Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    08. Listopad 2015. 21:32

Branchi-obično su bebicama ruke i noge hladne, jer im još sazrijeva neurološki sustav. 
    Ashkey-čestitam!!!! Sve najbolje bebici i tebi! Evo moja mali spava, ali samo je jeo sisu, iako sma mu i gris od čokolade gurala u usta, neće ni da otvori usta, samo je cike htio. Bojim se da mi ne padne na težini... 

kneginja
    08. Listopad 2015. 22:25

*sudocremom

Sanjarica
    08. Listopad 2015. 22:37

Ashley cestitke!!! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ryanne
    08. Listopad 2015. 23:05

Ashley, cestitam! 

Moja cura zadnjih par dana cica ko luda, a danas je bome i povracala ko luda. Imam osjecaj da se previse napapa. Jer kad katapultira mlijeko van, imam dojam da toga ima na tone u zelucu. 

Dosad je jela svakih 2-3 sata po jednu cicu, a vec par dana joj moram davati i malo druge kojih pola sata nakon prve. 

Cvarak
    09. Listopad 2015. 01:32

Ashley cestitammmm 😘😘😘😁

Neznam sta se desava moja mala
    Od 7 h trazi stalno sisu pa ima pauzu polh sat,evo sve do sad ... Vec sam luda...a sise me bole rana me dole boli...dns mi je bas tesko!! A sutra imam tjedan dana tj evo bev sad!!

Igorovabebica
    09. Listopad 2015. 17:19

Mmama2-girz mu napravim s njegovom vodom (iz staklenke Jane ili Hipp-ove vode) i u Bio&Bio-u mi je savjetovao pedijatar da mu kupim posebnu čokoladu. Dosad sam mu dva puta dala gris s čokoladom, par žličica -mada je meni to puno što je pojeo... da mu ipak ne dajem to, mada je pedijatar rekao da mu mogu jednom tjedno dati griz s čokoladom, ali ja sam mu to samo dva puta napravila... i dajete li vi djeci možda nekakvo mlijeko da piju? Meni su rekli da mu dajem zobeno mlijeko i da mu kuham na njemu, ali ne želim na svoju ruku, jer ne znam smijem li...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.