Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    11. Listopad 2015. 21:17

Pa nisu baš sitni prištići, onak ko da ga je upiknuo komarac.. Nadam se da nije alergija na nešto.

Cvarak
    11. Listopad 2015. 23:05

Moja zna primit ponoci cicu i nepusta malo kao zadpe ja maknem cicu i eto za 10 min plac :// cijelu nic zvace sisu!! A tako mi je bradavica pukla
    Da
    Umirem od bolova!

kris555
    12. Listopad 2015. 01:33

Uff cvarak mazi kremom od lanolina ako imas! I nek bradavice budu malo na zraku da prije zarastu.

Cvarak
    12. Listopad 2015. 09:13

Ma mazem
    Da !!! Sam da
    Prodje
    Sto prije!

Ryanne
    12. Listopad 2015. 13:35

Cvarak, ja sam imala takvu ranu da je izgledalo ko da mi je netko mozem zarezao bradavicu. 
    Pomogle su MultiMam komprese za olaksanje, Octenisept sprej jednom dnevno i Babylove krema za bradavice. Dodje 11 kn a cini cuda. Prije toga sam koristila skupu Lansinoh lanolinsku kremu i nije ni do koljena ovoj od Babylovea.

Branchi
    12. Listopad 2015. 14:41

Meni je isto pomoglo moje mlijeko i susenje na zraku. U bolnici mi je to bilo, a doma sad to preventivno radim i sve je ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.