Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    31. Prosinac 2015. 14:34

Mozda je grcice potaknulo nesto sto si jela???

Netko je pisao da se brine za mlijeko zbog zelene kakice - nemoj se brinuti!!!! Mi smo imali isto zadnjih par dana od jucer je opet senfasta, moze bit nesto sto si jela, prehlada, zubi, dugo u crijevima, dugo u peleni....nisu to vise stolice gladi. Bitno da dosta piski i kaka (iako vidis da neke bebice ne kakaju po par dana)

Ail
    31. Prosinac 2015. 14:36

Ima li koja mama da je ostala brzo trudna nakon 1 bebe? Ako ima može li napisati simptome?

Branchi
    31. Prosinac 2015. 14:42

Ian ti sumnjas na jos jedno bozicno cudo??? 😀

Ryanne
    31. Prosinac 2015. 14:53

Zdravo cure

Da se malo osvrnem na zadnje postove i na nasu cijeli godinu. 

Pricale ste o zastitnim ogradicama za kimbace iliti odbojnicima. Ja sam inace jako oprezna osoba, ali ih imam. Dobro su vezane za resetke kimbaca i nema opasnosti da se sruse na nju, a puno mi znace jer se u zadnje vrijeme u kreveticu okrene popreko i nadjem ju glavom uz sam rub. 

Inace....

Prosle godine u ovo vrijeme sam bila svega nekoliko dana trudna. Nisam to znala, ali sam se nadala.  
    I tako mi je moja mala djevojcica obiljezila cijelu godinu. Nemam rijeci osim.. bebo moja, hvala ti sto si mene odabrala za mamu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.