Oliva4-i ja sam isto čitala članak o tim ogradicama i ja se sjećam kako se meni mali Mihael bio nosićem zabio u ogradicu i širom otvoreni usta. Mogao se ugušiti, odmah sam ih maknula iz krevetića. Nama krevetić isto ničemu ne služi, osim što se on ujutro primi za njega pa vježba. Znači i ti isto kao sardina u krevetu stisnuta zbog male.
Ja ne znam kako mozete spavat sa svojim malisima?! Na Badnjak smo imali drustvo, pa sam je stavila na nas krevet jer je manja buka tu. Nisam je htjela budit, ni pribacivat u krevetić, legla sam kraj nje...nisam oka sklopila dok se nije probudila, stalno sam je mobom svijetlila da vidim di je, da je ne bi u mraku lupila. A muz je otisa na kauc, nije htio ni blizu kreveta, isto zbog straha da je ne bi lupio, zgnjecio 😅
Tako, svaka vam cast kad se mozete opustit, i ja bi rado 😃
I, da...dale ste mi mislit o ogradici, moja obozava zagnjurit glavu u nju... 😡
Branchi, oprosti, da li bi mogla i meni poslati na mail te vježbice koje imaš? ivancica1501@gmail.com ... hvala!
Lela ja sam isto uvijek u strahu kad je maleni u krevetu s nama.. Ne mogu se opustiti, obavezno ostavljam upaljenu nocnu lampicu, i zbilja be mogu mirno spavati.. Spavam u nekom polu-snu!
Zato ga se i trudim prebacit u kinderbet cim pojede i zaspe, ali nekad me umor svlada i Zaspim s njim.. Onda me valjda to svjetlo brzo probudi pa ga tad prebacim..
Ali isto sad razmisljam o taktikama uspavljivanja u kindicu.. Za sad zaspe na cici, ali vjerujem da ce nam i to skoro trebati..
Naša spava u krevetu isto. Prvo sam mislila ok, lakše mi je tako što se tiče dojenja u početku i to je dovelo do toga da više nema šanse da spava ako nisam kraj nje. Isto me bilo strah i imala sam osjećaj da ću je zgnječiti, ali nakon nekog vremena skužiš da to i nije baš tako i da sam svjesna iako spavam gdje je ona. Sad kad je veća se sama prišmajhla uz mene i tako spava
. I moram reći da sam se ja odmah nakon poroda osjećala mirnije ako je ona bila uz mene a ne u krevetiću. Spojila sam krevetić s krevetom da je kao malo pomalo naviknem da spava u njemu ali to nije baš nikuda dovelo osim što me nije strah da će pasti s kreveta sad kad se krenula pomalo kretati.
I da, nama uvijek gori noćna lampica preko noći u sobi. Lakše mi je tako kad se krene u noći koprcati jer bi klopala - odmah je vidim, ona pocica i zaspi brzo.
Hehe ima nas sardinica ☺☺..ma ja sam isto od početka puno mirnija kad je ona uz mene..i u bolnici sam je držala pored sebe iako su nam govorili da ih stavljamo u krevetić, ali ja tako uopće nisam mogla spavat..tek kada bi je sebi prebacila bi zaspala..a tako se i kasnije umirivala kada bi je prigrlila na bok uz sebe i tako bi spavale..nije me strah bilo nikad i nekako uvijek znam gdje je u odnosu na mene i muž se sad u krevetu okreće ko sardina s rukama uz tijelo..u naviku nam prešlo 😂 i uvijek nam je noćna lampa na lagano svjetlo upaljena.. ali mislim da je ok da je probam naviknut na krevetić da se nekako sama umiri i ununa jer bit će na ljeto tjedan bez mene i tako kad nekud idemo mi je ok da se zna i sama uspavat i da može u krevetiću..kad se krene okretat ful strah me i da ne ljosne na pod..a krevet nam visok 😝 sad se evo uspavala na sisi..prebacila sam je u krevetić i dala dudu i za sad spava..ali već vidim za pol sata plač i onda uspavljivanje 2 sata..baš da vidim hoću li popustit 😄
Fluffy2, meni je teta čuvalica preporučila početkom 12 mjeseca uvođenje Ac, a nakon toga je rekla da uvedem i još neka mlijeka. Radi raznovrsnosti.
Najbezbolniji i najsigurniji način je da dodaješ po 1 žličicu u ostalo, 1x na dan pa tako nekoliko dana. Nakon toga povećaš. Naravno, to sve ako se beba dobro razvija i papa.
Oliva4, hvala za info. Nisam o tome čitala niti mi je to itko spomenuo. Proučit ću to svakako, ali zasada ostavljam zaštitu jer moj nema običaj trljati glavu u nju.
Baby gym je na tepihu, na ravnom. Bono je uvijek u/na ampideklu koji sam napravila
Branchi, super što ste bili na Adventu.
Ashley ja sam mislila da je to sve isto, isti sastav svih ad mlijeka i da ne moze bit raznovrsno nikako. Mislim ne znam jel ima smisla mu davat AC ako ce se crijeva razvit i nece bit "opasnosti" od grceva? Za sada mi se cini da se grci jedino od mog mlijeka.
Reci mi jel Bonu dajes vodu ili neki caj?
Moj obozava caj od kamilice i komoraca i popio bi cijelu bocu da mu dam a ne znam koliko zapravo smiju popit?
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji