Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    09. Listopad 2015. 18:15

Mmama ova mlijeka sami radite ili kupite??

Branchi
    09. Listopad 2015. 18:22

Jel vama bebica uvijek zaspije nakon podoja? 
    Nekad zaspe i onda cori 2-3sata, a nekad cica pa zadrema pa poludi :) znam da je sve to normalno, ali onda kad ga dignem da podrigne ili samo da se umiri on i dalje trazi cicu, a onda divlja oko nje. I kao jeo bi, al nece i onda histerija. Ne znam jel to jos uvijek onaj skok od 6-og dana, danas smo 8-i dan?
    I znaci sta najbolje u tim periodima, nunat ga koza na kozu, prihvatit da u jednom periodu jede po koju minutu svako malo?

Cvarak
    09. Listopad 2015. 20:27

Branchy vidim da smo u istim problemima ajde tjesi me nisam jedina ;)) nocas mi je bilo koma htjela sam neznam ni sama sta napravit od muke i bolova,boli cica,boli dole rana,ona trazi svaki cas place dere se jela bi a nece ulovit cicu gura mrsti se....ajme... Uvijek zaspe na cici pa ju moram stipkt da vuce sisu...dns tocno tjedan dana imamo!!

Branchi
    09. Listopad 2015. 22:05

Hhehhe cvarak, da, ima nas jos :D ja sam sad nakon presvlacenja ga hranila i zaspi i prebacim ga u kinderbet i pocne plazit jezik...pa opet hranjenje pa se meati i ne pase mu poza pa mijenjaj i tak ukrug. I onda smo papali s pauzama sat vremena i napokon zaspali ko klada....al evo, proslo je sat vremena i cujem da se budi heheh

Cvarak
    09. Listopad 2015. 22:32

Kod mene je slicna situacija al cim vidim da plazi jezik npr poslije sisanja odma dajme znaci pr0dje 10 min nakon sisanja i opet trazi! Koliko dugonti sisa?! Meni nekad 10,20min a nekad 30,40al to jako rijetko bojim se da se nenajede dovoljno u 20min pa da mi po noci ne podivlja!! Stalnonzaspe na sisi i vuce ona onak cica polako sad jel jede il ne ugfff al kaka pa me to tjesi,nekad malonjako pokaka onak ko kad pljunes ;)) a nekad bome fino!!

Branchi
    09. Listopad 2015. 23:22

Mi ko da imamo iste bebe :) moj isto puno kaka, najsmjesnije mi je kad cica i sam cujes kak izbacuje u pelenu :D
    Al isto tak, nekad 10min, nekad 20, nekad sat vremena sa malo spavanja. 
    Al da, isto tak krene plazit jezik svako malo. 
    Nama ne 8-i dan. A kak je on velka beba i bio je prvo na dohrani zbog intenzivne, mislim da nece bit sit dok mi ne dodje ono masno mlijeko

Cvarak
    10. Listopad 2015. 05:20

Evo hvala Bogu nocas ne placemo al vec od pol 4 cicamo :// razbudi se i gleda i sam trazi.... Morat cu ja nju popodne tak razbudjivat nekako da duze cica npr za rucak haha il prije spavanja al ne ona bas oce ponoci! Izbaci sisu zaspe stavim u kndac eto na gleda i trazi!! A kao idem presvuc reko necu ak nije kakala jer se
    Rasplace svaki put kad ju presvlacim al eto svejedno ona gleda i zvace sisiu vec dugoooo! Ja da ne zaspim visin po netu na mobu ;))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.