Mene je isto jan dan usro - gornji i donji dio pidzame, pod i malo zid hehe...
Mi smo imali buran 1.1, nadam se da za ovu godinu racuna kakav je bio 31.12, a ne 1.1 😀
Mob mi poludio.
I mi smo jako nervozni danas. Ne spava od 12 popodne. Sad vec histerično place. Nece ni cicu ni bocicu.. zapravo pojela je nest malo.
mirna je samo dok je uspravno drzim. Vjerojatno grcevi al intenziteta koji nismo jos doživjeli. Kaze muz da idemo na hitnu s njom. Al ipak mislim da joj je nest drugo da je nikako ne bi mogla umiriti.
Jan je isto stenjao dosta sinoc....skupili smo jedva 5 sati sna 😓
Izmedju je ili plakao ili cicao ili cicao i jamrao pomalo.
I sad kroz jutro svako malo prducne, ali ga ne muci ko po noci....
Danas nam stize snijeeeeeg ❄️❄️❄️❄️😀
Branchi, i ja se veselim snijegu. Ko malo dijete. Haha. Mislkm da cu tek kad vidim prve pahulje dobiti bozicni ugodjaj, makar je Bozic vec prosao.
Mi smo nocas ok spavali. Prva runda 3 i pol sata. Poslije svaka 2 kao i uvijek.
Netko je pricao o kakanju. Mi smo isprobali sve pelene ali moja princeza bar 2 puta dnevno pokaka sebe i svu obleku. Ne znam kakav to pritisak ona ima. Hehe. Samo ribam i perem.
Mery probava sigurno, tako i moja, u zadnje vrijeme kad je muci trbuh pase joj samo uspravni polozaj.
Dosla nam je pilates lopta prije par dana, odusevljena sam s njom. Cura se na brzinu smiri na njoj a i najcesce zaspe u roku od par minuta dok cupkamo. Mislim da mi ju je preporucila Sova, pa hvala do neba na preporuci :-)
Zadnja dva dana cujem u nosu kao da ima nesto, tj cuje se kad dise, al nista ne izlazi. Pa me malo strah da joj nije nesto, al opet racunam da nesto je plakala bi.
Ma kad sam glupača sad svašta jela za doček i očito joj nest od toga ne pase ;-( sad brzo zaspi u uspravnom položaju al dok je polegnem muci se. Ako treba nosit ću je cijeli dan..
A sta se tiče kakanja i mi smo na dočeku imali sve pokakano. Sve je preko odjeće izbilo.. al neka oni samo kakaju. Bolje nego da se muce ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji