Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    15. Prosinac 2015. 20:31

Izdajala sam se zadnjih 4 dana ujutro za jedan obrok...i spremala u skrinju...jos cu se  sutra ujutro izdojit za jedan obrok i to je to... 5 obroka ce joj bit sasvim dovoljno... Nije meni bed,ona kad ide na cuvanje kod none pojede mlijeko iz bocice bez problema...vise mi je bed jer ce mi sutra sise bit ko lubenice... Nis,kad budemo isli na kavu cu rec svima da naruce crnu kavu...mlijeka imam ja... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Bumbo0809
    15. Prosinac 2015. 21:00

Hahah Sanjarice bas si me nasmijala s tim zadnjim 😂😂😂
    Uzivaj u It! 😊

Branchi i moj isto cijelu saku trpa.. Jadan stalno je balav oko usta (a cini mi se da je to razlog pojave par sitnih tockica ispod donje  usne na bradi)

Nego mi bas imamo "problem" s njegovim prejedanjem.. Neko je neki dan od vas tu rekao da nemaju mjere jer mlijeka ima! 😀 znaci, stalno i to bas vece kolicine bljucka... 
    Pedijatrica je rekla da je sve to okej dok god on lijepo napreduje..

Oliva4
    15. Prosinac 2015. 21:15

I moja cijelu šaku gura, a često joj upadne tu i tamo neki prstić..posebno voli kažiprst i palac :D
    E a ona sinoć nije htjela baš pit iz bočice moje izdojeno..išla sam na 3 sata do grada na cugu i muž joj je dao bočicu i u 15 min je jedva 40ml popila uz njegovo stano nutkanje..ja sam  došla brzo pa je onda sisala..eto propade mi 130 ml mlijeka :D sad me brine da neće htjet kad zbog posla budem morala izbivat par sati :/  a prije je normalno htjela..čudno :p

Cvarak
    15. Prosinac 2015. 21:15

Blago vama koje bebe cicaju i oce bocu moja nece,ak negdje moram ic to ce bit show,kak nahranit bebu,nikako! Nece ni na zlicicu nece ni kad joj kapam! Dal bas u tom trenu nije gladna ili samo dijete oce cicu?!

plavojka
    15. Prosinac 2015. 21:31

Bumbo, i moj maleni bljucka i to nekad bas poprilicno.. Al da, kao normalno je dok god dobiva na tezini! To kaj ja stalno smrdim na sir jer me zalije je drugi par rukava! 

I jos jedan glupi problem, ja ne znam di moj mali kopa, ali ima crno ispod nekih noktica :))) kak da to ocistim?

I da fakat, kaj kad beba nece izdojeno na bocu? Ja se jos nisam ni usudila probat..

Sova5
    15. Prosinac 2015. 21:41

Hahahahaah Plavojka, i ja sam kod svog vidjela da ima malo prljavo ispod noktica. Isto me šokiralo. Vjerojatno se malo prašine skupilo. Isto kao među prstićima na nogama. Svaki dan mu tamo "brišem prašinu"  Jucer smo imali prvo rezanje noktica. Nije bilo toliko stresno kao sto sam mislila. Samo uzasno smijesno. Muž mi je svjetlio s mobitelom dok sam ja rezala. Ako se mali pomaknuo, oboje smo prestali disati samo da ga ne probudimo 

Pitanje o izdajanju. Ja bih isto probala ponudit bocu, pa recimo ako bi se sutra ujutro izdojila onda ide ovako- dam mu ujutro lijevu cicu, a iz desne se izdojim, pa kad je slijedeći podoj opet dam njemu lijevu? Jel tak to ide? Hoce mi ce stici "skupiti" mlijeka dok on slijedeći put ogladni?

Sanjarica
    15. Prosinac 2015. 22:02

Tako i ja radim...ona pojede iz jedne cice, izdojim se iz druge i onda joj sljedece hranjenje opet dan onu prvu cicu..  
    Nisam primjetila da joj fali...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

nenana
    15. Prosinac 2015. 22:29

I moj stavlja cijelu šaku u usta! Bas su smiješni, a crno ispod noktica isto, kad stalno grebuckajj nekaj 😆

Ja ne dojim pa nemam frke s izdajanjem i bočicama, ali frendica mi se bas zalila da je jadna jer mala ima 8mj, isključivo dojenja, sad su tu i kasice, ali bocu nema šanse! Gricka ju i igra se s njom i neće jest sto je frendici koma jer nemre nikam na dulje vrijeme!

Bumbo0809
    15. Prosinac 2015. 22:34

Plavojka bas to haha i ja stalno cini mi se smrdim na mlijeko.. Ni ne znam vise koliko ss puta dnevno presvucem i promijenim njemu tetre i gaze za brisanje... Aaah ti nasi prozdrljivci 😊

I mom isto bude crno ispod noktiju pa se ja zezam da je isao kopati krumpire haha 😂 i izmedju prstiju mu isto skupi kao pamucic od robice i rukavica,a na nogama zbog carapica.. Pa je redovito na tretmanu uljepsavanja 😊

Nego ja ne znam zasto je on ispao iz ritma nocnog spavanja :S 
    Sve od ovog skoka s 12.tje on se nocu budi svako 1,30-2h..a do tad je spavao po 5-6-7h pa onda podoj onako u polusnu i dalje bi po 3-3,30h spavao.
    Sto vi mislite sto je uzrok?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.