Igorovabebica hvala!
Moj mis spava na boku preko noci, svaki podoj je na drugu stranu... Ne koristim valjcice nego samo zarolani rucnik.. A po danu spava na ledjima i sam krece glavicu kako mu odgovara..
Danas je od 9ipo pa do 3ipo spavao sve ukupno 4ipo sata!!! Vjerojatno zato sto noc nije nikakoo spavao :/ ja ne znam kako hodam, jos mi se uz to stomak raspadaa od menstrualnih bolova :/

Moja isto spava ful ludo nekako..imam sanjarice sličan problem kao i ti..ja je uvijek stavim oko 22.30 spavat i ona posisa i zaspe ( uvijek brzo jer preko dana spava samo par puta po možda pol sata)..nakon nekih 45 min obavezno buđenje i onda nikako zaspat do 1 negdje..baš mi je to čudno i ne znam zbog čega tako..nije ona histerična nego se probudi,zaplače (često mi se i smije ko da je podne) dam joj dudu zaspe i tako u krug..nekad ja legnem pored nje, nekad se samo vraćam davat joj dudu..ne znam kako to riješit..isto kao što ne znam kako ju naviknut na krevetić..tamo isto zaspe jednu rundu i onda poslije nikako ne želi dok ju ne stavim u naš krevet..vaše bebice spavaju u svojim krevetićima?

Imam i ja ogradicu, ali ide do pola kreveta... Tribala bi mi jos jedna ocito 😅
Oliva, nekako mi draze da zabije glavicu (celo) u spuzvu, nego u drvo...maza je, mazi se od nju 😅

Mi imamo valjcice i spava u njima na boku po noci u kreveticu! Nekad malo njurga, moj muz kaze da mu se cini fa ga nerviraju, ali zaspe..
Ja ga u krevetic najcese prebacim kad je vec zaspao, tako da zbilja nemam neku tehniku kako ga uspavati u kreveticu..
I u pravilu jako rijetko spava s nama i to samo ako ja zaspem dok on doji..
Preko dana spava vecinom na ledjima, i to najcesce u viperu..
Ali i dalje nije neka spavalica preko dana, mada vidim mali napredak u zadnjih 10ak dana.. Cini mi se da nekako moalo lakse zaspe preko dana i zna odspavati tako po pola sata, sto je naspram ranije super!

I da, izgleda da i mi skacemo.. Cica jucer i danas svako malo, i zadnje dvije noci se vise budio!
A i on je poceo u noci cuclat rucice i lamatat, ne razbudi se, nego ih tak nacuclava.. To mu je valjda neka nova faza

Moja spava oduvijek u svom kreveticu,nijednom nije s nama spavala...
Neznam ako joj ukinem (mada ni neznam kak bi to izvela) spavanje u 17h tada ce mi jos vise bit nervozna navecer...pa mislim da bi si tako napravila jos veci problem... Nis kad prestane ovaj skok i prode nova god idem forsirat svaki dan spavanje najkasnije u 23h... Neznam kako ali probat cu...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Znaci skok je i kod nas, vec sam se pitala sta je i vidim da smo u 12-om tjednu. Nervozan je na entu, placljiv..ajme. Sreca da se drzimo zajedno tu hehe
Inace, koristimo Novalac CC. Ne znam sad kad napunimo 3 mjeseca dal da se vratim na AC, pa ako netko zna bila bi zahvalna na savjetu.
Navecer je spavanac u 9 u svom kreveticu, na leđima, jer nece na boku da spava. Obicno se oko 3 budi i dam mu bocicu dok lezi, dignem ga da podrigne ali vecinu puta odmah zaspe pa podrigivanje izostane. Vratim ga u krevetic i spava do 6, onda isti postupak samo ga stavim kraj sebe i spustim da spava malo na prsima, odgovara mu to. I tako do nekih 9 10 sati i onda malo mazenje ide. Spava skroz mirno kao i ja i kako legnemo tako se i probudimo.
U zadnje vrijeme sam ga pocela po noci presvlacit jer mu se malo piso zacrvenio. Ali nastavi brzo spavat. Nikad ne palim svjetlo i ne pricam mu osim kad je nemiran, onda ga malo utjesim i pomazim.
Preko dana slabo skroz spava, nekoliko puta po 15 min i to nakon igre kad se dobro izmori.
Jesu vase bebe skroz na ravnoj podlozi kad se igraju lezeci ili im stavite malo povisenje pod leđa?
Fluffy
Oliva4-i moj mali spava s nama u krevetu... u rodilištu sam ga ja odmah stavila da spava uz mene i tako ga navikla da bude uz moje tijelo. S tim da se po noći okreće u krevetu i radi pokrete bolje nego Jackie Chan, ali se i ja osjećam sigurnije kada je uz mene. Najsmiješnije je što jako voli spavati sa svojim nogama na mojim prsima (ne dopušta tati da ih takne, već se tata požalio na to).
Igorovabebica hahahah mali karate kid 😄 a čini mi se da sam ju i ja navikla..voli baš zagnjurit glavu u mene i primit me za majicu i tak se ušuškat 😊 ali sam mislila večeras opet pokušat s krevetićem..stoji nam u sobi i smeta..a ne koristimo ga..pa je sad ili ćemo ga izbacit ili ju naviknut.. 😝
Lela ma kužim, da..većina i ima te mekane ogradice..a šta ćeš kad sam ja to pročitala pa paranoja radi 😄
Mislila sam da jedino moja ima taj neki ritam dnevnog spavanja od pol sata, 15 min..al izgleda da jesenske bebice to većinom rade 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji