Nasa cura od pocetka spava u kinderbetu, tj prva 2 tjedna je bila u kosari od kolica jer kindic nije bio u nasoj sobi, al nikako je nisam htjela uciti na nas krevet jer znam da ja ne bi mogla opusteno spavati. Znam je nekad ujutro nakon hranjenja ostavit kod nas.
Ogradicu nisam stavljala jer sam isto procitala da je veca opasnost od ogradice nego kad bi se beba udarila.
Nadam se da ce ostati suncano da mozemo u setnju.
Jutro cure, danas 5. dan bez kakice, jos se jadna prehladila posteno. Burna noc je iza nas 😓
Ian hvala, podgrijavas li caj ili?
Lela dok sam dojila u 2 navrata mali nije imao stolicu po 6 dana. Znam da je normalno ali isto je on puno zadovoljniji kad se pokaki a i ja. Na preporuku pedijatra sam mu dala malo kamilice i posteno se pokaka i bia zadovoljan.
Fluffy
Lela probaj masirati trbuscic i drzati mu nogice onako prema trbuhu, voziti bicikl s njima.
Mome to pomaze kad se muci pa se onda isprdi i pokaka...
Mi jos mozgamo dal cemo u setnju ili ne, bas je jaaaaako hladno danas :)
Ajme prosle godine u ovo vrijeme smo isli na docek nove u fuzine u podne, a dan prije ili poslje tog doceka smo zaceli malu strucu 💕
Pusa svim jesenskim bebicama, sve su one nastale u ovom periodu prosle godine 😍
Ajme kad se sjetim prosle godine u ove dane..mozak na off..svaki dan po koja visnja..relax totalni. I na 3 kralja se mali primio..sreca do neba
Fluffy
Lela, moja prije 3 dana imala tri zuto zelene kakice, i onda dva dana bez kakice, evo danas treci, a trbuh nije napuhnut, bojim se da nemam mlijeka joj dovoljno ili... ne znam
Jutro mame ;)
Moj mis od pocetka spava u svom kreveticu...osim sto mi se par puta znalo dogodit da smo zaspali dok sam ga dojila lezeci..jer nekad ne bi imala snage od neispavanosti drzat ga u rukama. Ali vec neko vrijeme se trudim uvijek ga dojiti sjedeci i kad zaspe na cici prebacim ga u krevetic..ako se pocne meskoljit dam mu dudu i on zaspe.
Sinoc se budio svako 2h,ali bar nije plakao kao prethodnih noci pa sam zadovoljnija...
Sto se zastitne ogradice tice i mi je imamo (ali pola krevetica. Stranica do zida i stranica povise glave..ostalo nisam gtjela da ga mogu vidjeti) i nema obicaj glavu staviti u ogradicu.
Osim kad smo kod svekrve pa u ovom kreveticu zabije nekad glavu u drvenu ogradicu pa se udari. (tu nemam zastitnu,a ni kod mojih u kreveticu takodjer).
A za kakanje...mi smo navikli na 5-6x dnevno kakanje, ali zadnjih dana nije nikako kakio..pa sam pocela zadnja 2 dana piti po 2 case gustog soka od breskve i jabuke i jucer je 2x kakio i jutros isto :)) bili smo oboje sretni!
Ajme daa..prosla god u ova doba-totalno "mozak na pasu" bio haha
A mis je zacet 28.12.
I da znate, i ove god sam na 28.12.isla kupiti test za trudnocu jer sam mislila da smo napravili Bumbi bracu ili seku haha i negativan je bio i odmah dan nakon dobila menstruaciju (sta ti je psiha! 😂😂)
Dala sam joj malo hipovog caja, inace to upali, ovaj put ne. A tako smradno prdi, nesto strasno 😅 Danas cu se nalit gustog soka od breskve, to obicno upali.
Sortiraj odgovore
Najstariji