Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mery0303
    14. Prosinac 2015. 20:35

I vec sam prije pisala tu za izdajanje.. i sve ste mi savjetovale da nemam potrebe izdajat se.. al mala je u to vrijeme padala na kilazi i naravno ja sam bila kriva jer nemam mlijeka jer se ne izdajam.. i sad sam ko krava muzara Izdojim 200ml zacas iz jedne cike..

renata6
    15. Prosinac 2015. 08:57

Mery0303

I vec sam prije pisala tu za izdajanje.. i sve ste mi savjetovale da nemam potrebe izdajat se.. al mala je u to vrijeme padala na kilazi i naravno ja sam bila kriva jer nemam mlijeka jer se ne izdajam.. i sad sam ko krava muzara Izdojim 200ml zacas iz jedne cike..

a jojdobro da već i nisi nešto zaradila! super mi je kad se miješaju ljudi koji ne doje i oni koji zapravo nemaju pojima o dojenju, ne znam što bi svekrva rekla da si na temp. 40 i da ti se sve zasiri, onda bi svi šutili a naravno opet ti bila kriva. 200 ml je stvarno puno, to papa bebica od 6 mj i to moramo smanjiti. Čekam te na dojenju javi se kad stigneš

Ail
    14. Prosinac 2015. 23:38

Mame koje su pitale za soor, mi smo par dana (3 otprilike) mazali daktarin na dudu prije hranjenja (nakon hranjenja bi mu se dizao želudac) i onda smo ostrugali sa štapićima za uši umoceni u prokuhanu vodu. I tako nekih 7 dana i prošlo nam je. Nama je patronazna rekla da nije dobro dulje od 10 dana davati bebi daktarin, pa to pitaj pedijatra jer sam pročitala da se nekoliko tjedan borite s tim. Sretno!

Fluffy2
    15. Prosinac 2015. 08:29

Mery 200 ml?! Svaka cast! 
    Ja jedva po 40 iz svake a koristim izdajalicu redovno..
    I moj se bebac rodio s 4020 i obozavao je ciku ali koliko god se trudila ne mogu ga dojit redovno zbog bradavica. Bolovi su neizdrzivi. Kao mama mora biti opustena dok doji a ja sam u grcevima i tresem se od bolova. Meni nazalost nema pomoci da ga vratim na ciku i izbacim ad a tebi drzim fige! I ne slusaj svekrvu i muza!

Fluffy

Sova5
    15. Prosinac 2015. 10:49

Renata, moze pomoc?  U dilemi sam... Kod noćnih podoja mali mi zaspi tokom dojenja. Par puta sam ga dignula na podrigivanje i totalno razbudila pa ga nikako natrag uspavati. A ako ga ne dignem i stavim spavati, naravno, imamo tulum kasnije s tim zrakom u crijevima. Sto je od toga zapravo manje zlo? Imas neki savijet?
    I jos jedno pitanje- kako da ga nabolje podignem za podrigivanje? On tako teško podriguje. Nekad ga moram i po 10min držati i nositi dok napokon ne podrigne. Mijenjam položaje i isprobavam ali kao da nista ne pali 

renata6
    15. Prosinac 2015. 12:10

Sova5

Renata, moze pomoc?  U dilemi sam… Kod noćnih podoja mali mi zaspi tokom dojenja. Par puta sam ga dignula na podrigivanje i totalno razbudila pa ga nikako natrag uspavati. A ako ga ne dignem i stavim spavati, naravno, imamo tulum kasnije s tim zrakom u crijevima. Sto je od toga zapravo manje zlo? Imas neki savijet?
    I jos jedno pitanje- kako da ga nabolje podignem za podrigivanje? On tako teško podriguje. Nekad ga moram i po 10min držati i nositi dok napokon ne podrigne. Mijenjam položaje i isprobavam ali kao da nista ne pali 

ha ha dilema! Ma pusti ga da spava a i ti, znam mući taj zrak poslije ali još je gore i razbuditi ga i poslije nikako opet na spavanje i ti i on, i kaj dobiješ da si budna pola noći zbog zraka, ne bude mu ništa izprditi će to a san mu je preko noći prijeko potreban i njemu a i tebi da možeš kroz dan funkcionirati, ionako od jutra opet i opet jede i nekako će to već izbaciti van. Podrignuti može u više položaja..možeš ga dignuti onako preko ramena ali da je njegova glavica malo iznad tvog ramena da mu u principu trbušćić bude gdje je tvoja cica jer tako malo stisneš prirodno, malo lagano lupkaš odnosno kružnim pokretima ideš preko leđa i zrak izađe van, onda imaš tako da ga okreneš da gleda ispred sebe i pridržavaš mu trbušćić svojom rukom ili ga tipa negdje 10-15 nakon podoja malo staviš na trbušćić i tako znaju podrignuti ko veliki, pa opet malo digneš nosiš pa opet na trbuh, kako koja beba, neke ni ne podriguju.

Branchi
    15. Prosinac 2015. 10:58

Pratim ovo za podrigance...iako se meni desi i da nekad zaspi kad ga nosim da podrigne :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI