Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    28. Prosinac 2015. 18:46

Kris, tako smo i mi pretjerali s usisavanjem pa je isto tako bilo. Sad samo smanjite i bude sve ok. 

I ja sam planirala kad navrsi sa 4 mj, pa rekoh da vidim s vama, da nije mozda prerano.

Oliva4
    28. Prosinac 2015. 19:17

Ja neću sigurno prije 6. mjeseca..do tad ću je samo dojit..nemam pojma je li 4 mjeseca prerano..ali sam ja odlučila da ću sa 6 jer, kako sam istraživala okolo, čini mi se da nema potrebe ranije..

kris555
    28. Prosinac 2015. 19:32

Ne znam ja sam citala da treba prije 6.mj pocet s dohranom. Al ne znam ja cu kad navrsi 4 mj..

Ma sad mu je malo cak i bolje kad smo mu isisali to sve..

Cvarak
    28. Prosinac 2015. 19:41

Ja cu nadohranu tek sa 6mj midlim da nema potrebe tanije mada se moze sa 4 vec!! Al ja necu!!

renata6
    28. Prosinac 2015. 19:48

Ako bebica dobro napreduje, nema potrebe za uvođenjem dohrane, bebice koje doje mogu bez pola frke do 6 mj, a bebice koje su na ad-u mogu i sa 4-5, nisu baš od početka nešto zainteresirani i to se sve svodi na jednu žličicu na dan, a i ne sjede pa treba biti ful oprezan i dalje im je mlijeko najbitnija hrana. Mi smo počeli kad je imala punih sedam, tako da ne treba žuriti jer i probavni sustav im još nije dovoljno razvijen za takvu vrstu hrane.

mmama2
    28. Prosinac 2015. 19:51

Kaj se tiče fontanele ne smije biti jedino udubljena, a kaj se tiče do hrane svakome njegovo ali čemu počinjati rano i još dok ne sjede bebice.. ako vam napreduju dobro možete sa 6+ krenut, najest će se još u životu :P mi smo isto krenuli sa 7 skoro :D

url=https://lilypie.com]

jahanara
    28. Prosinac 2015. 20:58

Mi cemo isto poceti sa 6mj uvoditi nadohranu ako samo dojenjem bude dobro napredovala, a i kako planiram pocet raditi kad ona navrsi pola godine htjela bi da se do tada druzi sa cikom jer tad pola dana nece imati tu priliku.

nenana
    28. Prosinac 2015. 21:29

Bumbo nemoj brinuti, biti će sve ok.šaljemo pozitivne vibre

Moj Lovro je poludio, prste gura nenormalno a slini toliko da da mora slinček imati cijeli dan biti će da su zubi..igračke hvata kad mu vise iznad glave a više kad mu ih stavim na prsa, i radi to sinkronizirano kako i treba, s obje ruke..Mi ćemo 2.1. 4 mjeseca tako da je to ok..isto tu i tamo se nasmije na glas i to je stvarno prepreslatko! također u poluplaču kada mu nije po volji viče neeeeee, a nekad i mam :) presmiješno!

Što se tiče papanja on je zadnjih tjedan dana povećao na 150 ml svaki obrok i razmak nam je sada 4 sata, prije svakih 2,5-3..

A što se tiče komentara sa strane ljudi si stvarno svašta dopuštaju...svaki dan šećemo i danas smo bili (dobro ubundani) i često dobivam poglede i komentare..mom Lovri smeta sunce i odmah se probudi, tako da kad vani spava lijepo ga sakrijem(kolica imaju tu mogućnost) a već mi je nekoliko baba reklo da kaj radim, da bebi dam zraka, da ga sunčam itd itd..gle stara znam kaj on voli jer sam mu mama i s njim sam 24/7 zato iš iš i pustiti nas na miru..kad se mali zbudi on gleda van i super mu je..uostalom pa nije hermetički zatvoren, samo se na gumbić u sredini digne tkanina tako da sa strane ulazi normalno zrak..

To je jedno, a neki dan sam šetala sa svojom "sektom" (ima nas nekoliko mama s kolicima ) i frajer na biciklu nas je oprao jer smo hodale po cesti..nogostup je bio pun parkiranih autiju i taj jedan dio smo morale na cestu jer nema šanse proći s kolicima..inače kvart je miran uz jako malo prometa tako da nije opasno.---ali frajer je baš bio brutala..da kakve smo mi to majke, kak nas nije sram itd itd..idiot

nenana
    28. Prosinac 2015. 21:31

a nadohranu smo mislili jer smo na ad krenuti ranije s 4mj..ali ipak smo se malo informirali i stvarno nema potrebe..novi plan je s negdje 5-5,5mjeseci početi sa voćnim sokićima

Sanjarica
    28. Prosinac 2015. 21:42

Ja sam osobno mislila kad napuni 4 mj pocet joj davat po jednu zlicicu na dan...jabuke,kruske,mrkve...i koliko sam upoznata svakih 3 dana mora bit razmak izmedu svake vrste namirnice?  Dakle samo po jedni zlicicu da upozna okuse al moje mlijeko ce joj i dalje bit glavni obroci...naravno ako sve bude islo tako i dalje budem imala mlijeka...
    Ja sam se prehladila,sinusi,grlobolja i svako toliko me glava zaboli... Sta smijemo uzet,koga god pitam kaze NISTA!! 😂

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.