Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    11. Listopad 2015. 20:59

evo googlala sam, to je kao onaj jastuk za bebe, ja ga imam al je nekak moja bebac mali za to pa mi ga je nespretno dojit u tom :) mi ga stavimo il u kindac il krevet al ga zagradimo srolanim rucnicima haha joj uzivaj dok ona hoce spavat, mene ubija ovo spavanje "na rate" :D mislim da se tek sad počinjem prilagođavat. E da, i dobio mi je par crvenih točkica po licu ko osip, ne znam jel od neke hrane koju jedem il od čeg..

mmama2
    11. Listopad 2015. 21:14

kris555

evo googlala sam, to je kao onaj jastuk za bebe, ja ga imam al je nekak moja bebac mali za to pa mi ga je nespretno dojit u tom :) mi ga stavimo il u kindac il krevet al ga zagradimo srolanim rucnicima haha joj uzivaj dok ona hoce spavat, mene ubija ovo spavanje "na rate" :D mislim da se tek sad počinjem prilagođavat. E da, i dobio mi je par crvenih točkica po licu ko osip, ne znam jel od neke hrane koju jedem il od čeg..

čisti se od tvojih hormona, može se pojavljivati prvih par mjeseci skroz, malo ima, pa prode, pa se vrati na dr mjestu i tako, kao osip izgleda slicno, sitni pristići crveni ili bijeli

url=https://lilypie.com]

kneginja
    11. Listopad 2015. 21:55

kris555

moja je imala prvi tjedan dana..i sad dobije jednu dvije..ali doslovce prodju od ujutrodo navecer...dr je rekao da je to "ČIŠĆENJE" Da se nista ne brinem..

kris555
    11. Listopad 2015. 21:17

Pa nisu baš sitni prištići, onak ko da ga je upiknuo komarac.. Nadam se da nije alergija na nešto.

Cvarak
    11. Listopad 2015. 23:05

Moja zna primit ponoci cicu i nepusta malo kao zadpe ja maknem cicu i eto za 10 min plac :// cijelu nic zvace sisu!! A tako mi je bradavica pukla
    Da
    Umirem od bolova!

kris555
    12. Listopad 2015. 01:33

Uff cvarak mazi kremom od lanolina ako imas! I nek bradavice budu malo na zraku da prije zarastu.

Cvarak
    12. Listopad 2015. 09:13

Ma mazem
    Da !!! Sam da
    Prodje
    Sto prije!

kneginja
    12. Listopad 2015. 11:54

Cvarak

Ma mazem
    Da !!! Sam da
    Prodje
    Sto prije!

meni je jako pomoglo..i to expresno mazanje mojim mlijekom ..ali cicke nek su vani na zraku...pa se osuse za 5 minuta pa opet..i tako jedno 20 monuta....za par sati doslovce nijedne ranice....Pokusaj...mozda i tebi pomogne

nisam prije znala kako to izgleda...kod mene su bile siiiitne sitttttne točkice...ma jedva vidljive ...ali su bolile brate ko da mi je netko pirsing na sllu radio ...uf....fala bogu to je iza mene

Ryanne
    12. Listopad 2015. 13:35

Cvarak, ja sam imala takvu ranu da je izgledalo ko da mi je netko mozem zarezao bradavicu. 
    Pomogle su MultiMam komprese za olaksanje, Octenisept sprej jednom dnevno i Babylove krema za bradavice. Dodje 11 kn a cini cuda. Prije toga sam koristila skupu Lansinoh lanolinsku kremu i nije ni do koljena ovoj od Babylovea.

Cvarak
    12. Listopad 2015. 15:02

Ryanne

Cvarak, ja sam imala takvu ranu da je izgledalo ko da mi je netko mozem zarezao bradavicu. 
    Pomogle su MultiMam komprese za olaksanje, Octenisept sprej jednom dnevno i Babylove krema za bradavice. Dodje 11 kn a cini cuda. Prije toga sam koristila skupu Lansinoh lanolinsku kremu i nije ni do koljena ovoj od Babylovea.

E tak je i meni ko da je neko nozem zarezo!! Jel se mora ta babylove ispirat ili ne kao purelan?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani