I vec sam prije pisala tu za izdajanje.. i sve ste mi savjetovale da nemam potrebe izdajat se.. al mala je u to vrijeme padala na kilazi i naravno ja sam bila kriva jer nemam mlijeka jer se ne izdajam.. i sad sam ko krava muzara Izdojim 200ml zacas iz jedne cike..
Mame koje su pitale za soor, mi smo par dana (3 otprilike) mazali daktarin na dudu prije hranjenja (nakon hranjenja bi mu se dizao želudac) i onda smo ostrugali sa štapićima za uši umoceni u prokuhanu vodu. I tako nekih 7 dana i prošlo nam je. Nama je patronazna rekla da nije dobro dulje od 10 dana davati bebi daktarin, pa to pitaj pedijatra jer sam pročitala da se nekoliko tjedan borite s tim. Sretno!
Mery 200 ml?! Svaka cast!
Ja jedva po 40 iz svake a koristim izdajalicu redovno..
I moj se bebac rodio s 4020 i obozavao je ciku ali koliko god se trudila ne mogu ga dojit redovno zbog bradavica. Bolovi su neizdrzivi. Kao mama mora biti opustena dok doji a ja sam u grcevima i tresem se od bolova. Meni nazalost nema pomoci da ga vratim na ciku i izbacim ad a tebi drzim fige! I ne slusaj svekrvu i muza!
Fluffy
Renata, moze pomoc? U dilemi sam... Kod noćnih podoja mali mi zaspi tokom dojenja. Par puta sam ga dignula na podrigivanje i totalno razbudila pa ga nikako natrag uspavati. A ako ga ne dignem i stavim spavati, naravno, imamo tulum kasnije s tim zrakom u crijevima. Sto je od toga zapravo manje zlo? Imas neki savijet?
I jos jedno pitanje- kako da ga nabolje podignem za podrigivanje? On tako teško podriguje. Nekad ga moram i po 10min držati i nositi dok napokon ne podrigne. Mijenjam položaje i isprobavam ali kao da nista ne pali
Pratim ovo za podrigance...iako se meni desi i da nekad zaspi kad ga nosim da podrigne :)
Moja je muku mucila sa podrigivanjem prvih mjesec dana, nikako nije mogla, pa je naravno bio dernek u crijevima. Sada rijetko ne podrigne, zna lezat na meni, papat i podrignit.
Kad je uspavljivam, dignem je tako da njen obraz bude na mojoj kozi (voli kontakt koza na kozu, tako se ne razbudi), dogodi se da podrigne, nekad nece, pa je stavim u krevet. Sad joj je puno bolja situacija sa crijevima, ne muci se toliko.
Plavojka, nama biogaia nije nista pomogla, odustali smo od nje.
Sortiraj odgovore
Najstariji