Vidim da svi bebaci rade u polju hehheh, moj isto ima crno pod nokticima, prljavo izmedju palca i kaziprsta i pol carapice izmedju noznih prstica 😂
Na skoro svakom prematanju mu vodom i blazinicom ocistim i rukice jer ih stalno gura u usta pa da bar budu ciste. Prodjem mu i oko usta da ocistimo slinu.
Mi zasad nemamo problema s bocicom - mozda da probate malcima dati neku drugu bocicu, mislim na onaj nastavak gore. Isto ko sto kazu da za dudu obicno treba isprobati par komada da se nadje prava? Mozda im ne odgovara taj dio koji trebaju 'cicat'?
Idem u petAk s janom do firme pa se planiram izdojit u cetvrtak u dva seta za jedan obrok, da imam ako tamo zagusti hehe
Frendica mi veli da je njen mali odbijao dudu cijelo vrijeme i onda je sa 5mjeseci prihvatio...valjda svi imaju fazu kad nesto zele i kad ne zele...
Nama je uobicajeno spavati izmedju 1 i 3 sata, evo sad smo spavali 2.5 i papamo....ja cu bit u soku kad jednom (ako ikad) prodje 4-6 sati 😀
Bas sam vam i ja mislila sugerirat da promijenite dude na bocicama. Moj nije zelio Nukovu nikako a Chiccovu je prihvatio bez problema. A duda varalica je Aventova, meni je izgledala uzasno veliko ali eto njemu pase.
Ja sam bila na svadbi u subotu i oko 2 ujutro su sise pocele uzasno boljet, trnci..ajme. jedva cekala ic kuci i odmah pod tus i izdajalica u ruke (mali bio kod bake).
A noktice mu cistim jednom ili dvaput dnevno, to je prestrasno crno ne mogu to gledat. Cekam dok zaspe i onda to obavimo. A i rukice mu perem jer su stalno ljepljive i smrdljive od mlijeka :)
Pricali ste o odlasku u goste. Mi se ponasamo kao i dosada jedino sto je mali ukljucen u sve s nama. Kud mi tu i on :)
Fluffy
Moj pije iz nukove, ali cesce iz aventove.
Dudu je do sad probao dm-ovu; nekad prihvati, vecinom ne, ali imam za isprobat jos nukovi i aventovu pa cemo vidjeti
Ja sam jucer prvi put rezala noktice na nogama, preslatko nesto 😀 moram danas i na rukama iako mi ga je tesko ulovit kad spava pa je to veselje
Branchi kako si mu uspila osisat nokte na nogama? 😌
Nikad kraci nocni podoj kod nas, 20 min i evo zaspala...
Lela na prematalici sam mu pjevala i drzala nogicu i polako rezala. Dugo je trajalo ali je islo heheh
Renata pomoc molim. Smijem li zbog soora izdojeno mlijeko zamrznuti pa dati za par dana?
Jahanara, kako si skuzila da je kod vas sor u pitanju?
Bojim se da je i nas uhvatio...nasla sam joj dvi bile tockice na desni, jezik joj je bjelkast, al nista strasno, meni su vrhovi bradavica roskasti, mozda je sor ipak razlog njenom coktanju vec neko vrijeme. Sumnjala sam, al tek sad su se pojavili simptomi.
u petak smo kod pedijatrice, pa cemo vidit...
Lela rekla mi je patronazna i pedijatar, a jezik joj je bijel i ne ide dolje kad cistim, a mene je u zadnje vrijeme pocelo probadati u bradavicama nakon podoja.
Ako su bradavice roskaste to je soor? Jer meni su isto roskaste. Njemu je jezik nekad bijel, a nekad ne. Kak se to jos moze prepoznati?
Sova jezik moze biti bijel od mlijeka al u tom slucaju se da obrisati, a ako su gljivice onda ne ide dolje kod brisanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji