Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    01. Siječanj 2016. 09:01

Ekipa, sretna vam Nova godina!! 🎆🎇🎉🎊

Nadam se da ste je super docekale! Mi smo isto mrvu ostavili na cuvanje baki. Bili smo jako blizu, al srećom nije trebalo letit do nje, misica moja prespavala sve petarde!
    Naravno da se nisam opustila, cilo vrime sam mislila na nju i gledala u mobitel 😖

jahanara
    01. Siječanj 2016. 09:03

Drage mame i bebači neka vam je sve najbolje u novoj godini, puno sreće, zdravlja, smijeha i ostvarenje svih želja!

Moja curka je stvarno proslavila Novu... do 3 ujutro nije zaspala, nas dvoje više gledat ne možemo a ona širom otvorene oči. Mala bećaruša

Branchi
    01. Siječanj 2016. 09:08

Sretna novaaaaa 🎉🎄💕

Jan je isto prespavao petarde i vatromete..nije spavao nis duze nego inace, samo je cvrsto spavao u tom periodu hehe

Bumbo0809
    01. Siječanj 2016. 09:42

Sretna Novaaaa 2016. 😊😘🎆🎇🎉🎊

Moj mis je sinoc nakon dugoooo vremena spavao 1.san 5 sati! Bas ne znao odabrati 😊 sali se muz, da smo znali da ce bit tako dobar otisli bi negdi bar kratko... 
    Ali nema veze, ni docek Nove doma nije bio los! 😊

nenana
    01. Siječanj 2016. 09:49

Drage mamice i bebice, svima zelim zdravu i sretnu novu godinu uz puno ljubavi i veselja! Mi smo staru godinu selili u veći stan, tri zgrade do tako da smo krepani! Jos me čeka čišćenja u oba stana i raspremanja, ali nadam se da cemo tu ostati neko vrijeme! Uz sve to Lovro je od mene pokupio prehladu tako da se jadan muci s nosom i sve mu se slijeva.. Od glupog pucanja budio se stalno do 3 ujutro kada je stalo! Ja mu stalno usisavam nos jer ne moze disat od slajma :(, temp nema o nadam se da ce brzo proći!

renata6
    01. Siječanj 2016. 10:39

Sretna Nova godina svima!

Ryanne
    01. Siječanj 2016. 10:44

Drage mame i bebe, sretna vam Nova godina.  Neka nam bude lijepa i ispunjena zajednickim trenucima sa nasim malisanima. 

Ryanne
    01. Siječanj 2016. 10:57

Sentimentalna kakva jesam, imam molbu za Klokanicu. 

Je li moguce napraviti opciju u postavkama da vidimo sve svoje postove? U zadnjih godinu dana Klokanica je bila dnevnik moje trudnoce, poroda i odgoja bebe. Voljela bih imati sve na jednom mjestu i kopirati si te postove za uspomenu. 

Nadam se da ne trazim previse, ali vjerujem da bi sve mame to cjenile, a znam da povijest postova nije toliko tehnicki nemoguca. 

Ail
    01. Siječanj 2016. 11:36

Jutro mame, naš dečko je gledao vatromet i uživao 😊 i napravili smo test, u onom prozorčiću sto pokazuje trudnoću je crtica ali u onom kontrolnom je nema, tako da ću ga morati ponoviti ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.