one igrackice sta joj vise iznad kreveta... I tako do pol noci...u meduvremenu joj opet ponudim ciku i onda je opet stavim u krevetic i zaspe...znaci mala ko da me zafrkava... Ali ajde od 1 ujutro dosli smo na pola noci..smatram to malim napretkom!! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ail
    02. Siječanj 2016. 12:26

Evo mame da vam se malo pohvalim. Ovih dana je sve nekako lijepo. Naš dečko ima 5 kila ( doma vagan) rodio se sa 3180 ali je pao na 2700 nakon sto sam bila koma jer ga ne mogu dojiti, sad vidim da on meni pokloni osmijeh svako jutro bez obzira na to što nije dojena beba i da je sasvim sretan. Počeo je gugati, količinu mlijeka pije kao beba od 3 mjeseca. Muž je napokon bio doma malo s nam, beba počela duže spavati po noći tako da se odmorimo. I da kao šećer na kraju TEST JE POZITIVAN 😆.
    Neko je pitao za van po snijegu, bi ja, ali me strah hoće li čistiti ulicu ako toliko napada a i imamo ogromnu nizbrdicu da se spustimo. Sva sreća pa ako će nam ne daj Bože trebati bolnica sv. Duh je 5 minuta od doma 😂.

Fluffy2
    02. Siječanj 2016. 12:51

Ian jako si hrabra, cestitam od srca!! 

Mi smo u krevetu bili od 7 sinoc do 11.30 jutros 🙈

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.