Cure koje izdajate, jeste probale sa Aventovim bocicama i dudama? Jer njihove dude kao imaju oblik bradavice.
Mi imamo aventovu dudu i zadovoljni smo, prihvatila ju je odmah, a bocicu imamo od izdajalice TT.
Imam bocu od tommi tippe i nece...varalicu sam pokusvala davat nukovu cak 3 vrste i nece ;)) jednostavno dijete oce samo sisu i bok i mama ti se slikaj nema lajzanja dok ja sisam :p
Ma meni je ona normalno prihvaćala bočicu (aventova) jer sam joj u početku uz sisanje davala i moje izdojeno i ad..već dva mjeseca samo sisa i nije ni jednom bočicu i sad u pon. kad sam muža ostavila s izdojenim ona nije htjela :p prasica :D
Chiccovu dudu varalicu ima i nju je odmah prihvatila,kao i prije toga nukovu..
Moja necee aventovu dudu, nukova joj je draza, a voli aventovu bocicu.
Ako su vam ranije bebe prihvacale bocu, sad nece, to je faza. Tako je i moja, pa sam joj malo forsirala, bas zbog tog ostavljanja na cuvanje, zaredalo mi se... Uglavnom, sad opet prihvaća bez problema.
Sad sam pripremila drugu bocu pa cemo vidjet hoce li htjet papat!! Ostavit cu mlijeko na sobnoj temp pise na rodinom str da se moze pa cu ga samo malo zagrijat!! Ahh ahh ako nece ni iz te dude onda nista ::::sisa:::: sisa:::: :)))
Cvarak tak je i mojoj frendici, probala je sve dude i boce kak postoje, mala sve odbija, samo sisa 😄😄😄 pali!!
A to guranje sake mi je stvarno smješno, nekad je gurne toliko da se iziritira i onda čujem ono kao da bude povratio! Blesavac 😝
A noćas i ja prijavljujem promjenu ritma, tj. Vec dvije noći, buđenje svaka 2-3 sata..a tak je lijepo spavao i imali smo jedno hranjenje..previše sam ga hvalila, biti ce da je to :)
E pa drage moje nece i nece ni drugu bocu...kapam joj ma kaki,dam sisu eee to moze!!! Tako da ja mogu zaboravit negdje otic bez nje !!! Ako ima koja mama jos takvu situaciju javite se hehheh ;)))
Cvarak mi smo takvi. Kad ti bude malo veća moći će dulje izdržati bez klope. Ako muž ima slobodan dan ja je podojim pa on ode s njom u šetnju a ja sa nekim na kavicu da malo predahnem. Kako ona u šetnji lijepo odspava svi smo sretni
. Na veće relacije nisam išla bez nje, ali evo kroz koji dan počinjemo s dohranom pa će mi biti lakše, bar se nadam.
Sortiraj odgovore
Najstariji