Mozda je grcice potaknulo nesto sto si jela???
Netko je pisao da se brine za mlijeko zbog zelene kakice - nemoj se brinuti!!!! Mi smo imali isto zadnjih par dana od jucer je opet senfasta, moze bit nesto sto si jela, prehlada, zubi, dugo u crijevima, dugo u peleni....nisu to vise stolice gladi. Bitno da dosta piski i kaka (iako vidis da neke bebice ne kakaju po par dana)

Ima li koja mama da je ostala brzo trudna nakon 1 bebe? Ako ima može li napisati simptome?

Zdravo cure
Da se malo osvrnem na zadnje postove i na nasu cijeli godinu.
Pricale ste o zastitnim ogradicama za kimbace iliti odbojnicima. Ja sam inace jako oprezna osoba, ali ih imam. Dobro su vezane za resetke kimbaca i nema opasnosti da se sruse na nju, a puno mi znace jer se u zadnje vrijeme u kreveticu okrene popreko i nadjem ju glavom uz sam rub.
Inace....
Prosle godine u ovo vrijeme sam bila svega nekoliko dana trudna. Nisam to znala, ali sam se nadala.
I tako mi je moja mala djevojcica obiljezila cijelu godinu. Nemam rijeci osim.. bebo moja, hvala ti sto si mene odabrala za mamu.
Zdravo cure
Da se malo osvrnem na zadnje postove i na nasu cijeli godinu.
Pricale ste o zastitnim ogradicama za kimbace iliti odbojnicima. Ja sam inace jako oprezna osoba, ali ih imam. Dobro su vezane za resetke kimbaca i nema opasnosti da se sruse na nju, a puno mi znace jer se u zadnje vrijeme u kreveticu okrene popreko i nadjem ju glavom uz sam rub.
Inace….
Prosle godine u ovo vrijeme sam bila svega nekoliko dana trudna. Nisam to znala, ali sam se nadala.
I tako mi je moja mala djevojcica obiljezila cijelu godinu. Nemam rijeci osim.. bebo moja, hvala ti sto si mene odabrala za mamu.
Ja sam baš maloprije gledala svoju mrvu i mislim se kako sam sretna što ju imam 😊😊 prošle godine u ovo vrijeme je već išla okolo sa mnom, a ja nisam ni znala nego se spremala za novu i trčala okolo ☺☺

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji