Sretna Nova godina svima!!! Neka vam se ostvare sve zelje i snovi…Moja mala je tocno docekala pola noci, gledale vatromet kroz prozor i u 12,15 malaje zaspala i eto je jos spava...
Ryanne odlicna ideja... Nadam se da ce bit moguce jer bi si i ja onda kopirala i pohranila za uspomenu...
Ian izvjestavaj nas...bas sam se jutros pomislila na tebe...jesi li radila test...tj jel pozitivan....
Znaci bijeli luk kod glave i to pomaze bebici za disanje? Prerezan, ociscen, kako?
Posto je moja isto dosta zacepljena pa da joj olaksam ako je ikako moguce...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure drage, sretna nova vama, bebicama a i tatama ;)
Jako mi je drago da vas imam, ta podrska i druzenje je neprocjenjivo 💞
Meni se muz vec smije kad recenicu pocnem sa: "cure s klokanice..." ;)
Meni je ova nova osim malog Miska posebna i po tome sto ju zadnjih 13godina nisam docekala u Hrvatskoj, uvijek smo na putu za Novu. Ali eto, ovu je obiljezio malisa koji je spokojno zaspao u 23:30 i prespavao ovaj rat vani!
2015. nam je vjerujem svima bila posebna, i sto drugo reci nego "Ponovila se " ;)
Pusa mamicama
Moja curka zaspala u 21:45 i u 1 trazila papat pa u pol 4 pa u pol 7!! Inace bi se sam u 4 budila i oko 6,7 a vec tjedan dana trazi u 1 neznam jel to neka faza ili?! Pocne trpat ruke u usta u snu i ja dam cickat i ona papa :// nadam se da ce se vratit starom rezimu :)).
Sretna Nova godina curke, bebice i tatice Neka vam se ispune sve želje i snovi u ovoj godini
Ja zaspala vec oko 22h 😄 Mali se probudio malo nakon ponoći pa smo si lijepo čestitali, papali, popisao nas je i pokakao dok smo ga presvlačili... Sve u svemu, veseli pocetak godine.
Iako nam je pocetak zajedničkog druženja jako težak i puno plačemo, ne bih mijenjala ni jednu sekundu s njim! Iz svega cemo izaći puno jači Miš moj mali
Saljemo vam svima novogodišnje pusssse :*
Sanjarice crveni luk, tj luk luk ne cesnjak :) prerezes po pola nis ne cistis i stavis pokraj glave, koliko sam primjetila i njemu i meni je lakse sto se disanja tice :) i imamo efedrin kapi koje nam je ped dala
Kriss zatvori se u kupaonicu s bebanom i pusti vrucu vodu da se digne para, kao u sauni. oboje cete prodisat lijepo. Jedno 10-ak minuta mozete stat. Ja sam to radila kad smo dosli iz rodilista, on je uzasno tesko disao i to bi mu bas pomoglo. Meni je to samoj palo napamet jer vise nisam znala kako da mu pomognem, a neki dan sam bas to negdje i procitala i pisalo je 15 min, meni se to cini malo puno ipak. Neka voda tece cijelo vrijeme.
Sova bebica je zazelila popisanu i usranu 2016-u hahahah komedija
Moj je isto u bake prespavao pucnjavu. Uzasno mi je falio ali sam spavala od 2 do 10 jutros!
I meni se svi smiju kad pocinjem recenicu Na klokanici…
Fluffy
Fluffy thanks na savjetu, pokusat cemo! Mislim da nam dodatno otezava grijanje, imamo pec na drva al nije na centralno, al svejedno cini se da je presuh zrak. Narucila sam s ebaya stanicu koja pokazuje kolika je temp i vlaga u prostoru, cekam da dodje da vidim kakvo je stanje..
Sortiraj odgovore
Najstariji