Igorovabebica i Lela
I dalje je 37,5...bas sam ga okupala i evo dojim ga za nocni san....ali bas se vidi promjena u raspolozenju danas, mislim smije se on i sve i zivahan je, ali nije to to..odavnooo ovako nije bio cendrav po danu 😢 nadam se da ce od sutra opet biti moj mali veseli Bumbica💕
Nego curke, da li vase bebe i dalje kakaju vodenasto? On je kakio prekjucer kasasto (ali ista bpja kao i uvijek,zlatno smedja) i jutros 2x
Jel to normalalno??
Bas sam i ja htijela pitat za kakicu...mojoj je opet zadnjih dana nekako vodenasta...zapravo kao tekuca...i zlatno-zelenkaste boje... Nadam se da je to ok? Inace sve je ok,ponasa se normalno pa pretpostavljam da je to ok...
Moja isto trpa rukice u usta i to stalno... Nego kao sta sam skuzila po par vasih postova vase bebice vec hvataju stvari/igracke? Moja ne..nikako... Jedino kad lezi u lezaljci na kojoj su objesene plisane igrackice i kad mase nogama pa se one mrdaju to je veseli...ali sta se tice rukica uopce ih ne hvata... Moram se zabrinut?
Ajme meni uvijek neka pitanja i nedoumice...heheh...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ni moja jos ne lovi bas a nogicama jadna nemoze mlatarat doj ne skinemo okove ;) nadam se sto prije!
Mi cemo 1.1. 3mj, prije nekih tjedan dana je poceo lovit i primat, a jucer je bas primio, lamatao, privuko udtima i zvakao pa bacio i tak opet.
Meni zasad nitko ne s*** da je jan gladan, a mogli bi jer se mi najcesce budimo tu na forumu, oko sat vremena do max 2.5 sata.
Ova noc uvjerljivo najteza- spavanje po sat vremena, izmedju prdci ili ciscenje nosa ili lamatanje nogica i otkrivanje, bas borba 😓
Mi imamo vec par zelenkastih stolica, citam da to moze bit zbog prehlade, probiotika, slatkog koje ja jedem (zadnjih dana sam bas pretjerala), zubici....ko ce vise znat. On raste i radtu grami i smije se stalno pa je to kao ok
Al luda sam danas od nespavanja, evo bas mi je tesko jer ne znam sta ga tocno zeza i muci i kak mu olaksat
Bebicama koje su bubane saljemo vibrice da sto prije ozdrave
Moja isto jos ne hvata nikakve igracke...jedino mene uhvati za grudnjak dok je dojim i ne pusta😂
Nego, citam da bebe stavljate u lezaljke, koliko vremena ih ostavljate? Mi smo dobili takvu lezaljku al nekako sam je odmah odbacila jer sam se bojala.zbog ledja da nije dobra tj da nije dovoljno cvrsto i ravno. A sad kad vidim da i vi koristite, mogli bi i mi staviti u upotrebu.
Mi se sutra idemo cijepiti...smrc. nadam se da ce proci sve ok...
Branchi mi imali isto bas tesku noc, budjenje svako sat ipo cijelu vecer, grcenje,stenjanje, plakanje(na neki bas drugaciji nacin,a tako i od jutros...bas se vidi da ga boli :(((( )
Tokom noci temp 37,6
A od jutros opet 38,8 :(( dala sam mu upravo sirup panadol pa ga dojim.
Cijelo tijelou gori osim sakica,stopala i obraza
Bumbo bas mi je zao, mi jos nismo imali temp pa ne znam kako je to 😕 drzim fige da brzo prodje!!!!!
Ako lijepo papa, to je super, ima teka 😊
Mislim da sve to sto ih muci teze pada nama nego njima, sva sreca 😑
Sortiraj odgovore
Najstariji