Jahanara mi smo malo imalo unutar usana i unutar obraza i na fb u grupi klub trudnica i mladih mama sam vidjela da se prokuha mala salica vode i kad prokuha stavi se malo soke bikarbone (ja bi szavila vrh male zlice) i kad se ohladi umocis u gazu i obavijes tim svoj prst i polagano joj to "obrises". Mom se skidalo bez problema.
A sto se as tice i meni se cini da mu nece nema sanseee moci kad bude imao 13kg do kojih je predvidjena... I on ima podbradak i isto gledam kako dise 😂😂
Ja ga ne vozim u njoj ako sam na baas kratkoj relaciji (do 15min voznje) jer mi ga je zao onako gledati-izgleda kao mala kiflica onako pogrbljen :/ ali znam da bi i na relaciji od 2min trebao biti u as,a ne u kosari.
Cure koje ste primjetile soor, posumnjale ste jer malci bacaju cicu van ili provjeravate jezik i obraze svaki dan?
Jan nekad zna backat cicu, ali nista dugotrajno ni cesto...
U dm-u sam kupila ono za nosit flasicu sto cuva toplinu/hladnocu, bas je nice kombinacija boja hhehe 💕
Bili smo dakle u setnji, jan spavao i tijekom i poslije jos, sveukupno 2.5 sata...poceo je tak svaki dan 😀
I sto se tice waye, zasad nemamo grceve, prije ga je mucila nekad kakica, sad sve manje, tak da smo zadovoljni 😀
Jel vasim bebicama smrdi malo kakica ili je to cudno dok su samo na mlijeku? 😀
Meni su isto bezveze te autosjedalice....sva mi djeluje nekak stisnuto i previse sjedeci u njoj... Imam onu sta ide do 9 kg...al mislim da necemo toliko uspijet bit u njoj...
Sta se tice kakice mojoj maloj bas smrdi...hehe... A mislila sam da je to i nornalno sta ne? Mislim da je Branchy pisala da jede med... Sta smije se? Ja ga obozavam al sam vec par puta i od mame, sestre i par mama cula da se med nesmije konzumirat nit davat djeci do godine dana? Sad neznam...osobno neznam zasto bi on bio stetan al kako su mi sve one rekle ja ga ne jedem vec toliko a bas ga volim... Morat cu pitat bas pedijatricu sljedeci puta..
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Bumbo hvala! Morat ću probati, al ne znam kako ću prebrisat jezik ne mogu joj baš toliko zagurat prst u usta..
Branchi mojoj je bijel jezik i ne skida se dolje, a rekla nam je patronažna da je to soor. A što se tiče kake, počela je u zadnje vrijeme malo smrduckat, al više mi smrdi kad prdi.
Joj super da i vasima smrdi hahah, ma sve je to normalno :)))
Ja sam sa vise strana da se smije bas sve ali umjereno.
A za prehladu i med i citrusi i propolis, ali ne pretjerivat. Med mi najvise pase za grlo, pojedem 3 zlice dnevno
Ovo pise na rodinoj stranici:
Često se spominje da majka koja doji ne smije jesti med, međutim «problematične» spore iz meda uništavaju se u probavnom sustavu majke i ne dolaze do mlijeka.
Tak da mislim da mozemo :)
Da, autosjedalice su bas koma, ko male spravice za mucenje. Kad zaspi, stalno provjeravam jel dise.
jahanara ako je defininirano da je soor treba vremena, to su gljivice i njima treba jedno vrijeme da se maknu, čitala sam čak i do nekoliko tjedana a cijelo vrijeme se maže kremicom i bebi usta a i ti bradavice. Pripazi i na količinu slatkog jer gljivice naprosto obožavaju slatko i vlažnost. Mi smo dobili nekad u moje vrijeme rojazol, ne znam kaj se danas daje...
Kakica vam smrdi ako je duže u crijevima pa one loše bakterije naprave svoje, he he
Med smiju mame ali bebe do godine dana nikako ne.
Autosjedalice su prilagođene njima i oponašaju položaj kako su bile u maternici tako da ne brinite, kako li su samo unutra stisnuti...njima ne smeta taj položaj samo je naše mišljenje, eto tako su stisnuti i to, ali zapravo je tako ok i treba biti.
Renata uvijek umiri sve 💕
Ma znam da su autosjedalice takve s razlogom, ali znam i da mu je ljepse u kolicima kad je izvaljen 😀
Pozdrav curke. Da se i ja malo javim.. Jucer smo plakale i ja i ona. Inace moram izdajati pa joj dajem na bocicu jer ne želi sisati. Dajem joj i ciku nakon bočice, sad malo vise posisa al nije joj dovoljno. Kaze pedijatrica da je lijena. Al dajem sve od sebe samo da ne idemo na ad. Jucer sam ju pokušala hraniti samo na ciku. Jela je i zaspala al sve nesto kratko.. pojede, zaspi, stavim ju u kimbic i evo je budne nakon 5min. Skuzila sam da je gladna al mi je na kraju odbijala i ciku i bocicu i bila jadna gladna.. nismo uopće spavale. Danas sam se odlučila vratiti na bocicu. . Sad pojede oko 70-100ml i bas lijepo spava.. ne znam uopće dal ćemo ikad normalno papati.. voljela bi da nemam ovakve muke i da papa samo ciku..
Sortiraj odgovore
Najstariji