Lela ja sam cistila sa sodom. Znaci, prokuhas salicu vode i stavis u tu pola male zlicice sode (ja bi stavila doslovno na vrh zlicice), pustis da se malo ohladi i svoj prst omotas gazom i umocis u otopinu i tako mu kao obrises djelove usta.. Mom se odma skinila i od tad se niie vracalo!
A imao je flekice mozda ima mj ipo dana..
Daaaa,dobila sam mengu odmah :((( krvarila sam tocno 40 dana i nakon 43 dana je uslijedila menga.. Znaci samo 3 dana bez crvenila :/
Ian ja sam mislila da sam opeet trudna pa sam ima 3 dana napravila test (a lani smo 28.12. Zaceli misa malog :) cak sam i u istoj ljekarni kupila test haha.. Negativan je bio!)
Koristili smo metodu "rikverc" i mom dragom se omaklo da se tako izrazim, kaze nije se tad mogao suzdrzati 😂 to je jedini put da smo tom metodom, a i prije toga i poslije upotrebljavamo kondome (na moju i njegovu zalost, al eto mislila sam ih koristit dok mi se bas menga ne ustali da znam racunati plodne dane itd)
I ja si bas mislim kako je sutra god dana da smo napravili nase malo zlato...i da nisam nikad bila sretnija ni ispunjenija na neki novi nacin... Malo koja godina ce nadmasit ovu 2015...koja je bila savrsena.... Naprosto sam zahvalna na svemu u 2015. Promaknuce na poslu(koje sam uspijela radit punih mjesec dana i onda otisla na porodiljni...heheh) ,zaruke,predivna trudnoca i kao slag na kraju moja mala predivna bebica...
Lijep provod cure veceras... I neka nam 2016 barem upola bude ovako lijepa kao prethodna i bit ce savrsena...samo nek je zdravlja...za ostalo cemo lako...to je to od mene za ovu godinu.. Puno pusa svim mamama i bebicama od mene i A. 😘😘😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Bas su posebne ove jesenske bebice, bile su vecinom tu i prosle godine, tj.krenule su se oblikovati 💕
Uzivajte u novim sastavima i pratimo se i iduce godine!
Zivjela najbolja grupa na klokanici i najposebnije bebice 🎉🎄💕
Moja ce se tek zacet za 15ak dana 😅 Muz bio sa ekipom u provodu i ja njemu zaprijetila da se moramo...jel, kad dođe doma jer ovuliram. U 4 ujutro, blago alkoholiziran mi je napravio dijete 😅😅
Cure hvala za recept sa sodom, probat cemo...
Dobar provod svima veceras!! 😚
Ja sam pisala o sljezovom korijenu, nama je pomogao, znači prokuhaš malo vode i ohladiš, u šalicu staviš žličicu tog korijena i zaliješ sa vodom, cca pola šalice od kave, i pustiš da odstoji i onda kapaš sa kapaljkom. Tako pripremljeno možeš koristiti dan dva dok ti se onako ne počne pjeniti pa onda baciš :) Da, baš posebna godina :) A što se tiče sora, pa mene zna nekada zaboliti bradavice ali ništa strašno, a o jezik mu je malo bijel, pa ne znam da li da diram šta ili ne :( A kakve bijele točkice, gdje, koliko :)
mincy, bijele tockice mogu biti po cijeloj usnoj supljini. Moja je imala dvi sitne naa gornjoj desni, pedica se iznenadila kako sam ih uopce ubrala. Izgledaju ko oni mali bijeli pristići sto bebe znaju imat po licu
večer jesenske mame naših najboljih jesenskih beba Želim vam svima lijep provod u malo drugačijem okruženju nego inače i da vam Nova 2016. donese puno zdravlja, radosti, smijeha, sreće, ispunjena, zadovoljstva i mira!!!
da, prošla Nova je bila baš pustolovna (bar meni :P), sad kad se sjetim, baš se smijem sama sebi kako je ova Nova u potpunostiiii drugačija od prošle, a i ostalih tokom života. A I NEKA JE! imamo naše malo zlato
Pusa velikaaaa svim mamama i bebicama!
Sortiraj odgovore
Najstariji