Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    08. Listopad 2015. 17:18

Hm...hvala na odgovorima... Neznam sta bi rekla osim da cu i kao i ova 3 dana nastavit pa cemo vidjet...  Dakle dat joj jednu sisu da posisa do kraja i podrignut je pa nek nastavi spavat kad vec zaspi i poslije druga sisa i tako u krug... ... Djeluje mi smirena beba i zadovoljna pa se nadam da ne grijesim...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Igorovabebica
    08. Listopad 2015. 17:47

Curke moje, moj mali danas samo hoće sisu! Jutros je za doručak pojeo samo voćnu kašicu koju sam mu sama napravila i neće ništa, samo puno cica i nervozan je... je li to skok (jer ima 10 mjeseci, ne znam ima li skoka s deset mjeseci)? Ili su to zubi ili sve zajedno? Sorryte što ovako upadam! 
    Uh, meni su konci pukli, prvo su me zašili i imala 32 šava, poslije su me opet zašili, patronažna zinula od čuda. Zadnji konci pali su mi nakon dva i po mjeseca! Užas! Prvih 10 dana koma, poslije sam ranu grijala sa fenom, lagano, i nakon toga sam mogla polako sjediti... ali i danas me štrecne kod promjene vremena. Drž'te se!

Ashley
    08. Listopad 2015. 19:12

Rodio se Bono Maks, po mom planu. 3,380 kg 48 dugačak, u 17 .41 danas.

Branchi
    08. Listopad 2015. 20:36

Ashley cestitaaaam :)))))

Cure par pitanja :)
    -s cim mazete bebicama guzu???
    -kad spava rukice su mu malo kao hladne, sve ostalo je onak toplo. Jel ga treba jos ubundat i pokrit ili je to ok. Grijanje radi, ali nije ono kipuce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.