Hm...hvala na odgovorima... Neznam sta bi rekla osim da cu i kao i ova 3 dana nastavit pa cemo vidjet... Dakle dat joj jednu sisu da posisa do kraja i podrignut je pa nek nastavi spavat kad vec zaspi i poslije druga sisa i tako u krug... ... Djeluje mi smirena beba i zadovoljna pa se nadam da ne grijesim...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Curke moje, moj mali danas samo hoće sisu! Jutros je za doručak pojeo samo voćnu kašicu koju sam mu sama napravila i neće ništa, samo puno cica i nervozan je... je li to skok (jer ima 10 mjeseci, ne znam ima li skoka s deset mjeseci)? Ili su to zubi ili sve zajedno? Sorryte što ovako upadam!
Uh, meni su konci pukli, prvo su me zašili i imala 32 šava, poslije su me opet zašili, patronažna zinula od čuda. Zadnji konci pali su mi nakon dva i po mjeseca! Užas! Prvih 10 dana koma, poslije sam ranu grijala sa fenom, lagano, i nakon toga sam mogla polako sjediti... ali i danas me štrecne kod promjene vremena. Drž'te se!
Rodio se Bono Maks, po mom planu. 3,380 kg 48 dugačak, u 17 .41 danas.
Ashley cestitaaaam :)))))
Cure par pitanja :)
-s cim mazete bebicama guzu???
-kad spava rukice su mu malo kao hladne, sve ostalo je onak toplo. Jel ga treba jos ubundat i pokrit ili je to ok. Grijanje radi, ali nije ono kipuce
Sortiraj odgovore
Najstariji