hello mamice
evo da se i mi javimo, nadam se da ste se lijepo provele s bebacima i obitelji za Božić. Mene je ukocilo rame od dojenja i cijeli dan trpim bolove, izdojim se i za nocno buđenje muž da bocicu Dinu jer popijem brufen jer jednostavno ne mogu izdržati i mislim da ne bi mogla spavati, i doktorica rekla da je to ok, mada nisam fan tableta ali sto cu I tako me mene moj malac ful iznenadio nekidan - odspavao od 9 ipo navecer do 9 ujutro, kad je poceo plakati od gladi ja sam se tako skocila iz kreveta, mislila sam da me tableta toliko nadrogirala da nisam cula nocno buđenje, a muž se javlja iz kreveta - pa nije se ni budio nego tek sada, miš moj mali
popio 180 ml i spavao ko top! ali nije to ponovio kasnije, uglavnom - je li previse da beba koja je danas napunila 2 mj toliko pojede? inace mi je na cici pa ne znam koliko papa, znala sam se i prije izdajati pa bi pojeo max 150. u prvih mj dana je dobio 1 kg i 10 grama tocno i narastao 6 cm, sljedece vaganje nam je tek za 15 dana, nemam ga gdje izvagati - kaže muž da ocemo ga na kuhinjsku vagu staviti hehehe!
bumbo nadam se da je bebac sadd ok, moj je sa 26 dana dobio temperaturu - rektalno 38,7 i ja sam ko manijak odletjela s njim kod pedice i onda u bonicu na vađenje krvi i davanje urina - sve je bilo ok, kaže pedica da je najvjerojatnije od kontakta s ljudima- nakon toga sam apsolutno svima zabranila ljubljenje u rukice i lijepo sad svi paze na sve. Koristili smo lupocet cepice i davali smo 1/3 i pomoglo je - kroz jedan dan se sve riješilo tako da samo hrabro.
koristi li jos koja od vas jastuk za bocno spavanje u kreveticu? Dino se najbolje uspavljuje sa dudom na boku, a kad je nervozan onda se okrece s boka na leđa i duda pada nas sve strane - a ne znam ni sama kako ce se uspavljivati s njom kad se pocne stalno po kreveticu vrtiti na sve strane, ocito cu ja morati biti kraj njega dok god duboko ne utone u san, a to zna itekako potrajati.
hello mamice
evo da se i mi javimo, nadam se da ste se lijepo provele s bebacima i obitelji za Božić. Mene je ukocilo rame od dojenja i cijeli dan trpim bolove, izdojim se i za nocno buđenje muž da bocicu Dinu jer popijem brufen jer jednostavno ne mogu izdržati i mislim da ne bi mogla spavati, i doktorica rekla da je to ok, mada nisam fan tableta ali sto cuI tako me mene moj malac ful iznenadio nekidan - odspavao od 9 ipo navecer do 9 ujutro, kad je poceo plakati od gladi ja sam se tako skocila iz kreveta, mislila sam da me tableta toliko nadrogirala da nisam cula nocno buđenje, a muž se javlja iz kreveta - pa nije se ni budio nego tek sada, miš moj mali
popio 180 ml i spavao ko top! ali nije to ponovio kasnije, uglavnom - je li previse da beba koja je danas napunila 2 mj toliko pojede? inace mi je na cici pa ne znam koliko papa, znala sam se i prije izdajati pa bi pojeo max 150. u prvih mj dana je dobio 1 kg i 10 grama tocno i narastao 6 cm, sljedece vaganje nam je tek za 15 dana, nemam ga gdje izvagati - kaže muž da ocemo ga na kuhinjsku vagu staviti hehehe!
bumbo nadam se da je bebac sadd ok, moj je sa 26 dana dobio temperaturu - rektalno 38,7 i ja sam ko manijak odletjela s njim kod pedice i onda u bonicu na vađenje krvi i davanje urina - sve je bilo ok, kaže pedica da je najvjerojatnije od kontakta s ljudima- nakon toga sam apsolutno svima zabranila ljubljenje u rukice i lijepo sad svi paze na sve. Koristili smo lupocet cepice i davali smo 1/3 i pomoglo je - kroz jedan dan se sve riješilo tako da samo hrabro.
koristi li jos koja od vas jastuk za bocno spavanje u kreveticu? Dino se najbolje uspavljuje sa dudom na boku, a kad je nervozan onda se okrece s boka na leđa i duda pada nas sve strane - a ne znam ni sama kako ce se uspavljivati s njom kad se pocne stalno po kreveticu vrtiti na sve strane, ocito cu ja morati biti kraj njega dok god duboko ne utone u san, a to zna itekako potrajati.
smiješ dojiti dok piješ brufen, dapače on se najmanje izlučuje u mm, kaj se tiče kilaže ja vas uopće ne mogu shvatiti, pokušavam se staviti na vaše mjesto, sjetiti se kako mi je bilo sa prvim malcem i stvarno nezz jesam ja normalna ili kaj ali nisam uopće bila toliko opterećena sa tom kilažom.. nekako sam uvijek gledala da je on dobro, da se ponaša kao i inače, da normalno kaka, piški, da nije extra cendrav.. ja vam se divim kako ste sve u tim kilama i gramima već bi bila luda 16x da toliko o tome vodim brigu.. najvažnije je opće stanje bebe i da je mama opuštena jer su oni male spužvice i jako dobro upijaju tuđe osjećaje i stanja, ako bebi priđete nervozni i stalno zabrinuti onda stvarate nervozu i sebi i njima

url=https://lilypie.com]
Zara kako vam izgleda to uspavljivanje? Podojis ga pa spustis sa dudom i onda sta? 😀

Ja vise neznam kae: Sad po noci trpa ruke u usta neznam jel gladna pa cujem da prdi pa neznam jel podriganac jel za pol h opet a prvo dam sisu pa se zagrcne, ma ko da sam pogorsam s tom sisom neznam ni ja vise luda sam ...pol h mlati rukama komesa se u snu ja dizem spustam sisu dajem pa na trbuscic stavim... ???!!!

Zara hvala na ohrabrenju!
Evo jutros nema temp (znaci trajalo je 3 dana-za sad!)
Ja vise ludiiiiim na to ljubljenje u ruke, ali svi ga tu ljube kao da su mu ruke magnet :// ja govorim i govorim,ali ocito me niko ne dozivljava! Morat cu malo stroza bit.. S mojima nemam problema da im kazem, nego muzevoj rodbini grrrr

Branchi podojim ga, 10- ak min nosim da podrigne ( nekad ni ne uspije podrignuti) i legnem ga u krevetic, ako se pocne vrpoljiti dam mu dudu i mazim ga od vrha nosica do kraja cela i to ga ful uspavljuje, kad zatvori oci onda jos budem malo kraj njega, nekad podbocim malu igrackicu na dudu da mu ne ispada ( jer se onda skroz razbudi i rasplace). Uglavnom ga ne dizem iz krevetica i ako bude nervozan itd nego ga mazim i trudim ga se uspavati, nekad zaspe odmah, nekad nakon 10- ak min, a nekad ga i pola sata- sat obilazim i dajem dudicu i provjeravam.
Mincy daj mi mail da ti posaljem slike vjezbica.
Jan cijelo vrijeme vjezba glavicu i ostalo, za glavicu je jamrao na trbuhu do prekjucer, od onda je dize i drzi i uziva. Samo odjednom.
Sa dva mjeseca ne treba drzat hlavu, bez veze da te napada, ok je da sa tri drzi.
Zara bas cu probati tako nekako..ja zasad samo uspavljujem cicom i nosanjem, ali probala bi i sa uspavljivanjem u kreveticu 😊
Mincy daj mi mail da ti posaljem slike vjezbica.
Jan cijelo vrijeme vjezba glavicu i ostalo, za glavicu je jamrao na trbuhu do prekjucer, od onda je dize i drzi i uziva. Samo odjednom.
Sa dva mjeseca ne treba drzat hlavu, bez veze da te napada, ok je da sa tri drzi.
Zara bas cu probati tako nekako..ja zasad samo uspavljujem cicom i nosanjem, ali probala bi i sa uspavljivanjem u kreveticu 😊
ivona2802@gmail.com Hvala :) Sada je i on drži, ali nakon toga što mi je rekla bila sam u komi tjedan dana

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji