Hm...hvala na odgovorima... Neznam sta bi rekla osim da cu i kao i ova 3 dana nastavit pa cemo vidjet... Dakle dat joj jednu sisu da posisa do kraja i podrignut je pa nek nastavi spavat kad vec zaspi i poslije druga sisa i tako u krug... ... Djeluje mi smirena beba i zadovoljna pa se nadam da ne grijesim...
Hm…hvala na odgovorima… Neznam sta bi rekla osim da cu i kao i ova 3 dana nastavit pa cemo vidjet… Dakle dat joj jednu sisu da posisa do kraja i podrignut je pa nek nastavi spavat kad vec zaspi i poslije druga sisa i tako u krug…… Djeluje mi smirena beba i zadovoljna pa se nadam da ne grijesim…
bitno je kako se osjećaš, jako, ako si cool, i smirena ona osjeti o vjeruj.. bilo kakva nagla promjena u ponašanju, skok u razvoju!!

url=https://lilypie.com]
Hm…hvala na odgovorima… Neznam sta bi rekla osim da cu i kao i ova 3 dana nastavit pa cemo vidjet… Dakle dat joj jednu sisu da posisa do kraja i podrignut je pa nek nastavi spavat kad vec zaspi i poslije druga sisa i tako u krug…… Djeluje mi smirena beba i zadovoljna pa se nadam da ne grijesim…
Ja sam dosad malom dala jednu cicu i cica kolko hoce, uglavnom traje oko 20 min, al nebitno kolko, i kad opet ogladni, nakon 2 sata otprilike dam drugu. I tak se mijenjamo :)
Danas cijeli dan nekako neće spavat, odspava nešto malo, pola sata i onda se rasplače i moram ga nosit i tak stalno... nadam se da će navečer bar malo nadoknadit.

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Curke moje, moj mali danas samo hoće sisu! Jutros je za doručak pojeo samo voćnu kašicu koju sam mu sama napravila i neće ništa, samo puno cica i nervozan je... je li to skok (jer ima 10 mjeseci, ne znam ima li skoka s deset mjeseci)? Ili su to zubi ili sve zajedno? Sorryte što ovako upadam!
Uh, meni su konci pukli, prvo su me zašili i imala 32 šava, poslije su me opet zašili, patronažna zinula od čuda. Zadnji konci pali su mi nakon dva i po mjeseca! Užas! Prvih 10 dana koma, poslije sam ranu grijala sa fenom, lagano, i nakon toga sam mogla polako sjediti... ali i danas me štrecne kod promjene vremena. Drž'te se!
Curke moje, moj mali danas samo hoće sisu! Jutros je za doručak pojeo samo voćnu kašicu koju sam mu sama napravila i neće ništa, samo puno cica i nervozan je… je li to skok (jer ima 10 mjeseci, ne znam ima li skoka s deset mjeseci)? Ili su to zubi ili sve zajedno? Sorryte što ovako upadam!
Uh, meni su konci pukli, prvo su me zašili i imala 32 šava, poslije su me opet zašili, patronažna zinula od čuda. Zadnji konci pali su mi nakon dva i po mjeseca! Užas! Prvih 10 dana koma, poslije sam ranu grijala sa fenom, lagano, i nakon toga sam mogla polako sjediti… ali i danas me štrecne kod promjene vremena. Drž'te se!
uf kad procitam tvoje iskustvo i fluffyno i ostalih sa tim rezovima i koncima (a to mi je bio najveci strah za porod)...taaaaaaaaaaaaaaaaaako mi je drago da sam rodila na carski da vam ne mogu opisat :D...jos jednom tvrdim da me sam Bog sacuvao jer u protivnom bi prošvikala od svega toga.SVaka cast svakoj koja se bori s tim uzasima...nadam se da ce vam sta prije sve doc u normalu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji