Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jahanara
    16. Prosinac 2015. 15:39

A da li smijem iz frizidera? Sad sam nasla inf da se moze cuvati u frizideru do 8 dana.

renata6
    16. Prosinac 2015. 16:20

U frižderu ti može biti da, ali ja ne bih ga držala tako dugo s obzirom na gljivice a za zamrzavanje nisam. Jer one su prisutne svugdje i u cicama i na bradavicama i bebici u ustima, a s time ste još i na terapiji, pa mi zamrzavanje ne zvući dobro. A zašto i pohranjuješ? Ideš negdje?

jahanara
    16. Prosinac 2015. 16:31

U subotu bi trebala na 5-6 sati u BIH a nju ne mogu voditi jer nema osobnu, pa sam mislila ostavit je mami na cuvanje i izdojiti za 3 obroka, znaci cetvrtak, petak i subota.

Branchi
    16. Prosinac 2015. 16:32

Cure samo da pohvalim onaj kinderlux za nosic, savrsenstvo i jan ga je ok prihvatio 💕

jahanara
    16. Prosinac 2015. 16:41

Znaci petak i subotu bi bilo ok. Koliko sam procitala grije se po mlazom tople vode. Hvala ti puno!

Branchi
    16. Prosinac 2015. 19:10

Renata 💕

Cure ako je bebac samo smrkav, bez temperature, samo mu cistite nosic i to je to?!
    Nadam se da ce ostat na tome 😓 meni taman bolje, a sad on malo krenuo

Igorovabebica
    16. Prosinac 2015. 19:39

Ni moj neće dudu, nikada mu je nismo forsirali, ali smo je nabavili u slučaju da plače-savjetovala nam je patronažna pa da se umiri... nikako, odmah ju je odbacio,  a isto tako, nije htio piti vodu na bočicu. Pa ga ni kod toga nisam forsirala. baš smo jučer bili kod pedijatra, sa godinu i 12 dana ima 11 500 grama i 80 cm je dugačak Željezo mu je odlično, nije ni trepnuo kada ga je piknula u prst, ali kada mu je dala u rukicu malo je zaplakao i zbilja je bio hrabar. Toliko je brbljao da je pedijatar jedva uspio doći do riječi.  Baš je pitao pedijatar ima li kakvu najdražu dekicu, jastučić, ja sam rekla da jako vodi kablove pa smo mu dali stetoskop, ali naravno, uvijek smo s njim kada se igra s njim. Muž je na to dodao:" Sisa moje žene mu je najdraža dekica" i svi smo se nasmijali! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.