Drage mame najjačih jesenskih beba sretna vam nova godina i od nas dvije ☺☺☺ meni je stara bila prekrasna..od trudnoće, ugovora na poslu, svadbe i novog stana do prekrasne prekrasne bebulje..teško da će ju bilo koja naredna nadmašit, ali shvaćam to kao osobni izazov 😄
nadam se da će i vama sljedeća godina, kao i sve iduće, biti sretna, vesela i ispunjena ljubavlju..☺☺☺puno pusa od nas 😘😘😘
Sve ste dobro rekle, ja sam isto zahvalna janu jer nas je odabrao i zahvalna sam vama jer smo si bas super podrska i stvarno si lijepo olaksamo i veselimo se svakom gramu i svakoj kakici hehe
Stvarno prekrasna godina, iduca nek nam svima bude isto lijepa 💕
Sve smo se malo raznjezile hihi 😍
Nasa buhtlica je zaceta u 1 mj 2015 hehe!!!
Svima sveee naj naj u nivoj i puno zdravlja ljubavi i lijepih trenutaka!! Mi smo se okupali da udjemo cisti i mirisni u novu hehhehe i sad papamo!!!
Ja se nadam da cemo u 1 mj skinut remencice i uzivat i da ce nam prestat prdci i da cemo lijepo spavat!!!
Pusee svima!!!
Mi smo za valentinovo nastali 😍
Pridružujem se svim mama u lijepim željama. Prvenstveno neka su nam bebe, mame i tate zdravi i da imamo što više novaca da možemo svašta pružiti našim mazama. I da se i dalje nastavimo družiti 😄 a mi možda i sa pojačanjem koje bi također bilo jesenska beba 🙈❤
Da se i ja osvrnem na zadnje postove, moj M ima zelenkastu kakicu zadnjih par dana jer je prehladjen, dobili smo kapi za nos i cini se da ide na bolje. Netko je pitao za usisavanje nosa, ne treba precesto, 3-4 puta dnevno, a ispirat fizioloskom. Tak je nama dr rekla :) Nadam se da ce sve bebice brzo ozdravit, rijesit se svih muka ;)
Moj bebi spava s nama, voli se zbuksat medju jastucima i ne bojim se da ce se ugusit, navikli smo se i vjerojatno ce do god-dvije spavat s nama, ali tko zna, necemo se s tim zamarat.
Mi smo ga isto napravili u 1 mj i iskreno ne znam sta bi da opet ostanem trudna, bolje nek jos pricekamo :)) Imali smo odnose jednom nakon poroda, prilicno mi je nelagodno pa nisam bas zainteresirana :D
Puse svim bebicama, uzivajte mame i sretna vam Nova 2016.godina!!!
Drage mame, ja sam također nesposobna za odnose. Boli da ne moze vise i ne znam do kad ce tako bit, 3 mjeseca su prosla. Mozda je malo i psihicki jer mi je sivanje ostavilo veliku traumu. Mislim da bi se sad momentalno rasplakala da sam trudna opet, od straha! Morat cu opet na neki pregled jer nesto ne stima definitivno.
Nas bebac je ostao kod bake a mi smo se malo izasli opustit (cim sam ovdje sada onda znate da nisam nimalo opustena :)) I fali mi moj mis. Ali muz brzo ide na brod i malo da iskoristimo za nas dvoje da se opustimo.
Zelim vam svima sve najbolje i da se nastavimo druzit kao i do sada! Puse svima!
Fluffy
Moj bebo je začet točno prije godinu dana, na Staru godinu.....
Da se i ja pridružim željama..... želim vam svima sretnu novu godinu..... puno sreće, zdravlja, smijeha, novaca, puno lijepih trenutaka sa vašim bebolincima i vašim najmilijima.... sve ćemo 2015. godinu pamtiti po dolascima na svijet naših malih srećica, a 2016. neka nam svima bude još ljepša i bolja!!!
Ja sam zagrlila svoju ljepotu i cekam da prestanu pucat,ja setresem koliko pucaju !!! Kad pocne jako rokat zacepim joj uha da se ne probudi i preplasi!!! Puse svimaaa svee najjjjj u novojjj!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji