Mozes casu kuhanog,nece skoditi,ima na netu i preporuka koja kucica ima najbolje😉
Mi smo isli pjesice,lagano noga pred nogu..s pescenice nam kojih 30-40min trebalo..

Dan mame! Nadam se da ste se naspavale za razliku od mene ;)
Ja sam.odlucila samo dojit (ako sve bude po planu!) do 6 mjeseci pa onda krenuti lagano s dohranom... I takodjer kao Branchi nisam se nesto pretjerano raspitivala kako i sta..

Bumbo, kako je mali bumbica?
Ja sa dohranom isto planiram poceti tamo najranije sredinom petog mjeseca, vjerojatno u 6tom. nisam
Se jos nesto puno informirala ali frendica me uputila u ovaj site, kaze da je njoj bio koristan: http://mojapapica.com/naslovnica/

Mi smo se jutros cijepili. Miskica je plakala, suzu je ispustila, i mama s njom... al evo je sad vesela i nadam se da ce nas temperatura zaobici. Stavljamo hladne obloge.
Imamo 58cm i 4800gr.
Dobila je jucer novi baby gym, ajme sreci nema kraja, sva poskakuje koliko mlati rukama i nogama
Bumbo jeste vi ozdravili?

Plavojka i Jahanara
Jutros je opet imao temp 38,4 i dala sam mu panadol 1 dozu od 2,5ml i spala mu je hvala Bogu na 36,9 :) zivahan je i smije se..i napokon se pokakio nakon 2ipo dana (opet je bilo kasasto) i ne mogu vam opisati njegovu srecu tad kako je lamatao rukicama i nogicama i na glas se smijao i ja zajedno s njim :)))
Plavojka i Jahanara
Jutros je opet imao temp 38,4 i dala sam mu panadol 1 dozu od 2,5ml i spala mu je hvala Bogu na 36,9 :) zivahan je i smije se..i napokon se pokakio nakon 2ipo dana (opet je bilo kasasto) i ne mogu vam opisati njegovu srecu tad kako je lamatao rukicama i nogicama i na glas se smijao i ja zajedno s njim :)))
a zakaj skidaš tako nisku temp.. jel on malaksao, nikakav, jel samo spava, slabije jede?

url=https://lilypie.com]

Mmama rektalna je bila 38,9 (al sam mu mjerila i s beskontaktnim i pokazalo je 38,4 zato sam napisala tu vrijednost)
Inace mu ne skidam ako je rektalna do 38,5 samo ako je visa!
To je ok?

Unutar koliko sati se moze javiti reakcija na cjepivo?
Unutar koliko sati se moze javiti reakcija na cjepivo?
Meni je pedica rekla da joj temperaturu mjerimo u narednih 48 sati od cijepljenja..pa pretpostavljam da je to vrijeme u kojem se mogu javiti neke reakcije..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji