Jos nesto... daktarin nam nekako ne pomaze za soor, vidim po sebi, simptomi su i dalje jako vidljivi, nakon 2 tjedna koristenja. Koja je ono sema sa sodom bikarbonom? Kako to primjenit na meni i njoj??
Joooj i ja sam baš jučer pomislila kako se sad začinju nove jesenske bebe ☺☺ ja sam u ovo vrijeme mislim već bila trudna, ali tad to nisam znala 😝ludnica 😊😊
Ma moja ne kaka po 6,7 dana..navikla sam se već na to..sad je u pon. kakala i tog je bilo do pola leđa..morala sam slikat 😂😂 jednk vrijeme dok sam gusti pila je kakala češće, ali sad više ni to nije pravilo..meni bitno da se ona ne muči ni prije ni za vrijeme kakanja pa nekako i zaboravim na to kad je kad nije..
Lela ni mojoj daktarin nije niš smanjivao soor (doduše meni ga nije prenijela bila) i jednostavno sam nakon tri tjedna mazanja odustala i sve ok..
Ni nama daktarin ne pomaze, a kazu da je rojazol povucen s trzista
Fluffy, ja svome dajem caj od komoraca. Patronazna nam je rekla da beve na ad moraju piti tekucine, a dok mu nismo davali imao je jako tvrdu kakicu. Odkad pije caj svaki dan kakica nije tvrda. A i svaki dan mu dam tri zlicice vode na zlicu; zasto tako i samo tri, iskreno ne znam, al tako nam je rekla i patronazna, i muzeva atrina koja je bila babica, i moja mama zna za tu preporuku. Pa onda eto tako radim.
Koliko smije popit- ni to ne znam. Ja mu dam svakih cca sat vremena, sama procjenim kad mu je dosta. Ali ga moja mama i svekrva stalno naljevaju cajem, a on i pije i pije.
Eh, izgleda da smo otkrili problem bljuckanja- vratila sam mu staru dudu, br 1 i bljuckanje se uvelike smanjilo. Izgleda da je u tome bila stvar, sa 2 bi valjda brzo napunio zeludac i eto bljuckanja.
I narucila sam vagu tako da ga sad mogu vagati kod kuce i znam tocno koliko dobiva i ima.
Jedino mi nisu jasni grcici.... bili smo 5 dana bez njih, bas sam mislila da su prosli i jucer su opet poceli. Doduse, slabiji su nego prije, al mi nije jasno zasto par dana nema pa opet ima.
Da li se neka od vas susrela sa pelenskim osipom? Jucer smo skuzili da mu je poceo na jednom mjestu na preponama, odmah namazali sudocremom i cini se da je danas bolje. Al mi ni to nije jasno kako i zasto se pojavio jer ove pelene koristimo vec duze, mijenjamo pelenu svakih 2-3 sata, kad se pokaka odmah, uvijek ga operemo vodom, pa posusimo, pa namazemo pavlovicevom. Cak ga i prilikom presvlacenja pustimo malo bez pelene da je slobodan i mase nogicama.
Mome je tvrđa kakica i uz caj. Sve se bojim da ce bit na mene posto imam velike probleme sa zelucem i probavom opcenito..
E da mame jeste dobile menstruaciju? Ja nisam jos i isto sam se prepala da sam mozda trudna jer imam neke mucnine. Uf uf
Fluffy
Pisem s moba pa oprostite na greskama i visku rijeci :)
Ja sam mengu dobila 3 dana prije 2 mj od poroda. I sljedeci mjesec mi je kasnila 2 dana. Upozorila me ginekologica da mi moze sad prvih mjeseci biti neredovita dok se sve ne unormalizira.
Ja jos nisam dobila mengu..
I iskreno ne pazimo se bas kako bi trebali...mwtoda rikverc mi bas nije pouzdana... A sutra je nama tocno godina kad smo napravili nasu strucicu malenu...
Nego..neka od vas je pisala za sljezov korijen da je koristila za bebicu, to je za zacepljen nos/sinuse? Kako to funcionira? Molim vas ako znate da mi malo pojasnite.. Hvala vam puno... Mala ima jako zacepljene sinuse i cini mi se da je grlo boli...to pokupila ocito od mene... Febre nema...hvala bogu... Postoji nesto sta joj mogu dat od sirupa za to? Bas mi ju je milo gledat kako se pati a sa onim produzetkom za ussisavac joj izvlacim smrklje svakih pola sata..neznam jel joj i to tako cesto steti?
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji