Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    08. Listopad 2015. 20:36

Ashley cestitaaaam :)))))

Cure par pitanja :)
    -s cim mazete bebicama guzu???
    -kad spava rukice su mu malo kao hladne, sve ostalo je onak toplo. Jel ga treba jos ubundat i pokrit ili je to ok. Grijanje radi, ali nije ono kipuce

kneginja
    08. Listopad 2015. 22:24

Branchi

Ashley cestitaaaam :)))))

Cure par pitanja :)
    -s cim mazete bebicama guzu???
    -kad spava rukice su mu malo kao hladne, sve ostalo je onak toplo. Jel ga treba jos ubundat i pokrit ili je to ok. Grijanje radi, ali nije ono kipuce

ja mazem sa JGL kremom za guzu i super je za sada...prvih par dana je imala neko crvenilo pa sam sa sufocremom mazala dok nije proslo...
    i mojoj su rukice malo hladnije...stavim joj rukavice na ruke dok spava...usput i štit da se ne grebe..a vc je počela laganini nokticima po licu

Igorovabebica
    08. Listopad 2015. 21:32

Branchi-obično su bebicama ruke i noge hladne, jer im još sazrijeva neurološki sustav. 
    Ashkey-čestitam!!!! Sve najbolje bebici i tebi! Evo moja mali spava, ali samo je jeo sisu, iako sma mu i gris od čokolade gurala u usta, neće ni da otvori usta, samo je cike htio. Bojim se da mi ne padne na težini... 

mmama2
    08. Listopad 2015. 22:29

Igorovabebica

Branchi-obično su bebicama ruke i noge hladne, jer im još sazrijeva neurološki sustav. 
    Ashkey-čestitam!!!! Sve najbolje bebici i tebi! Evo moja mali spava, ali samo je jeo sisu, iako sma mu i gris od čokolade gurala u usta, neće ni da otvori usta, samo je cike htio. Bojim se da mi ne padne na težini… 

nije ti on malo premali za čokoladu još??  na čemu mu griz kuhas

url=https://lilypie.com]

kneginja
    08. Listopad 2015. 22:25

*sudocremom

Sanjarica
    08. Listopad 2015. 22:37

Ashley cestitke!!! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ryanne
    08. Listopad 2015. 23:05

Ashley, cestitam! 

Moja cura zadnjih par dana cica ko luda, a danas je bome i povracala ko luda. Imam osjecaj da se previse napapa. Jer kad katapultira mlijeko van, imam dojam da toga ima na tone u zelucu. 

Dosad je jela svakih 2-3 sata po jednu cicu, a vec par dana joj moram davati i malo druge kojih pola sata nakon prve. 

Lollypop
    09. Listopad 2015. 07:09

Ryanne

Ashley, cestitam! 

Moja cura zadnjih par dana cica ko luda, a danas je bome i povracala ko luda. Imam osjecaj da se previse napapa. Jer kad katapultira mlijeko van, imam dojam da toga ima na tone u zelucu. 

Dosad je jela svakih 2-3 sata po jednu cicu, a vec par dana joj moram davati i malo druge kojih pola sata nakon prve. 

Tako je i meni u jednom periodu. Prejede se, povrati, i onda opet jede. Probaj joj dati manje, jednu ciku, pa malu pauzicu napravit da joj se slegne. Moj je znao navecer povracat, prije spavanja uvik dulje jede i tad bi pojeo jednu, nebi zaspao nego bi trazio jos, dam drugu a onda se moram ic tusirat jer me ispovraca cijelu. Onda mu opet dam i jede i zaspe. Valjda mu cika bude prenapunjena, jer ako se ne varam, to mi se desavalo nakon skoka.

Cvarak samo joj davaj, mala je u skoku, prezivit cete! Za ranu je dobro idpiranje cajen od hrastove kore. Mlaka vodica bez sapuna..ali to vec sve znas ionako. Mos kljuknut i koju tabletu 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Cvarak
    09. Listopad 2015. 01:32

Ashley cestitammmm 😘😘😘😁

Neznam sta se desava moja mala
    Od 7 h trazi stalno sisu pa ima pauzu polh sat,evo sve do sad ... Vec sam luda...a sise me bole rana me dole boli...dns mi je bas tesko!! A sutra imam tjedan dana tj evo bev sad!!

Igorovabebica
    09. Listopad 2015. 17:19

Mmama2-girz mu napravim s njegovom vodom (iz staklenke Jane ili Hipp-ove vode) i u Bio&Bio-u mi je savjetovao pedijatar da mu kupim posebnu čokoladu. Dosad sam mu dva puta dala gris s čokoladom, par žličica -mada je meni to puno što je pojeo... da mu ipak ne dajem to, mada je pedijatar rekao da mu mogu jednom tjedno dati griz s čokoladom, ali ja sam mu to samo dva puta napravila... i dajete li vi djeci možda nekakvo mlijeko da piju? Meni su rekli da mu dajem zobeno mlijeko i da mu kuham na njemu, ali ne želim na svoju ruku, jer ne znam smijem li...

mmama2
    09. Listopad 2015. 17:53

Igorovabebica

Mmama2-girz mu napravim s njegovom vodom (iz staklenke Jane ili Hipp-ove vode) i u Bio&Bio-u mi je savjetovao pedijatar da mu kupim posebnu čokoladu. Dosad sam mu dva puta dala gris s čokoladom, par žličica -mada je meni to puno što je pojeo… da mu ipak ne dajem to, mada je pedijatar rekao da mu mogu jednom tjedno dati griz s čokoladom, ali ja sam mu to samo dva puta napravila… i dajete li vi djeci možda nekakvo mlijeko da piju? Meni su rekli da mu dajem zobeno mlijeko i da mu kuham na njemu, ali ne želim na svoju ruku, jer ne znam smijem li…

meni je d jeo čokoladu ali on je prošao godinu, možeš ju zamjenit rogačem ako baš želiš nešto slatko, a mlijeko i ovako pijemo rižino, kokosovo, bademovo koje je najsličnije majčinom.. mislim da ti zobeno on smije već,probaj kako mu se bude sviđalo pa daj to sa grizom npr

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI