Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    14. Prosinac 2015. 18:46

Koliku kilažu beba ima? Inače bi uvijek prije izdojenog trebala biti na cici. Moraš biti jaka i jednostavno forsirati, jer kako i sama kažeš odbija a odbija jer joj je lakše na bočicu jer tako teće i uopće se ne mora truditi, bebe su sisavci i imaju urođeno sisanje ali ako imaju ina izbor nešto lakše za čas će se prilagoditi. To što plaće, nemirna je, zaspi pa se probudi uopće ne mora znaćiti da je gladna, jer oni imaju tanki san, za čas su opet tu, pogotovo one bebe koje su na cici, ad drugačije djeluje jer je teži za probavit. Dok je god bočica u igri bit će zafrkancije... ima li dudu? To je još jako mala beba da bi uopće ikoji dan bio isti!Ovih 70-100ml je ad ili izdojeno?

• Mery0303
    14. Prosinac 2015. 18:55

Rodena je sa 4020,  pala na 3730 kod otpusta a doma jos na 3660. Prije tjedan dana smo imali 4140. Izdojim joj mlekeco  mislite da je moguće da dovoljno popapa dok ju stavim na ciku? Jer je ovih dana sisala u pravilnom ritmu ali samo oko 10 min.. zašto onda dok joj dam izdvojeno spava i po tri sata a poslije cike samo place?  dudu ima al ju ne doživljava bas.. rijetko kad je prihvati i to samo na par minuta

Mary36
    14. Prosinac 2015. 19:11

Mery da li je moguće da poslije cike plače jer je odvojiš od sebe, tj. staviš u krevetić? Tako moja npr. uopče ne želi u krevetić nakon što je otkrila da se umjesto toga može sa mnom maziti . Ne plaču bebice samo zbog gladi, fizička bliskost s mamom im je isto jako potrebna.

• Mery0303
    14. Prosinac 2015. 19:17

Od početka je ona takav ljenivac. Zato je i pala na tezini i rekla nam patronazna da izdajam il da joj damo dohranu.. pa sam krenula izdajat jer nas htjeli i u bolnici ostaviti ( kao previše je pala na kilazi).. hvala puno. Budem polako sve vise pocela je na ciku stavljat. Pogotovo preko dana. Nek se muci.. samo me uvijek strah da gubi na kilazi dok je na ciki jer ne znam koliko pojede.. 

jahanara
    14. Prosinac 2015. 19:23

Renata tako su rekli da je soor. Vidiš za bradavice mi nitko nije rekao da i njih moram tretirati, danas sam počela mazati i njih. Danas se dobiva daktarin i zvala sam ped da nam promijeni terapiju na rojazol al kaže da je povučen sa tržišta. A slatko...šta da pričam, jela sam ga baš puno puno i evo od danas sam rekla da odustajem i sad mi baš fali al trudit ću se radi nje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.