Meni jos ni m od menge, nista ne upucuje na skori dolazak 😀
Kad sam pila limun janu se pojavilo na guzi ko osip, pristici. Kad sam prestala, povuklo se. Citala sam da to zna bit od agruma, pa mozda i od jos neke hrane.
Po cemu sve kuzite da imate soor?
Ni ja jos nisam dobila mengu. A zbog straha od trudnoce se ni ne seksam😂😂 jesmo jednom, 5tjedana nakon poroda i vise ne dam blizu sebe.
Jeste čekale prvi pregled kod ginekologa ili ste prije počele sa odnosima?
I jel netko od vas mijenjao plivit kapi za neke druge? Cula sam da one neke olivit ( il nest slicno) ne izazivaju grceve. Jel mi treba recept za to il mogu samo kupiti?
Jel moguće da mi zbog tih kapi ne zeli jesti? Jede al jako malo. Jucer sam joj "zaboravila" dati kapi, zapravo sam htjela vidjeti dal ce jesti i stvarno je puno vise jela.. a danas nakon kapi skoro ništa. .
Mi smo Bono Maksa napravili nakon jednog totalno pijanog petka navečer, u subotu 17.01. tokom popodneva. Bolje da se niti ne prisjećam, jer sam cijelo jutro grlila WC školjku, bila sam ljuta što sam večer prije pomiješala pića,jer smo slavili neki rođendan, a pića baš iz toga razloga nikada ne miješam (valjda sam se to jutro toliko ispovraćala da zato nisam niti jednom u trudnoći). A zanimljivo je to da mi uopće nisu bili plodni dani (barem po kalendaru kako sam mislila) i da je to prvi puta nakon 13 godina veze da se i nama posrećilo.
A mengu sam dobila mjesec dana nakon carskog.
I novost: Bono je postao "nemoguć" . Stalno pokazuje znak "mama" i ako ne reagiram odmah, kenjka i dere se, doziva sa nekakvim zvukom :Maum, Aum. Uz to, smislio je znak za DUDA, i to na način da pokazuje znak za papati, ali suprotnom rukom (skužila sam to, ima već nekoliko dana, ali nisam bila u potpunosti sigurna da baš misli na dudu, morala sam ipak testirati to da bi bila sigurna o čemu se točno radi). Zanimljiva je njegova logika, duda se stavlja u usta, kao i bočica, ali ne jede se, pa je pokazivao drugom rukom. Baš se vidi da želi komunicirati, samo što neke njegove pokrete ne razumijem.
Zadnje vrijeme voli držati svoju ruku u drugoj ruci , tj šaku u dlanu...pa razmišljam što mu to znači?! Ili je jednostavno počeo istraživati svoje ruke tj. šake, jer ga nisam učila još neke takve znakove sa šakom u dlanu (iako ima, POMOĆ je dosta sličan, ali mu to nisam pokazivala jer ne znam kako bi povezala znak sa radnjom tj. )
Riječ Neeee, odavno vrišti kada nešto neće ili nije obavio. Dovoljno ga je pitati: Imaš li poklončić za mamu, pa će reći "Neeee" ili ako ako ga stavim u relax a on bi na gym, pa opet : "Neeee" ili obrnuto, Ili bi u relaxu ali ne bi gledao akvarij nego bi gledao u bor....Sve u svemu, kada nešto neće, kaže Neeee
Ja svojoj dajem oleovit d3, kao da ga ne uzima,, nikakve reakcije, samo kapljica na dan, ponekad zaboravim, sram me bilo!!
Branchi, ja sam posumnjala na soor kad mi je pocela coktat, a kad sam joj nasla dvi bijele tockice na desni, znala sam da je to to. Uz to, sise su mi bile koma, bolne na cudan nacin, modre, crvene, nekakve prugice se stvorile. Pisala sam na problemima sa dojenjem, rekle su mi da je to sor.
Hvala Lela...on zasad ne cokta nit ima nista bijelo, ali cisto da znam...
Mi smo cekali prvi pregled da krenemo sa sexom hehhe. Nisam ni pitala ginica, on mi je sam rekao da mogu krenut hehe.
Zasad prakticiramo 'izlazak stanicu prije', da se tak izrazim 😀 ...prvi put mi je bilo malo nelagodno, poslje sve super...
Sad smo bili vani prosetat, super je, samo bas hladno, pa je odspavao i 45min
Mi cemo ipak biti solo za novu i bas se veselimo, svi troje na okupu 💕
Cure, jel moguce da malac ima grceve od Oleovit D3 kapi? Prije sam mu davala BioGaiu sa vitaminom D, ali nam je na zadnjem sistematskom pedijatrica prepisala od Oleovita jer sam rekla da od Plivita ima tvrdu stolicu. Malac nije imao grceve uopce par dana i zadnja dva dana sam mu davala Oleovit i grcevi po cijeli dan. Danas mu ih nisam dala i opet je bez grceva. Jel moguce da je do njih? Il to ja samo zabrijavam? Jel imala jos koja takav slucaj?
Samo da prijavim, gusti od breskve cini cuda, mala obavila svoje...posteno, cila kuća smrdi 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji