Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    30. Prosinac 2015. 20:13

Pozdrav mamice!
    Evo mi bili na adventu, jan je sve prespavao, a mi obisli sve, popili malo kuhanog vina i pojeli fritule 😊

Jan se isto nekad budi pa place i vristi otvorenih okica, a nekad zatvorenih....sirotic....
    Kak se cesce budi po noci i trazi cicu, spava s nama u krevetu....sad kad napuni 3 mjeseca cemo polako krenut sa kreveticem, zato i ispitujem taktike uspavljivanja hehhe...

Drago mi je cut da nismo jedini s kojima je bebula u krevetu 😀

Mi po danu spavamo najduze u setnji ako idemo (1-2h), ostalo po pol sata, 15min...tak da je vecernji spavanac vec oko 20...da je bar oko 21, pol 22, ali mali sef je tempiran na 20 😊 ....po noci zaspe ili na cici ili uz malo nunanja

Igorovabebica
    30. Prosinac 2015. 20:40

Oliva4-i ja sam isto čitala članak o tim ogradicama i ja se sjećam kako se meni mali Mihael bio nosićem zabio u ogradicu i širom otvoreni usta. Mogao se ugušiti, odmah sam ih maknula iz krevetića. Nama krevetić isto ničemu ne služi, osim što se on ujutro primi za njega pa vježba.  Znači i ti isto kao sardina u krevetu stisnuta zbog male. 

Lela29
    30. Prosinac 2015. 21:11

Ja ne znam kako mozete spavat sa svojim malisima?! Na Badnjak smo imali drustvo, pa sam je stavila na nas krevet jer je manja buka tu. Nisam je htjela budit, ni pribacivat u krevetić, legla sam kraj nje...nisam oka sklopila dok se nije probudila, stalno sam je mobom svijetlila da vidim di je, da je ne bi u mraku lupila. A muz je otisa na kauc, nije htio ni blizu kreveta, isto zbog straha da je ne bi lupio, zgnjecio 😅
    Tako, svaka vam cast kad se mozete opustit, i ja bi rado 😃

Lela29
    30. Prosinac 2015. 21:13

I, da...dale ste mi mislit o ogradici, moja obozava zagnjurit glavu u nju... 😡

Naanaa2
    30. Prosinac 2015. 21:15

Branchi, oprosti, da li bi mogla i meni poslati na mail te vježbice koje imaš? ivancica1501@gmail.com ... hvala!

plavojka
    30. Prosinac 2015. 21:28

Lela ja sam isto uvijek u strahu kad je maleni u krevetu s nama.. Ne mogu se opustiti, obavezno ostavljam upaljenu nocnu lampicu, i zbilja be mogu mirno spavati.. Spavam u nekom polu-snu!
    Zato ga se i trudim prebacit u kinderbet cim pojede i zaspe, ali nekad me umor svlada i Zaspim s njim.. Onda me valjda to svjetlo brzo probudi pa ga tad prebacim.. 

Ali isto sad razmisljam o taktikama uspavljivanja u kindicu.. Za sad zaspe na cici, ali vjerujem da ce nam i to skoro trebati..

Mary36
    30. Prosinac 2015. 22:12

Naša spava u krevetu isto. Prvo sam mislila ok, lakše mi je tako što se tiče dojenja u početku i to je dovelo do toga da više nema šanse da spava ako nisam kraj nje. Isto me bilo strah i imala sam osjećaj da ću je zgnječiti, ali nakon nekog vremena skužiš da to i nije baš tako i da sam svjesna iako spavam gdje je ona. Sad kad je veća se sama prišmajhla uz mene i tako spava. I moram reći da sam se ja odmah nakon poroda osjećala mirnije ako je ona bila uz mene a ne u krevetiću. Spojila sam krevetić s krevetom da je kao malo pomalo naviknem da spava u njemu ali to nije baš nikuda dovelo osim što me nije strah da će pasti s kreveta sad kad se krenula pomalo kretati.

Mary36
    30. Prosinac 2015. 22:13

I da, nama uvijek gori noćna lampica preko noći u sobi. Lakše mi je tako kad se krene u noći koprcati jer bi klopala - odmah je vidim, ona pocica i zaspi brzo.

Oliva4
    30. Prosinac 2015. 22:26

Hehe ima nas sardinica ☺☺..ma ja sam isto od početka puno mirnija kad je ona uz mene..i u bolnici sam je držala pored sebe iako su nam govorili da ih stavljamo u krevetić, ali ja tako uopće nisam mogla spavat..tek kada bi je sebi prebacila bi zaspala..a tako se i kasnije umirivala kada bi je prigrlila na bok uz sebe i tako bi spavale..nije me strah bilo nikad i nekako uvijek znam gdje je u odnosu na mene i muž se sad u krevetu okreće ko sardina s rukama uz tijelo..u naviku nam prešlo 😂 i uvijek nam je noćna lampa na lagano svjetlo upaljena.. ali mislim da je ok da je probam naviknut na krevetić da se nekako sama umiri i ununa jer bit će na ljeto tjedan bez mene i tako kad nekud idemo mi je ok da se zna i sama uspavat i da može u krevetiću..kad se krene okretat ful strah me i da ne ljosne na pod..a krevet nam visok 😝 sad se evo uspavala na sisi..prebacila sam je u krevetić i dala dudu i za sad spava..ali već vidim za pol sata plač i onda uspavljivanje 2 sata..baš da vidim hoću li popustit 😄

Ashley
    30. Prosinac 2015. 22:50

Fluffy2, meni je teta čuvalica preporučila početkom 12 mjeseca uvođenje Ac, a nakon toga je rekla da uvedem i još neka mlijeka. Radi raznovrsnosti. 
    Najbezbolniji i najsigurniji način je da dodaješ po 1 žličicu u ostalo, 1x na dan pa tako nekoliko dana. Nakon toga povećaš. Naravno, to sve ako se beba dobro razvija i papa.

Oliva4, hvala za info. Nisam o tome čitala niti mi je to itko spomenuo. Proučit ću to svakako, ali zasada ostavljam zaštitu jer moj nema običaj trljati glavu u nju.

Baby gym je na tepihu, na ravnom. Bono je uvijek u/na ampideklu koji sam napravila

Branchi, super što ste bili na Adventu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI