Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara6
    30. Prosinac 2015. 11:43

Branchi probaj tako uspavljivati, pogotovo ako ti bebac hoce dudu, moj se tako i popodne uspava jer inace nezz  kako bih, kod njega nosanje ne pali- probala sam jos prije i cim bih ga stavila u krevetic bi se probudio, a ovako je vec u kreveticu i kad zaspe- super!  Znam se i ja namuciti s uspavljivanjem, ali nadam se kad bude veci da ce to ici sve lakse, sad se svemu ucimo  evo ti moj mali pa i meni poslji vjezbice kad stignes: dkacan01@gmail.com cisto da ih imam i pregledam malo.

Muz za 15 dana ide 4 mj na brod, jucer su mu sve potvrdili, trebao je ranije ici ali je odgadjao koliko je mogao i sad me vec lagano drzi tugica..navikli smo sve skupa oko bebaca obavljati, ful mi pomaze i lipo je kad je neko cijelu noc samnom i bebom, ali morati cu se priviknuti na novu situaciju, svjesna sam da je njemu jos gore jer ipak tamo nema nikog svog.

Cvarak
    30. Prosinac 2015. 11:47

Ma glupost kaj napada neke su bebe naprednije neke sporije i po meni netreba forsirat bebu i ostavit da place ak joj taj polozaj ne pase! Kednostavno su neke bebe lijene malo pomalo! Meni je frendica rekla njoj je reko jedan dr da dijete netreba silit na vjezbe nego eto koliko ide jer ak se dere i place dijete dovodis do emocijalnog stresa ,treba polako i koliko beba moze! Sta sad neko ce prohodat propuzat prije neko kasnije i sa vjezbicama samo pomalo i vise puta dnevno!! 

Joj do spavanje i guranje ruku mincy ista stvar da...neznam kae to?!

Sova5
    30. Prosinac 2015. 11:54

I moj si obliže cijele ruke da se slina cijedi s njih  Radi to zadnja 2 dana. 

Ja imam pitanje za curke koje se izdajaju. Kada to radite i kako? Znaci, ja se isla izdojiti i za nekih sat vremena na jedvite jade izdojila 50ml. To je bilo navecer. Onda sam probala s jutarnjim izdajanjem pa sam uspjela 100ml. Jel vi isto tako, ili možete odjednom recimo 150ml? Ne znam jel mi tehnika dobra. Al ono, moram se 3 puta izdojiti za neki obrok malom... 

I jos jedno, možda glupo pitanje. Nikad nisam hranila bebu na bočicu pa nemam pojma. Znaci, kupila sam onu mam anti colic bočicu. I dala sam malom malo da vidim hoce li iz boce papat. Jel normalno da dok jede onako mjehurići zraka idu unutar bočice?

Branchi
    30. Prosinac 2015. 12:19

Zara poslano :)
    Bas to, ne treba silit malce. Ja ga nisam forsala na trbuhu kad ga je smetalo. I bez problema je sam od sebe odjednom odlucio gustat u tom polozaju.

Jel vi mazete s cime rukice bebama? Janu je od zvakanja malo onak cevena koza i kao suha. Stavim mu nekad malo melema, to mu nemre skodit...stalno su mu ustima!

Sova meni ti isto najvise ide ujutro, ali vecinom za jedan obrok izdajam iz dva puta, nekad tri.
    Izdajam max 10min pa kolko izadje - nekad 50, nekad 90...i onda stavim u drizider, kad se ohladi, spojim s onim od prije.
    Nemoj se zivcirat ako mozes pomalo izdojit, to nije mjerilo kolicine mlijeka, beba jednostavno lakse i vise povuce.

I meni nekad idu mjehurici, samo je bitno da ga vise puta podignes da podrigne kad ga hranis sa bocicom, jer onda uzmu zraka i vise podriguju. Mogu se i lako zagrcnut pa onda samo odma digni da to izbaci.

Lela29
    30. Prosinac 2015. 13:49

Ashley i ostale mame ciji malci spavaju na boku....spavaju tako bez problema? Moja spava na leđima, uzasno je nemirna, uz vrecu se uspije spustit na dno kreveta, okrenit poprijeko, zapetljat u ogradicu... Znam da je vazno mijenjat polozaje lijevo, desno zbog glavice, a kako cu ja s njom??

Cvarak
    30. Prosinac 2015. 14:06

Moja beba jedino moze na ledjima spavat!! Sama okrece sad glavicu nekad lijevo nekad desno!!

Igorovabebica
    30. Prosinac 2015. 14:17

Bumbo0809-drago mi je da je maleni dobro!!!!!!!!!!   Moj mali spava već dva sata. Kako vi razbudite bebu kada ružno sanja? Mali mi se po noći iznenada počeo derati, muž i ja skočili, lagano ga uzeli i hodali po stanu, govorili smo mu da nije sam, i shvatim da on ima zatvorene oči, muž upali svijetlo, pljesne rukama, mali se ne budi i dalje vrišti, onda sam ga stavila kao u položaj za hodanje i probudio se, nosila ga pet minuta i dala mu ciku i zaspao...Baš je bilo strašno čuti ga tako... sve se bojim da je sanjao pucnjavu ovih petardi... kod nas na Malešnici pucaju s obje strane zgrade i to je kao da ste na bojišnici...

Sanjarica
    30. Prosinac 2015. 14:21

Sova ja kad se moram izdojit to radim uvijek ujutro...navecer mi jednostavno puno teze ide i treba mi puuunnoooo vremena...a ujutro uspijem u svega 10tak min izdojit oko 110-120 ml... 
     Inace moja nema sanse da spava na boku...samo na ledima,sama okrene glavu nekad desno nekad lijevo.. 
    I da,mi opet u skoku...brzo je dosao taj 12 tjedan...papamo svakih sat i pol-dva i tesko zaspimo...ali ajde proc ce i to... 
    Ja se ne opterecujem kilama...sljedecu kontrolu imamo tek sredinom 2 mjeseca pa cemo vidjet...ali svako malo primjetim da joj je neka majca ili hlacice postalo maleno pa...znaci da raste i deblja se..  

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.