Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jahanara
    16. Prosinac 2015. 09:25

Sova jezik moze biti bijel od mlijeka al u tom slucaju se da obrisati, a ako su gljivice onda ne ide dolje kod brisanja.

Naanaa2
    16. Prosinac 2015. 09:27

Cure koje izdajate, jeste probale sa Aventovim bocicama i dudama? Jer njihove dude kao imaju oblik bradavice.

Ashley
    16. Prosinac 2015. 10:01

Naanaa2

Cure koje izdajate, jeste probale sa Aventovim bocicama i dudama? Jer njihove dude kao imaju oblik bradavice.

Slažem se i preporučila bih ih. Stvarno su odlične i dude i bočice

nenana

I moj stavlja cijelu šaku u usta! Bas su smiješni, a crno ispod noktica isto, kad stalno grebuckajj nekaj 😆

Ja ne dojim pa nemam frke s izdajanjem i bočicama, ali frendica mi se bas zalila da je jadna jer mala ima 8mj, isključivo dojenja, sad su tu i kasice, ali bocu nema šanse! Gricka ju i igra se s njom i neće jest sto je frendici koma jer nemre nikam na dulje vrijeme!

Oliva4

Sova5

Hahahahaah Plavojka, i ja sam kod svog vidjela da ima malo prljavo ispod noktica. Isto me šokiralo. Vjerojatno se malo prašine skupilo. Isto kao među prstićima na nogama. Svaki dan mu tamo "brišem prašinu"  Jucer smo imali prvo rezanje noktica. Nije bilo toliko stresno kao sto sam mislila. Samo uzasno smijesno. Muž mi je svjetlio s mobitelom dok sam ja rezala. Ako se mali pomaknuo, oboje smo prestali disati samo da ga ne probudimo 

Pitanje o izdajanju. Ja bih isto probala ponudit bocu, pa recimo ako bi se sutra ujutro izdojila onda ide ovako- dam mu ujutro lijevu cicu, a iz desne se izdojim, pa kad je slijedeći podoj opet dam njemu lijevu? Jel tak to ide? Hoce mi ce stici "skupiti" mlijeka dok on slijedeći put ogladni?
    Hehe..ja sam joj baš sad rezala nokte i malo što je ostalo viška sam joj s rašpicom :'D neki dan sam joj cvaknula malo kože dok  sam rezala pa sam se rasplakala skupa s njom :D zaključila sam da joj mogu finiširat s rašpicom malo tako  da je curka već bila na prvoj manikuri :D (ona ima već jako velike prste i nokte :) )

I moj je na mankuri već duže vrijeme. Svaki puta nakon rezanja noktića, uzmem rašpicu i doradim do kraja noktiće  :). Moj mali metropolitan  :O
    A crno ispod noktiju, kako sam se samo šokirala kada sam prvi puta to vidjela. Kao da kopa po zemlji....

Također kao i vaši, gura šaku u usta, pokušava dudati palac, ali ako ga ne duda, dovoljna mu je i cijela šaka. To je počeo u nedjelju. Dragi se toliko zabrinuo što sisa palac (jer je i on cicao palac do osnovne škole, pa mu je pokušao izvaditi iz usta. Ne moram vam pričati da je nakon toga nastala histerija. Nikada nije toliko (cijelih 3 minute) urlao i vrištao. Muž se prepao da ga nije ozlijedio, ali sam mu objasnila da je tako i tako vrijeme spavanja i mali je razdražljiv.
    Sljedeći dan mi je bio smiješan (sin, a ne muž), stavim mu dudu u usta, a on lagano desnom rukom gura dudu da lijevu stranu, gleda u mene, moju reakciju i gura šaku u usta. Haha, kako sam se samo smijala. Lukavac mali. Jučer mu šaka više nije bila zanimljiva i nije ju stavljao u usta.

jahanara
    16. Prosinac 2015. 09:37

Mi imamo aventovu dudu i zadovoljni smo, prihvatila ju je odmah, a bocicu imamo od izdajalice TT.

Cvarak
    16. Prosinac 2015. 10:19

Imam bocu od tommi tippe i nece...varalicu sam pokusvala davat nukovu cak 3 vrste i nece ;)) jednostavno dijete oce samo sisu i bok i mama ti se slikaj nema lajzanja dok ja sisam :p

Oliva4
    16. Prosinac 2015. 12:34

Ma meni je ona normalno prihvaćala bočicu (aventova) jer sam joj u početku uz sisanje davala i moje izdojeno i ad..već dva mjeseca samo sisa i nije ni jednom bočicu i sad u pon. kad sam muža ostavila s izdojenim ona nije htjela :p prasica :D
    Chiccovu dudu varalicu ima i nju je odmah prihvatila,kao i prije toga nukovu..

Lela29
    16. Prosinac 2015. 12:44

Moja necee aventovu dudu, nukova joj je draza, a voli aventovu bocicu.
    Ako su vam ranije bebe prihvacale bocu, sad nece, to je faza. Tako je i moja, pa sam joj malo forsirala, bas zbog tog ostavljanja na cuvanje, zaredalo mi se... Uglavnom, sad opet prihvaća bez problema.

Cvarak
    16. Prosinac 2015. 12:46

Sad sam pripremila drugu bocu pa cemo vidjet hoce li htjet papat!! Ostavit cu mlijeko na sobnoj temp pise na rodinom str da se moze pa cu ga samo malo zagrijat!! Ahh ahh ako nece ni iz te dude onda nista ::::sisa:::: sisa::::  :)))

nenana
    16. Prosinac 2015. 13:03

Cvarak tak je i mojoj frendici, probala je sve dude i boce kak postoje, mala sve odbija, samo sisa 😄😄😄 pali!!

A to guranje sake mi je stvarno smješno, nekad je gurne toliko da se iziritira i onda čujem ono kao da bude povratio! Blesavac 😝

A noćas i ja prijavljujem promjenu ritma, tj. Vec dvije noći, buđenje svaka 2-3 sata..a tak je lijepo spavao i imali smo jedno hranjenje..previše sam ga hvalila, biti ce da je to :)

Cvarak
    16. Prosinac 2015. 13:11

E pa drage moje nece i nece ni drugu bocu...kapam joj ma kaki,dam sisu eee to moze!!! Tako da ja mogu zaboravit negdje otic bez nje !!! Ako ima koja mama jos takvu situaciju javite se hehheh ;)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI