Ja sam još u bolnici, najvjerojatnije do utorka. Sada su me preselili u novu sobu. Tu smo dvije, carice.
Ugodno i lijepo. Sestra koja nam danas donosi klince je osoba za poželjeti. Puna odličnih savijeta. Klinci su zasada sa nama, a pred spavanje će ih uzeti.

Mene su hormoni uhvatili tek kad smo došli kući, nakon tjedan dana. Na prvu ja nisam znala što mi je jer sam u bolnici bila ok, ali kod kuće, u sigurnom i poznatom okruženju sam se valjda malo opustila i hormoni me tu uhvatili. Ali svakim danom je sve bolje.
Mene su hormoni uhvatili tek kad smo došli kući, nakon tjedan dana. Na prvu ja nisam znala što mi je jer sam u bolnici bila ok, ali kod kuće, u sigurnom i poznatom okruženju sam se valjda malo opustila i hormoni me tu uhvatili. Ali svakim danom je sve bolje.
Ista stvar i kod mene, hormoni proradili kad smo dosli doma. Al sad se to vec smirilo. Ne znam kak ostale bebice al moj se budi svakih sat i pol-dva tak da sam prilicno nenaspavana :)

Ja sam u bolnici se smijala sve mi je smijesno bilo,jedino kad bi mi bebu odnjeli cula plac il neka strka odma ajmeee da nije moja beba! Dosla doma i plakala sam ajme neznam ni sama zasto osjecaji su me skroz ponjeli i emocije trazila sam muza stalno da bude uz nas!!

Mene u bolnici soralo svasta dok mi je jan bio na intenzivnoj...doma smo sad ok. Zasad :D

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji