Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    11. Listopad 2015. 16:11

Moja malena preko noci zaspi na sisi i cim vidim da prestane vuci maknem joj sisu, podrignem (ako ide) i prebacim u njezin krevetic. Tamo se nekad u snu previja i cvili, ali sama zaspi. 

Preko dana ne zeli biti u kreveticu pa uglavnom spava u kolicima. A zaspi ili na cici ili joj pjevam i nosim je na ramenu ako bas cendra. Isto je istog trena kad zaspi prebacim u kolica. Jedino ako bas ima los dan i muci je probava onda spava u mom narucju (ili od muza). 

Imali smo dosta posjeta i svi su je stalno nosili na rukama pa je malo razmazena. Hehe. Zato mm i ja pokusavamo popraviti stetu i drzati je cim vise u kolicima, ali nekad jednostavno ne mozemo odoljeti i ispustiti je iz ruku. 
    U svakom slucaju stalno pricamo s njom i stalno je s nama. Nekad ju i ti nasi monolozi uspavaju. 

Primjetila sam da u zivotu nisam toliko pricala kao sad. Hehe.

Oliva4
    11. Listopad 2015. 16:39

Je,imaš pravo kneginja, ne može je nitko bolje poznavat od mene koja sam svaku sekundu s njom..
    Hehe..ja svoju i ne mogu uspavat..ona urla dok je gladna,šta je većinu vremena,a ono malo što zaspi je dok se najede pa odmah klone..jedino nekad kad znam baš sigurno da je sita,a neš se prevrce,onda je stavim na bok,dam dudu i privijem uz sebe..odmah zaspe tako..spava s nama stalno,u krevetiću plače i totalna sam pekmeza da je tamo ostavim poslije ću muku isusovu mučit da je odviknem :/

kris555
    11. Listopad 2015. 17:14

Mi smo stvarno pokušali da spava u kindacu, ali nakon tjedan dana nespavanja i muke, stavili smo ga kod sebe u krevet gdje on zapravo zaspi. U kindacu stalno plačka, meškolji se i jako teško zaspi bez obzira kolko bi ga mi ušuškali. Pokušala sam stavljat svoju majicu da osjeti moj miris ali neuspješno..

kneginja
    11. Listopad 2015. 17:21

po tom pitanju za sad imam sriće...spava u kinderiću...kad ogladni probudi se..zaplače sekundu..preslačenje...hranjenje...traje sve skupa nekih pola sata mozda..nekad malo duze...i pri kraju bočice vec ona spava...onda podrigivanje...drzim je na sebi nekih 15 minuta da sam ziher da je sav zrak vani...i samo je prebacim u kinderic....i tako u krug :D
    Bože podrži ovakav sistem...bas mi se svidja :D a izgleda i bebani :D

kris555
    11. Listopad 2015. 17:29

Kneginja blago tebi! :D Ja ću pokušat opet privikavat na kindač. Jel ju ogradiš s ručnicima ili nečim il samo staviš u kindač i pokriješ? Ja malog stavim na bok a on se nekak stalno okrene na leđa :)

Branchi
    11. Listopad 2015. 19:34

E tako i meni zaspe na cici pa se malo pomaknem, cekam da utone dublje pa ga prebacimo. I onda nekad spava ko klada, a nekad ga treba malo nositi i nunati da utone.

E sad, on je velka beba pa puno i papa. Po noci se budi svaka 2-4 sata za hranjenje, kako kad, po danu trazi cicu i nekad svakih sat vremena i bude dugo na cici pa malo cica, malo zaspi. Meni se to cini normalno...a vama? :) ja ne znam kak bebu od 10 dana vec uhodat da trazi samo svaka 3 sata sto mi syvjetuju ljudi sa strane kao jedino normalno (sto me i danas uzasno pogodilo).....

Ryanne
    11. Listopad 2015. 19:38

Branchi, moja vec ima 5 tjedana pa nocu jede u prosjeku svaka 2,5 do 3 sata, a preko dana nekad i svakih sat i pol. Ne namecem joj ritam nego ju hranim kad to ona zeli. Svega par puta mi je nocu prespavala 4 sata u komadu.

kris555
    11. Listopad 2015. 20:59

evo googlala sam, to je kao onaj jastuk za bebe, ja ga imam al je nekak moja bebac mali za to pa mi ga je nespretno dojit u tom :) mi ga stavimo il u kindac il krevet al ga zagradimo srolanim rucnicima haha joj uzivaj dok ona hoce spavat, mene ubija ovo spavanje "na rate" :D mislim da se tek sad počinjem prilagođavat. E da, i dobio mi je par crvenih točkica po licu ko osip, ne znam jel od neke hrane koju jedem il od čeg..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.