Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    28. Prosinac 2015. 22:05

Ja planiram uvesti dohranu sa 6 mj. Eventualno sa 5,5 ako me familija bude previse gnjavila (jer da se njih pita vec bi sa 4 poceli). Ali kako sam ja poznata po tome da pod pritiscima okoline namjerno radim suprotno, tu bude na kraju mozda sa 6,5. 

Osobito jer mi se cini da imam toliko mlijeka da bih trojke mogla hraniti. 

Ali salu na stranu, mislim da je 5,5-6 mj idealno vrijeme za polaaaagan pocetak.

Inace, i kod nas je aktualno jako slinjenje sa mjehuricima i zvakanje igracaka i sakica. 
    Hranjenje je trenutno nocu svaka 2 sata (ko zombi sam) na njezino trazenje, a danju svaka 2,5 do 3h i to zato jer joj ja nudim, a ne jer ona trazi. U protivnom bi mi se sise raspukle.

Branchi
    29. Prosinac 2015. 03:48

Sanjarica meni je pomogso med i spricanje grla propolisom. Kazu da se to moze jer nas probavni sustav unisti stetne spore...
    Ja jos uopce ne razmisljam o dohrani hehe, to cu pocet proucavat kad udjemo u 5 mjesec...prije 6-og necemo nista davati vjerujem. 
    Ako ste proucavali i nasli neku dobru stranicu sa savjetima i preporukama za dohranu, sherajte 😀

Mi isto dosta setamo i sad kad je hladno, zasad nam se nitko nije pravio pametan, ali samo cekam poglede kad odemo sutra na advent 😂
    Idemo oko 16, nadam se da nece biti brutalna guzva...planiram uzet 130ml izdojenog pa nahranit ako bude potrebe...jeste bile, kako su malci reagirali?

Lela29
    29. Prosinac 2015. 09:15

Jutro cure, moja mrva je opet imala odlican spavanac... 7 + 2,5 h...totalno sam naspavana 😁

Ali, imamo problemcic... jutros se probudila sa ruznim crvenilom na vanjskoj strani okica, malo je uhvatilo kapke na kantunu i cini mi se da je hrapavo. Vodim je popodne u pedijatrice, ali svejedno, zanima me ima li neko ideju, sto bi to moglo bit... infekcija, upala??

Ashley
    29. Prosinac 2015. 10:35

Branchi, bili smo na Adventu, šetali smo od stana do tamo i nazad. Dio je spavao, a tamo je imao okice otvorene i gledao oko sebe. Bio je dobar, slikali smo se. Iako jede svaka 3 sata, mi smo bili nešto duže od hranjenja do hranjenja, cca 4 sata i nije mu to bio nikakav problem.

Branchi
    29. Prosinac 2015. 10:43

A ici cemo sutra oko pol16,16, da malo kao krene mrak. Onda jos ljudi rade (valjda hehhe)...ak ce bit prevelika guzva, ici cemo okolo nekako.
    Al moramo prozujat malo hehe.

Mame jeste pile kuhano vino ili izbjegavate? 😀

Oliva4
    29. Prosinac 2015. 10:48

Ja još nisam bila do centra s njom..nekako mislim da ću poslije nove godine i nadam se da ću nekako to uspjet izvest 😄

Na tv-u sam slušala o ovoj aplikaciji za uvođenje dohrane koja će uskoro izaći, rade je naše dvije nutricionistkinje..pišu i o načinu uvođenja i vrijednostima svake namirnice i sl..da ne objašnjavam, evo link pa si pogledajte..možete se i registrirat pa će vam na mail javiti kad aplikacija bude dostupna..
    http://www.mybabyfoodchart.com/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.