Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    27. Prosinac 2015. 17:45

Hvala Cvarak 
    Evo tokom dana mu je najvisa 37,5 tako da ipak ne dajem paracetamol. Nadam se da ce sto prije proci!!!

nenana
    27. Prosinac 2015. 17:54

Vidim bebe dobro pavaju :) Lovro je sinoć oborio rekord! Od 21-5 klopica pa do 9!  .muž je hranio ovo u 5 tako da sam se prvi put naspavala od poroda! Mora da su ga tri dana hodanja po ručkovima dobro izmorila :)

Bas cu pogledati za zubiće dal se sto vidi jer mali ne vadi ruke iz usta i bas kao da si masira s prstićima donje zubno meso..i da kupila sam dvije igračke grickalice ali jos uvijek su mu draži njegovi prsti 

Ps. Mi se vozimo od prije dva dana u sportskom dijelu kolica, košaru smo spremili, i oduševljeni smo, i on i mi! Lijepo gleda dok se vozi i polulezecem položaju, spava u kolicima kad se skroz spuste, dok ručamo je praktički s nama za stolom, i sad cu moći kuhati i dok je budan! Bas sam sretna...ona košara mu je postala dosadna, jedino ok ak spava..ali ovo je otkriće!

Igorovabebica
    27. Prosinac 2015. 18:17

Bumbo0809-je li maleni u redu? Kris555-kako je maleni, je li bolje? Uf, nama je za Božić mali jako loše spavao-budio se svakih pola sata i bio jako nervozan zbog zubića i stalno je bio na ciki, baš ništa nije htio jesti..  Ali jučer i danas je dobro, skuhali smo mu juhice i sve je bilo u redu.. i varivo od povrća... puno je papao danas i tako sam bila sretna kako je lijepo jeo. Želim vašim bebicama brz oporavak i sve najbolje (sa zakašnjenjem). 

nenana
    27. Prosinac 2015. 18:31

i naravno bebicama zelim brz oporavak! a blone zubiće ćemo svi morati proći

Branchi
    27. Prosinac 2015. 18:38

Za osip smo rijesili 😉
    A zubice ne znam, koji prvo idu, di to pipate? 😀

Lela29
    27. Prosinac 2015. 20:14

Uh, i ja cu morat brzo spremit kosaru. Moja mala je ogromna, jos par cm mjesta u njoj, jedva stane. Nozice joj diraju dno kosare, jos kad je zabundam, nabijem kapicu, jadna ne moze mrdat u njoj 😅

Mi smo se danas izgustirali u setnji uz more, na +15 stupnjeva, u St-u nema zime. Odlucila sam da me nece sputavat papica svakih uru vrimena, pa sam dva puta vadila sisu na sred kafića 😅 ...diskretno naravno, moram priznat da me toga bilo strah, probili smo led 😁

Lela29
    27. Prosinac 2015. 20:15

I da, Bumbo ljubac malenom, da sto prije ozdravi!! 😘

• Mincy
    27. Prosinac 2015. 20:23

A dala sam mu igračke možda dva tri puta, ali više voli svoje šakice... Danas sam dobila komentar da mi se beba budi često po noći jer je gladan,budi se svaka 2 2 i po sata, nekada odspava 3, znao je i 4 ili 5, pa kao on je sada veći trebao bi više spavati, neka mu dam flašicu za noć da duže odspava :( Baš sam poludila :(

• Mincy
    27. Prosinac 2015. 20:23

A dala sam mu igračke možda dva tri puta, ali više voli svoje šakice... Danas sam dobila komentar da mi se beba budi često po noći jer je gladan,budi se svaka 2 2 i po sata, nekada odspava 3, znao je i 4 ili 5, pa kao on je sada veći trebao bi više spavati, neka mu dam flašicu za noć da duže odspava :( Baš sam poludila :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.