Mi je po noci dignemo za podrignuti al ako spava jako od tog nema nista pa je odmah stavimo u kindic.
Biogaiu dajemo mozda oko mj dana. Jedan dan smo preskocili pa je bas jako stenjala pred jutro.
Mi uopce nismo siroko povijali. Rekli su nam pedijatri u bolnici da ne treba a isto je potvrdila patronazna i nas pedijatar.
Upravo smo se okupali prvi put bez plakanja 😃 cak je bila i nasmijana.
A kolko da izdojim ?! Sta samo da stiscem bradavicu da strca par puta jel?!
Meni je zao kad znam da se nagutala zraka i tak zaspe odma mislim da ce ju nest bolit:((
Jel beba kad u polusnu cucla prste znak da je gladna ili ... :/ ja ponidim sisu ona malo povice i vise se zagrcne i poslije nece sam zaspe!!!
Moja sisa prst i to vec par dana konstantno.... Tj kad je gladna i kad je stavim u krevetic kad je vrijeme za spavanje...tada malo cuca prst i zaspi... Dudu nezeli vise...pljune je i stavi prst u usta...
Smijesno mi je to kako jos nezna vladat rukicama al bome je zna kako ugurat prst u usta...
Imam pitanje... Sutra je mala na cuvanju kod moje mame od nekih 8 ujutro do 17h... Ja sam joj izdojila obroke pa ce joj ona to davat... Al mene brine kako ce moja prsa podnijet to da mala nece sisat oko 9-10 sati? Jeste bile kad toliko vremena odvojene od bebica, jesu vas boljela prsa? Strah me da mi se ne upali... Da mozda samo malo izdojim kad osjetim pritisak? (mada neznam dal cu bas imat uvijek prilike posto idem u italiju i neznam kamo cu se tocno nalazit...) uf,uf... Malo mi je stresno to sve..
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Joj sretno ti u it moja beba uopce nece jest izdojeno ja nemrem nikud!!
Sanjarice, uzmi si ili izdajalicu ili ćeš morati ručno, 9-10 sati, boljet će te sigurno, a i da ne bi bilo! Uživaj u Italiji
Sanjarica koliko dana si se izdajala i jesi spremala u frizider ili zamrzivac? I moja ce na cuvanje 6 sati sigurno pa da znam kad moram krenuti.
Vase bebe cucaju prste, moja cucla cijelu saku...
I moja cijelu saku al zna tokom sna jedan pratic onak se sva uzmeskolji pa si mislim da je gladna ?' :/
Ja sam svoju jutros nasla sa prstićem u ustima, preko dana stalno sake trpa u usta.
Sad joj je fora zvirkat okolo dok je dojim, sve joj odvlaci paznju. Svaki dan nesto novo 😊
Inace lagano nas hvata skok.. 9 tjedana, nista strasno za sada, nacicavanje cili dan, malo placa na sisi, vidit cemo kako ce se razvijat situacija. Prebrzo ovi skokovi dollaze 😅
Jan isto trpa cijelu sakicu hehe
Ja vise ni ne pratim skokove, vise strahujem od dolazaka zubica 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji