Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    29. Prosinac 2015. 11:05

Mozes casu kuhanog,nece skoditi,ima na netu i preporuka koja kucica ima najbolje😉
    Mi smo isli pjesice,lagano noga pred nogu..s pescenice nam kojih 30-40min trebalo..

Bumbo0809
    29. Prosinac 2015. 11:08

Dan mame!  Nadam se da ste se naspavale za razliku od mene ;)
    Ja sam.odlucila samo dojit (ako sve bude po planu!) do 6 mjeseci pa onda krenuti lagano s dohranom... I takodjer kao Branchi nisam se nesto pretjerano raspitivala kako i sta..

plavojka
    29. Prosinac 2015. 12:45

Bumbo, kako je mali bumbica?

Ja sa dohranom isto planiram poceti tamo najranije sredinom petog mjeseca, vjerojatno u 6tom. nisam
    Se jos nesto puno informirala ali frendica me uputila u ovaj site, kaze da je njoj bio koristan: http://mojapapica.com/naslovnica/

jahanara
    29. Prosinac 2015. 13:19

Mi smo se jutros

jahanara
    29. Prosinac 2015. 13:24

Mi smo se jutros cijepili. Miskica je plakala, suzu je ispustila, i mama s njom... al evo je sad vesela i nadam se da ce nas temperatura zaobici. Stavljamo hladne obloge. 
    Imamo 58cm i 4800gr. 

Dobila je jucer novi baby gym, ajme sreci nema kraja, sva poskakuje koliko mlati rukama i nogama 

Bumbo jeste vi ozdravili?

Bumbo0809
    29. Prosinac 2015. 13:52

Plavojka i Jahanara 
    Jutros je opet imao temp 38,4 i dala sam mu panadol 1 dozu  od 2,5ml i spala mu je hvala Bogu na 36,9 :) zivahan je i smije se..i napokon se pokakio nakon 2ipo dana (opet je bilo kasasto) i ne mogu vam opisati njegovu srecu tad kako je lamatao rukicama i nogicama i na glas se smijao i ja zajedno s njim :)))

Bumbo0809
    29. Prosinac 2015. 15:23

Mmama rektalna je bila 38,9 (al sam mu mjerila i s beskontaktnim i pokazalo je 38,4 zato sam napisala tu vrijednost)
    Inace mu ne skidam ako je rektalna do 38,5 samo ako je visa!
    To je ok?

jahanara
    29. Prosinac 2015. 16:42

Unutar koliko sati se moze javiti reakcija na cjepivo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.