Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    01. Siječanj 2016. 12:10

Ian, izvjestavaj nas 😀
    Ryanne, super ideja 😀

Sanjarica
    01. Siječanj 2016. 12:34

Sretna Nova godina svima!!! Neka vam se ostvare sve zelje i snovi…Moja mala je tocno docekala pola noci, gledale vatromet kroz prozor i u 12,15 malaje zaspala i eto je jos spava... 
    Ryanne odlicna ideja... Nadam se da ce bit moguce jer bi si i ja onda kopirala i pohranila za uspomenu... 

Ian izvjestavaj nas...bas sam se jutros pomislila na tebe...jesi li radila test...tj jel pozitivan.... 

Znaci bijeli luk kod glave i to pomaze bebici za disanje? Prerezan, ociscen, kako? 
    Posto je moja isto dosta zacepljena pa da joj olaksam ako je ikako moguce... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ail
    01. Siječanj 2016. 13:35

Bude muž sutra kupio test pa ćemo ponoviti 😆

plavojka
    01. Siječanj 2016. 14:16

Cure drage, sretna nova vama, bebicama a i tatama ;)
    Jako mi je drago da vas imam, ta podrska i druzenje je neprocjenjivo 💞
    Meni se muz vec smije kad recenicu pocnem sa: "cure s klokanice..." ;)

Meni je ova nova osim malog Miska posebna i po tome sto ju zadnjih 13godina nisam docekala u Hrvatskoj, uvijek smo na putu za Novu. Ali eto, ovu je obiljezio malisa koji je spokojno zaspao u 23:30 i prespavao ovaj rat vani!

2015. nam je vjerujem svima bila posebna, i sto drugo reci nego "Ponovila se " ;)

Pusa mamicama

Cvarak
    01. Siječanj 2016. 14:20

Moja curka zaspala u 21:45 i u 1 trazila papat pa u pol 4 pa u pol 7!! Inace bi se sam u 4 budila i oko 6,7 a vec tjedan dana trazi u 1 neznam jel to neka faza ili?! Pocne trpat ruke u usta u snu i ja dam cickat i ona papa :// nadam se da ce se vratit starom rezimu :)).

Sova5
    01. Siječanj 2016. 14:40

Sretna Nova godina curke, bebice i tatice  Neka vam se ispune sve želje i snovi u ovoj godini 

Ja zaspala vec oko 22h 😄 Mali se probudio malo nakon ponoći pa smo si lijepo čestitali, papali, popisao nas je i pokakao dok smo ga presvlačili... Sve u svemu, veseli pocetak godine. 

Iako nam je pocetak zajedničkog druženja jako težak i puno plačemo, ne bih mijenjala ni jednu sekundu s njim! Iz svega cemo izaći puno jači  Miš moj mali 

Saljemo vam svima novogodišnje pusssse :*

kris555
    01. Siječanj 2016. 16:09

Sanjarice crveni luk, tj luk luk ne cesnjak :) prerezes po pola nis ne cistis i stavis pokraj glave, koliko sam primjetila i njemu i meni je lakse sto se disanja tice :) i imamo efedrin kapi koje nam je ped dala

Fluffy2
    01. Siječanj 2016. 16:50

Kriss zatvori se u kupaonicu s bebanom i pusti vrucu vodu da se digne para, kao u sauni. oboje cete prodisat lijepo. Jedno 10-ak minuta mozete stat. Ja sam to radila kad smo dosli iz rodilista, on je uzasno tesko disao i to bi mu bas pomoglo. Meni je to samoj palo napamet jer vise nisam znala kako da mu pomognem, a neki dan sam bas to negdje i procitala i pisalo je 15 min, meni se to cini malo puno ipak. Neka voda tece cijelo vrijeme.

Sova bebica je zazelila popisanu i usranu 2016-u hahahah komedija

Moj je isto u bake prespavao pucnjavu. Uzasno mi je falio ali sam spavala od 2 do 10 jutros!
    I meni se svi smiju kad pocinjem recenicu Na klokanici…  

Fluffy

kris555
    01. Siječanj 2016. 17:35

Fluffy thanks na savjetu, pokusat cemo! Mislim da nam dodatno otezava grijanje, imamo pec na drva al nije na centralno, al svejedno cini se da je presuh zrak. Narucila sam s ebaya stanicu koja pokazuje kolika je temp i vlaga u prostoru, cekam da dodje da vidim kakvo je stanje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.