Igorovabebice hehehe tako je moj muz meni piso kad sam
Ostavila izdojeno mlijeko: paovo dijete nece nista nego sisu!!!
Bokic cure... Evo mene kuci... Moram pohvalit svoju curicu...u 8 ujutro sam je odpeljala kod moje mame...i oko 18h smo stigli po nju... Lijepo je papala na bocicu...i bila joj dobra cijeli dan... Zlato moje...
Al da ste vidjeli taj osmjeh od uha do uha kad sam je sad stavila na sisu...rastopila sam se...pa da oni tako mali me kuze...razumiju razumiju i to jos kako...
Znaci tokom dana sam uspijela samo jednom skoknut do wc-a i istisnut malo mlijeka...hahahah... Ko lubenice su bile...i dosta bolne... Znaci sad se mala najela a ja uspijela izdojit jos skoro 200 ml... Ide u skrinju nek se nade zaliha...hahah...
Neznam jel ste probale dude od chicca..moja nukovu i aventovu nikako nije htijela ko da su joj bile pre velike/duge...a ova je dosta kratka pa joj je super...mada u zadnje vrijeme ne duda vise dudu vec palac pa...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ja jos nikako da se natjeram na to izdajanje pa sa mogu negdje duze biti i obaviti sve sto mi treba, a i takoooo sam se zazelila kave s prijateljicama.. Ovako one samo dolaze meni doma pa to nije to (ako me razumijete). Kad bi i isla na kavu s muzem to bi bilo brzinski i vratili bi se nakon 1 - max 1,30.
Nekako se stalno bojim da nece htjet cicati ako ga pocnem navikavat na bocicu.. :S (Imam sve od aventa, eto za sad neupotrebljene).
Mozda bi na zlicicu htio posto bez problema papa kapi na zlicu i d3 i u pocetku sab simplex-dok nisam presla na lefax.
A sto se tice grcica, evo vec 3.dan mu ne dajem nikakve kapi i ne moram mu raditi vjezbice da bi prdio i kakio. Tako da se nadam da su nam grcici prosli (3 mj i 8 dana mu je)
Cime se moze skinut kamenac s dudica i bocica, od stalnog prokuhavanja se uhvatio?
Znam da sam sa svog zubnog aparatica kamenac uklanjala sanitarom. Ali moze li nesto sto ne steti bebama?
Fluffy
Cure da li su vam bebice bile bas prehladjene i koliko je to trajalo??
Za dude sam citala negdje da ih treba mijenjati svaki mjesec ili svakih par tjedana tak da se mozda ne trebas gnjaviti sa kamencom :) jan rijetko zvace dudu pa jos uvijek imam tu koju smo prvi put stavili prije mjesec dana. Onu prvu smo izgubili negdje u setnji hehe.
Za bocice isto kazu kad onaj gornji dio postane onako kao ljepljiv odma baciti. To mi se na nukovoj cini da ce skoro, a aventova se odlicno drzi, ko nova
...sinoc smo prvi put spavali malo manje od 4 sata, to nam je rekord 😎 a jos je i prehladjen, mislila sam da ce se stalno budit...ok, to je i radio poslje (svakih sat, sat i pol), ali prvi san je bio super.
Nas vesele male stvari heheh
Branchi, moja se prehladila prije 20ak dana, nosić i grlo. Trajalo je 5-6 dana bas kasljanje, promuklost, zacepljen nosić, pa joj se pocelo slijevat u grlo, pa je znala povratit slinicu, a nosić je jos uvijek pun svako jutro, ali sadrzaj je drugaciji, nije slinasto, kao i nama kad prolazi prehlada, malo konkretnije izlazi, hahaha 😅
Ko zna oce li je cijepit sutra.
Jel vam znaju bebice u snu ko da sviraju kroz nos tj onak neki zvuk ko da ostenu bez zraka pa awwwwww pa kao love zrak, neznam ni kak da opisem?!
Sortiraj odgovore
Najstariji