Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    15. Prosinac 2015. 11:53

Ja dignem za
    Podriganac ako nece lagano ju spustim pa za pol min opet dignem pa cesto podrigne neprobudi mi se bas zna otvorit oci al ja nunam i stavim joj glavicu onak na prsa i govorim šššš ....il ak se razbudi ponovno na cicu al ne dizem vise!! Ili probaj stavit bebu na trbuscic tako im manje smeta zrak i zna podrignut,ja znam stavit pa ju drmuckam malo i udpava se pa ju vratim na ledja a ak je jutro ostavim na busi!

Naanaa2
    15. Prosinac 2015. 12:14

Mi se vratili sa uzv kukova, sve u redu, ne treba nam više široki. I sad mi je puno lakše kad smo s tim gotovi! 

Cure, koliko dugo ste davale Biogiau? Jer njoj treba 10- 14 dana da počne djelovati. A i kako su mi rekli, na više strana, ona nije dobra samo za grčiće i plinove, već općenito za crijeva.

Cvarak
    15. Prosinac 2015. 12:21

Jel vamse bebe zagrcavaju na cici?!

Sova5
    15. Prosinac 2015. 13:10

Renata, hvala puno! I meni je ipak bolje kad on nastavi spavati   blago vama curke ako vam bebice mogu zaspati dok ih nosite za podrignuti. Ovaj moj otvori oci ko sova 
    Meni se mali par puta zagrcnuo dok je sisao. Prvi put kad se to desilo zamrla sam, jer je bas jako kašljao i hvatao zrak. Slijedećih par puta sam bila skulirana. Samo ga podigla, potapšala i nastavili smo dalje cicati. Jel to znaci da imamo onaj jaki let down (ak se to tak zove )

Cvarak
    15. Prosinac 2015. 13:21

Moja se cesto zagrcne i jedva dolazi do zraka bas me to brine, jadno moje dijete!

nenana
    15. Prosinac 2015. 14:15

Bokic curke, ja ga uopce vise ne dižem da podrigne u noći, a peleni samo ako kaka...nekad ga sam okrenem na ruku tako da trbuh vise nije prema meni, zakotrljam ga u drugu stranu da mu buša bude na mom dlanu i ak podrigne (sto je često) super ak ne natrag u krpe..sad nam noćni obrok traje 10min..fino spava od 9-3 i onda do 6..zadnjih par dana je malo okrenuo jer ide spavat u 8 ali vrtimo se tu negdje..

mmama2
    15. Prosinac 2015. 18:03

to zagrcavanje je od jakog LD, tko se muči sa time par mlazova izdojiti prije dojenja i bude ok

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.