Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    30. Prosinac 2015. 14:33

Igorovabebica, i moja malena se vise puta probudila histericno placuci. Zapravo, spavala je i ujedno histericno plakala. Ja ne znam sto tako ruzno bebe mogu sanjati.  jedva je probudim. Nosim je, pricam joj u uho, nunam... nista.

Sanjarica
    30. Prosinac 2015. 15:10

Ako ima koja neki savjet kako da bebu stavim spavat navecer malo ranije spavat? Znaci barem oko 23 umjesto u 1 ujutro... Znaci zadnje dugo spavanje popodne ima od otp 17h do 19... Onda je hranim, kupam,igramo se...i nakon toga zaspi oko 21h i spava nekih pola sata-45 min max... I onda tulum do 1 ujutro... Oko 23 udem u sobu, sve tiho, samo mala nocna lampa svjetli al onda pocne njena histerija, cicanje, pa neki histerican plac pa bljucanje...i tak u krug do 1 ujutro...ako je prije stavim u krevetic place dok ne dodem do nje i onda mi se nasmije kao da nije nista... I onda oko 1 kad je stavim u krevetic zaspi bez problema? Jel ima ona negdje sakriven sat za koji ja neznam??! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sova5
    30. Prosinac 2015. 15:18

Hvala na savjetima za izdajanje. Dakle ako budem trebala definitivno se izdajam ujutro. E, a kako znate da je mlijeko dobro, odnosno da nije pokvareno. Negdje sam čitala da jako smrdi?! 

Ja sam malog forsala s tim valjcima da spava na boku jer sam se bojala bljuckanja. Otpočetka mrzi spavati na boku. Uvijek je jako plakao ako sam ga tako stavila, tak da je on stalno na leđima i uvijek glavicu okrene na jednu ili drugu stranu.

Sova5
    30. Prosinac 2015. 15:21

Sanjarice, možda da nekako pokušaš ukinuti ovo spavanje od 17-19h. Tu ti se moguce dosta naspava, pa ne moze navecer. Znam da je ova u knjizi Sretna beba napisala da taj kasnopopodnevni spavanac treba biti jako kratak tak da se beba umori i poslije kupanja odmah zaspi.

Lela29
    30. Prosinac 2015. 15:30

Ian, zalezanu glavicu smo rijesili, na prvoj kontroli joj je to ustanovljeno, radili smo na tome, sad je super. Ona je velika, cvrsta beba, super drzi glavicu, bacaka se na sve strane, ali voli spavat na istoj strani, s tim da obavezno zagnjuri glavu u ograadicu oko kreveta. Imam osjecaj da ce imat nepravilnu lubanju...mozda gluposti pricam, ne znam jel to moguce od polozaja spavanja..

Jos jednaa stvar, nikako je u zadnje vrime natjerat da spava po danu, ostavim je baki na cuvanje, kod je odvali 4 sata u komadu, meni jednom uru vrimena, ostalo sve po 10 min, prije je super spaavala po danu, sad jedva doceka noc od nervoze, a zaspat navecer je posebna avantura. Ne znam vise kako i kad je uspavljivat😒

mmama2
    30. Prosinac 2015. 15:45

Igorovabebica moj mali spava tako od rođenja ima tako zvane night terrors, proguglaj  nadaj se da nije to :D 

url=https://lilypie.com]

Cvarak
    30. Prosinac 2015. 15:56

Meni je M do sad jednom plakala bas u snu al ne po noci neko navecer kad je zaspala pa sam ju uEla sebi u narucje pricala maZila i ostavila par min na sebi da se smiri nadam se da se nece ponovit!!

Ashley
    30. Prosinac 2015. 16:07

Ian

Po kojoj se to formuli računa koliko bi beba trebala tjedno popiti mlijeka?  

To nije tjedno nego po kilaži bebe: kilaža x 120:0,7

Lela29

Ashley i ostale mame ciji malci spavaju na boku….spavaju tako bez problema? Moja spava na leđima, uzasno je nemirna, uz vrecu se uspije spustit na dno kreveta, okrenit poprijeko, zapetljat u ogradicu… Znam da je vazno mijenjat polozaje lijevo, desno zbog glavice, a kako cu ja s njom??

Ako ti se beba zaplete u ogradicu, bilo bi dobro da kupiš zaštitnu ogradicu  ili ju sama napravi od spužve, ležaljke: tampon zonu između ogradice i nje, da se slučajno ne ozlijedi, jer što bude starija moguće je da će se još i više okretati  i nemirnije spavati.
    A ako se i u vreći spušta na dno krevetića, odmah ju postavi na samo dno, pa se neće moći dalje spuštati, ali svakako ti toplo preporučujem da nabaviš zaštitnu ogradicu koja je lako postavi sa nutarnje strane ogradice. Sigurnije je za dijete.

Bumbo0809
    30. Prosinac 2015. 16:11

Igorovabebica hvala! 
    Moj mis spava na boku preko noci, svaki podoj je na drugu stranu... Ne koristim valjcice nego samo zarolani rucnik.. A po danu spava na ledjima i sam krece glavicu kako mu odgovara..
    Danas je od 9ipo pa do 3ipo spavao sve ukupno 4ipo sata!!! Vjerojatno zato sto noc nije nikakoo spavao :/ ja ne znam kako hodam, jos mi se uz to stomak raspadaa od menstrualnih bolova :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.