Branchi-obično su bebicama ruke i noge hladne, jer im još sazrijeva neurološki sustav.
Ashkey-čestitam!!!! Sve najbolje bebici i tebi! Evo moja mali spava, ali samo je jeo sisu, iako sma mu i gris od čokolade gurala u usta, neće ni da otvori usta, samo je cike htio. Bojim se da mi ne padne na težini...
Ashley cestitke!!!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ashley, cestitam!
Moja cura zadnjih par dana cica ko luda, a danas je bome i povracala ko luda. Imam osjecaj da se previse napapa. Jer kad katapultira mlijeko van, imam dojam da toga ima na tone u zelucu.
Dosad je jela svakih 2-3 sata po jednu cicu, a vec par dana joj moram davati i malo druge kojih pola sata nakon prve.
Ashley cestitammmm 😘😘😘😁
Neznam sta se desava moja mala
Od 7 h trazi stalno sisu pa ima pauzu polh sat,evo sve do sad ... Vec sam luda...a sise me bole rana me dole boli...dns mi je bas tesko!! A sutra imam tjedan dana tj evo bev sad!!
Mmama2-girz mu napravim s njegovom vodom (iz staklenke Jane ili Hipp-ove vode) i u Bio&Bio-u mi je savjetovao pedijatar da mu kupim posebnu čokoladu. Dosad sam mu dva puta dala gris s čokoladom, par žličica -mada je meni to puno što je pojeo... da mu ipak ne dajem to, mada je pedijatar rekao da mu mogu jednom tjedno dati griz s čokoladom, ali ja sam mu to samo dva puta napravila... i dajete li vi djeci možda nekakvo mlijeko da piju? Meni su rekli da mu dajem zobeno mlijeko i da mu kuham na njemu, ali ne želim na svoju ruku, jer ne znam smijem li...
Sortiraj odgovore
Najstariji