Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    30. Prosinac 2015. 04:03

Zara kako vam izgleda to uspavljivanje? Podojis ga pa spustis sa dudom i onda sta? 😀

Cvarak
    30. Prosinac 2015. 07:33

Ja vise neznam kae: Sad po noci trpa ruke u usta neznam jel gladna pa cujem da prdi pa neznam jel podriganac jel za pol h opet a prvo dam sisu pa se zagrcne, ma ko da sam pogorsam s tom sisom neznam ni ja vise luda sam ...pol h mlati rukama komesa se u snu ja dizem spustam sisu dajem pa na trbuscic stavim... ???!!!

Bumbo0809
    30. Prosinac 2015. 09:06

Zara hvala na ohrabrenju!  
    Evo jutros nema temp (znaci trajalo je 3 dana-za sad!)
    Ja vise ludiiiiim na to ljubljenje u ruke, ali svi ga tu ljube kao da su mu ruke magnet :// ja govorim i govorim,ali ocito me niko ne dozivljava! Morat cu malo stroza bit.. S mojima nemam problema da im kazem, nego muzevoj rodbini grrrr

Zara6
    30. Prosinac 2015. 10:33

Branchi podojim ga, 10- ak min nosim da podrigne ( nekad ni ne uspije podrignuti) i legnem ga u krevetic, ako se pocne vrpoljiti dam mu dudu i mazim ga od vrha nosica do kraja cela i to ga ful uspavljuje, kad zatvori oci onda jos budem malo kraj njega, nekad podbocim malu igrackicu na dudu da mu ne ispada ( jer se onda skroz razbudi i rasplace). Uglavnom ga ne dizem iz krevetica i ako bude nervozan itd nego ga mazim i trudim ga se uspavati, nekad zaspe odmah, nekad nakon 10- ak min, a nekad ga i pola sata- sat obilazim i dajem dudicu i provjeravam.

Branchi
    30. Prosinac 2015. 11:21

Mincy daj mi mail da ti posaljem slike vjezbica.
    Jan cijelo vrijeme vjezba glavicu i ostalo, za glavicu je jamrao na trbuhu do prekjucer, od onda je dize i drzi i uziva. Samo odjednom.
    Sa dva mjeseca ne treba drzat hlavu, bez veze da te napada, ok je da sa tri drzi.

Zara bas cu probati tako nekako..ja zasad samo uspavljujem cicom i nosanjem, ali probala bi i sa uspavljivanjem u kreveticu 😊

Branchi
    30. Prosinac 2015. 11:33

Pa zato i kazem da je bez veze da te tak napada...svaka beba ima svoj tempo, sve je to u razmaku koji tjedan kod bebica...poslano 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.