Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    09. Listopad 2015. 18:15

Mmama ova mlijeka sami radite ili kupite??

mmama2
    09. Listopad 2015. 18:17

mayathequeen

Mmama ova mlijeka sami radite ili kupite??

nisam još radila sama, imam sve recepte ali sam lijena :P

url=https://lilypie.com]

Branchi
    09. Listopad 2015. 18:22

Jel vama bebica uvijek zaspije nakon podoja? 
    Nekad zaspe i onda cori 2-3sata, a nekad cica pa zadrema pa poludi :) znam da je sve to normalno, ali onda kad ga dignem da podrigne ili samo da se umiri on i dalje trazi cicu, a onda divlja oko nje. I kao jeo bi, al nece i onda histerija. Ne znam jel to jos uvijek onaj skok od 6-og dana, danas smo 8-i dan?
    I znaci sta najbolje u tim periodima, nunat ga koza na kozu, prihvatit da u jednom periodu jede po koju minutu svako malo?

mmama2
    09. Listopad 2015. 18:34

Branchi

Jel vama bebica uvijek zaspije nakon podoja? 
    Nekad zaspe i onda cori 2-3sata, a nekad cica pa zadrema pa poludi :) znam da je sve to normalno, ali onda kad ga dignem da podrigne ili samo da se umiri on i dalje trazi cicu, a onda divlja oko nje. I kao jeo bi, al nece i onda histerija. Ne znam jel to jos uvijek onaj skok od 6-og dana, danas smo 8-i dan?
    I znaci sta najbolje u tim periodima, nunat ga koza na kozu, prihvatit da u jednom periodu jede po koju minutu svako malo?

tako je, koža na kožu, cica na izvolte i punooooo strpljenja, skok traje po nekoliko dana

url=https://lilypie.com]

Cvarak
    09. Listopad 2015. 20:27

Branchy vidim da smo u istim problemima ajde tjesi me nisam jedina ;)) nocas mi je bilo koma htjela sam neznam ni sama sta napravit od muke i bolova,boli cica,boli dole rana,ona trazi svaki cas place dere se jela bi a nece ulovit cicu gura mrsti se....ajme... Uvijek zaspe na cici pa ju moram stipkt da vuce sisu...dns tocno tjedan dana imamo!!

Branchi
    09. Listopad 2015. 22:05

Hhehhe cvarak, da, ima nas jos :D ja sam sad nakon presvlacenja ga hranila i zaspi i prebacim ga u kinderbet i pocne plazit jezik...pa opet hranjenje pa se meati i ne pase mu poza pa mijenjaj i tak ukrug. I onda smo papali s pauzama sat vremena i napokon zaspali ko klada....al evo, proslo je sat vremena i cujem da se budi heheh

Cvarak
    09. Listopad 2015. 22:32

Kod mene je slicna situacija al cim vidim da plazi jezik npr poslije sisanja odma dajme znaci pr0dje 10 min nakon sisanja i opet trazi! Koliko dugonti sisa?! Meni nekad 10,20min a nekad 30,40al to jako rijetko bojim se da se nenajede dovoljno u 20min pa da mi po noci ne podivlja!! Stalnonzaspe na sisi i vuce ona onak cica polako sad jel jede il ne ugfff al kaka pa me to tjesi,nekad malonjako pokaka onak ko kad pljunes ;)) a nekad bome fino!!

Branchi
    09. Listopad 2015. 23:22

Mi ko da imamo iste bebe :) moj isto puno kaka, najsmjesnije mi je kad cica i sam cujes kak izbacuje u pelenu :D
    Al isto tak, nekad 10min, nekad 20, nekad sat vremena sa malo spavanja. 
    Al da, isto tak krene plazit jezik svako malo. 
    Nama ne 8-i dan. A kak je on velka beba i bio je prvo na dohrani zbog intenzivne, mislim da nece bit sit dok mi ne dodje ono masno mlijeko

Cvarak
    10. Listopad 2015. 05:20

Evo hvala Bogu nocas ne placemo al vec od pol 4 cicamo :// razbudi se i gleda i sam trazi.... Morat cu ja nju popodne tak razbudjivat nekako da duze cica npr za rucak haha il prije spavanja al ne ona bas oce ponoci! Izbaci sisu zaspe stavim u kndac eto na gleda i trazi!! A kao idem presvuc reko necu ak nije kakala jer se
    Rasplace svaki put kad ju presvlacim al eto svejedno ona gleda i zvace sisiu vec dugoooo! Ja da ne zaspim visin po netu na mobu ;))

renata6
    10. Listopad 2015. 08:25

undefined

Cvarak

Evo hvala Bogu nocas ne placemo al vec od pol 4 cicamo :// razbudi se i gleda i sam trazi…. Morat cu ja nju popodne tak razbudjivat nekako da duze cica npr za rucak haha il prije spavanja al ne ona bas oce ponoci! Izbaci sisu zaspe stavim u kndac eto na gleda i trazi!! A kao idem presvuc reko necu ak nije kakala jer se
    Rasplace svaki put kad ju presvlacim al eto svejedno ona gleda i zvace sisiu vec dugoooo! Ja da ne zaspim visin po netu na mobu ;))
    Branchi
    Mi ko da imamo iste bebe :) moj isto puno kaka, najsmjesnije mi je kad cica i sam cujes kak izbacuje u pelenu :D
    Al isto tak, nekad 10min, nekad 20, nekad sat vremena sa malo spavanja. 
    Al da, isto tak krene plazit jezik svako malo. 
    Nama ne 8-i dan. A kak je on velka beba i bio je prvo na dohrani zbog intenzivne, mislim da nece bit sit dok mi ne dodje ono masno mlijeko

Curke, odlično vam ide, ne brinite dok vam bebice imaju tako lijepo stolicu sve je ok, znači probavljaju mlijeko. To što traže više cicati je normalno, jer m.mlijeko je brzo razgradljivo, znači dođe u bušu i taj čas se probavi i naravno da traži još ali ne zato što ne valja ili je slabo nego dojene bebe imaju takvu potrebu. Isto tako nekad je dovoljno da beba cica 10 minuta a nekad i po 1h, ovisno kako je njoj po volji ako me razumijete jer nije uvijek hrana u pitanju nego nekad je jednostavno utjeha. Dobro je jedno i drugo jer dok napreduje, dok piški, dok ima dobru stolicu sve je super, samo vam još treba vremena da skužite kako i za što plaće i biti će sve ok. To što plazi jezik nije uvijek potreba da ponovo jede probajte bebice dići na podriganac i jedno vrijeme malo nositi jer oni imaju tu potrebu da podrignu pa nekad daju taj znak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani